Home > > Mesaj de la Matei - 18 January 2016

Mesaj de la Matei - 18 January 2016

Sunt Matei, cu salutari pline de iubire din partea tuturor sufletelor de pe aceasta statie. Ne-am bucurat alaturi de voi atunci cand ultimele zile ale anului 2015 au adus ovatii pentru acordul international la care s-a ajuns pentru controlul cauzelor produse de om ale schimbarilor voastre climaterice. Este o realitate ca Mama Pamant trece treptat spre un climat moderat global; in orice caz, actiunea prudenta a guvernelor voastre este esentiala pentru sanatatea voastra, a planetei si a generatiilor viitoare si vibratiile inalte ale sperantei legate de acest efort comun semnificativ contribuie la intarirea deciziei de atingere a telurilor ce au fost stabilite. Faptul ca reprezentantii a peste 200 de natiuni au semnat termenii indelung discutati ai acordului dovedeste elin sine efectele pozitive ale vibratiilor.

Un alt element ce afecteaza conditiile de pe Pamant si toate formele de viata ale planetei il constituie extinderea deversarilor chimice in atmosfera, cu toate ca in tot acest timp membri familiei voastre universale au redus efectele toxice ale acestor deversari. In urma cu cativa ani, banii pentru deversarea substantelor s-au terminat, dar cerul vostru a ramas curat doar pentru o perioada scurta de timp. Illuminati au refinantat acest proiect, astfel incat sa poata continua in vederea atingerii scopului final, acela de a da nastere la temeperaturi ridicate record, la seceta si inundatii precum si de a determina aparitia bolilor respiratorii la cei cu un sistem imunitar slabit.

Nu stim cand se vor incheia aceste deversari, dar asta se va intampla cu siguranta – sensibilizarea opiniei publice in legatura cu efectele lor este in continua crestere si influenta Illuminatilor continua sa scada. Intre timp, explicatia care se da pentru stropire este ca se face pentru a proteja stratul de ozon si a impiedica razele distructive ale soarelui sa atinga Pamantul. De fapt, cu milenii in urma in sistemul vostru de masurare a timpului, unii din randul fortelor intunecate au ridicat o retea de molecule de ozon pentru a impiedica razele benefice ale soarelui sa atinga planeta si distrