Home > > Romîna – Blossom 04 Noiembrie, 2015

Romîna – Blossom 04 Noiembrie, 2015

Blossom: Deci, am intrat în sintonie pentru a face o canalizare cu dumneavoastra, si am dat din cap timp de 40 de minute! Sa încercam din nou, bine? Am citit ceva material foarte încîlcit*, referitor la aceasta !Iluzie si Unitate” ... (pot chiar sa pun „etc.” la sfîrsitul acestei fraze?) Ma face sa-mi plezneasca capul! Cu toate acestea, simt undeva în mine ... ca are sens. Desi, în acest moment, nu-mi face niciun sens, deloc! Trebuie sa mergem pe acest drum astazi, sau trebuia sa ma întorc la culcare?

Federatia de Luminã: Si nu este faptul ceea ce esti EXACT, draga Blossom ... chiar daca esti treaza?

Blossom: Eh ... Da, cred ca ma întorc la culcare! Va rog sa continuati.

Federatia de Luminã: Ne-ar place mult sa o facem. O data ce ajutorul nostru ... despre a ajuta ... în a ajuta ... este pentru ce am venit. Similare „ iluzii ale mintii” ... similare „neîntelegeri” ... sunt destul de deconcertante, si pentru a începe sa descurcam aceasta mingie de sfoara, poate fi, alucinant ... pentru UNU. Cu toate acestea, vom continua ... pentru ca, este despre MINTEA UNUIA ca vom vorbi ... sau ne intereseaza sa vorbim.

Oare nu v-am spus din nou si din nou ... ca dvs. sunteti UNU? Oare nu v-am spus din nou si din nou ... ca dvs. sunteti IUBIRE? ... Si acest lucru Draga Blossom, este de fapt ... tot ceea ce ai mereu de spus. Pentru ca asta este tot ce exista.

Blossom: Dar aceasta carte în special, vorbeste despre „iertare” care ar fi lucrul cel mai important în scopul de a rupe / a vedea prin aceasta iluzie.

Federatia de Luminã: Si am spune ca „ IUBIREA PURA” este iertarea ... dvs. nu ati spune acelasi lucru?

Blossom: Da ... si mult din ceea ce citesc, vorbeste despre ceea ce DUMNEAVOASTRA vorbiti. De exemplu: „Nimic nu are importanta”. Am gasit o forma de alinare în aceasta. A STI ca cunoasterea superioara, care vine prin Fiinte cu o Vibratie Superioara ca dvs., desi nu atît de clar pentru multi dintre noi ... este ÎNTR-ADEVAR ADEVARAT. Bine, în orice caz, pare a fi astfel pentru mine ...

Federatia de Luminã: SI ESTE asta, Blossom. Cu toate acestea, noi nu ne consideram Fiinte Superioare ...

Blossom: Stiu. De fapt, am spus Fiinte de Vibratie Superioara ... recunosc aceasta diferenta.

Federatia de Luminã: De fapt, tu esti studenta si profesor astazi. O data ce fiecare ... ca si tine, calatoreste prin acest vis care este de fapt foarte real pentru TOT CEEA CE SUNTETI, din cauza opiniilor voastre despre acest lucru ... esti în acelasi timp profesorul si studenta. Din moment ce Fiecare este, efectiv, celalalt ... vazîndu-se unii pe altii CA O auto-reflectie. Cu toate acestea, ascest nou studiu recent, a cauzat multe griji mintii pentru tine, nu-i asa?

Blossom: S-ar putea spune ca ... în timp ce înghit o alta pastila, ma strînge camasa de forta!

Federatia de Luminã: Dragi suflete, o data ce Fiecare se MISCA prin aceasta calatorie ... mai mult adevar TREBUIE sa fie descoperit. Decizia de a alege sa o acceptati ... nu este decît acest lucru ... o decizie de alegere în acest moment ... într-o lume unde ati facut timpul ... si totusi, nu exista nici o lume si nici timp.

Blossom: Alta pastila în pîntec! Hmmm! Este rosu sau albastru, Morpheus?

Federatia de Luminã: Am vorbit de asemenea, ca nu va gasiti decît, o Suflare departe de Casa. Am insistat în importanta Respiratiei si întregii sale Glorii. În tot ceea ce înseamna ... În TOT CEEA CE ESTE. Cu toate acestea, în acelasi mod ca nu întelegeti aceasta iluzie care se gaseste în mijlocul a ... respiratiei care este un alt exemplu al Adevarului ... ca ATUNCI CÎND este înteleasa ... este unul din mecanismele cele mai mari care poate fi SCOS din vis si sa se conecteze CU realitatea.

Nu este vorba de Credinta ... este vorba de cunoasterea ... si de unde vine aceasta CUNOASTERE?

SENTIMENTUL ... si de unde vine SENTIMENTUL?

Blossom: Inima.

Federatia de Luminã: Gîndeste-te din nou.

Blossom: De la respiratie? Dvs. spuneti acum ca SENTIMENTUL vine de la respiratie? Oare nu ati spus mereu ca vine de la inima?

Federatia de Luminã: Da, si totusi, nu este interesant (de stiut), ca atunci cînd dvs. luati ultima voastra suflare ... inima înceteaza sa bata de asemenea?

Blossom: Da ... si care este legatura care î-mi lipseste?

Federatia de Luminã: Conexiunea!

Viata!

Viata este conexiunea cu Fiinta ta ... Viata nu începe nicodata ... Viata nu se termina niciodata. Cu toate acestea, multi dintre dvs. pe Pamînt, SIMTITI ca da. Inclusiv, cei care „gîndesc” ca viata continua, cînd corpul înceteaza sa fie automatizat ... multi gîndesc ca ‚O viata’ se termina si revenind pe Pamînt pentru mai mult din acelasi lucru ... alta începe ... sau, cel putin astfel este cum o numesc, nu-i asa? De ce spun „În acest timp de viata, etc. ... sau de asemenea, cînd am fost’ cutare si cutare lucru într-o viata trecuta.

Nu au fost niciodata ... nu sunt niciodata ... nu vor fi niciodata ... o persoana! Sunt Duhuri închise într-un corp ... care dupa aceea se exprima printr-o „persoana ...realitate(person...alitate)”.

Cu toate acestea, CEEA CE SUNT ... SUNT NUMAI IUBIRE. Numai ca gîndesc invers.

Blossom: Deci, în acest vis ... ce parte joaca Viata?

Federatia de Luminã: Joaca ceea ce nu este.

Blossom: !!! Sa luam alta (pastila), numai pentru distractia de a o face !!! DE CE?

Federatia de Luminã: Din cauza faptului ca ÎNCERCATI SA FITI CEVA ... ca sa va dati un sens voua însiva ... pentru ca în iluzie, se simte ca trebuie sa existe ceva ... CINEVA.

Blossom: DE CE?

Federatia de Luminã: Spunem din nou ... pentru ca sa va dati un sens voua însiva. Pentru ca sa va dovediti pe voi însisi ... cu voi însisi.

Blossom: DE CE?

Federatia de Luminã: Pentru ca sa gasiti um scop pentru existenta voastra.

Blossom: Într-o lume care în realitate, nu exista.

Federatia de Luminã: Cu siguranta.

Blossom: Cred ca voi termina sticluta, si voi termina deodata! Deci, suntem „Viata” în afara acestei iluzii?

Federatia de Luminã: Da.

Blossom: Si ce este „Viata” afara de aceasta iluzie?

Federatia de Luminã: Iubirea.

Blossom: Si care este scopul iubirii?

Federatia de Luminã: Sa va cunoasteti pe voi însisi ... în toata Puritatea si Totalitatea. În totalitatea fiintei voastre.

Blossom: Si totusi, oare „în afara” acestei iluzii, nu exista perfectiune? Nu este ceea ce unii numesc, Dumnezeu?

Federatia de Luminã: IUBIREA ESTE DUMNEZEU ... DUMNEZEU ESTE IUBIRE

Cu multe luni în urma, Colegul nostru Drag, Norul Alb, a spus ca DUMNEZEU „putea” fi numit „acul”, însa nu este ... îl numim Dumnezeu. Cu toate acestea, acest lucru, este doar un nume. Nu este vorba de cum se numeste ceva. Este vorba de ceea ce este. Numele este numai o „eticheta de recunoastere” , chiar pentru acest scop ... recunoasterea. Dar aici, noi intram în limbajul cuvintelor, în timp ce vorbim despre etichetele numelui. Limbajul iubirii, nu are cuvinte ... pur si simplu, este ... în SINE ÎNSUSI.

Blossom: Deci, întrebarea mea mare, în timp ce stau aici, este,în cazul în care acest lucru nu este o iluzie ... daca nu exista ... care este punctul aceleiasi? Care este punctul pentru noi „A Iubi”, si „ a crede ca ne apropiem de casa”? ... si lucruri ca sincronicitatea, ne fac sa SIMTIM ca mergem pe drumul bun ... si minunatiile par a fi REALE, si ne fac sa simtim ca în sfîrsit „întelegem” ... cînd, daca lumea este doar un vis? ... de ce sa te deranjezi cu acest lucru? Fie, iubire, ura, întelegerea ... orice ar fi ! Vreau sa spun ... asa cum spuneti ... nu conteaza!

Federatia de Luminã: În aceasta etapa, în joc ... si alegem înca sa-l etichetam cu numele lui ... am spune ... pentru ca A FI treaz ÎN VIS, asa cum multi dintre dvs. sunteti acum ... va permite sa-l recunoasteti CA UN vis ... pentru ca sunteti treji ÎN EL.

Oare nu ai avut Blossom, un vis ‚în care zburai’, cînd se recunoaste ca te gaseai într-un vis, si te-ai gîndit: Incredibil. „Pot sa zbor, pentru ca visez” ... si asa ai facut-o?

Blossom: Da, si ma încînta cînd are loc acest lucru. Data viitoare voi spune ... „Incredibil, pot sa zbor, pentru ca ma gasesc într-un vis ... în visul meu!”

Federatia de Luminã: Si acesta este un punct bun, pentru a fi constienti, SIMTIM. Cînd esti constienta într-un vis ... pentru ca esti într-un vis ... stii ca poti sa zbori pentru ca „ visezi doar” ... si asa o faci. Asa de asemenea, în timp ce recunosti într-un nivel mai profund ca esti „vie” într-un vis ... imediat îti dai seama ca într-adevar poti sa faci ceea ce vrei ... pentru ca nu este real ... este ‚un vis’ ... si o data treaza în el ... tu PREIEI CONTROLUL.

Blossom: Da. Î-mi place acest lucru. Vad acest lucru. Cu toate acestea, daca nu este o realitate ADEVARATA, eu înca nu vad punctul de ... scopului sau?

Federatia de Luminã: Cu toate acestea, o veti face ... cînd va veti trezi DIN EL. Pentru ca dvs. nu ati fost niciodata ÎN EL ... treji sau adormiti ... ne veti STI niciodata ... compararea ... experientei ADEVARULUI.

Blossom: La ce?

Federatia de Luminã: ADEVARUL.

Blossom: Înainte de a încheia, în cazul în care acest lucru este numai un vis ... si spun „numai” Lumina – din inima ... de ce mereu ne vorbiti despre SENTIMENT? Dvs. spuneti ca totul este în a simti. De unde vine acest lucru, atunci?

Federatia de Luminã: Pentru ca, atunci cînd va permitei sa SIMTITI ... prin suflarea inimii ... va permiteti sa va conectati cu realitatea care este reala, în comparatie cu visul. SENTIMENTUL este monitorul ADEVARULUI ... masuratorul sau ... ghidul sau.

Blossom: Bine. Cu toate acestea, în cazul în care aceasta lume nu esta reala ... cum poate exista vreo orientare necesara?Vreau sa spun ... catre ce? Eu obisnuiam sa ma gîndesc, ca era catre ceva care era sigur ... însa, cum poate fi acest lucru, daca lumea nu se gaseste acolo, oricum?

Federatia de Luminã: Cu toate acestea, visul este, draga Blossom!

Visul este foarte real ... PENTRU VOI! Si în interiorul acestui vis, ADEVARUL monitorizeaza ... SENTIMENTUL ... care serveste unui Scop Atotputernic ...

Blossom: Si dvs. veti spune ... „Pentru ca sa va aduca acasa” ... si dupa aceea veti spune ... „Hai sa o lasam pîna aici astazi” ...

Federatia de Luminã: Si ‚tu’ vei spune ... „A fost frumos de a avea o conversatie” ... „ „A fost un moment bun” ... si dupa aceea vei spune ... „În iubire si recunostinta.”

Si tu vei spune ... ... ...

... ... ... ! Rîsete! !!Nu m-ati prins ... cu nimic !! Curaj, pîna pe data viitoare.

*Materialul pe care îl citesc, este o carte numita „Disparitia Universului” de Gary Renard. (O pre-lectura a ‚Un curs de Miracole’) ... !!! Daca voi ajunge vreodata atît de departe!!!

Va rog, sa vizitati „The Invocation 'We are the Game Changers” = Invocatia “Suntem acei care schimba Jocul’' ori de cîte ori cînd va simtiti motivati ... cu scopul de a mentine energia cît mai înalta pe cît putem.

http://youtu.be/MYeqbshjgmA


Website: Blossom Goodchild
Traducerea Romîna: Star Child


Share |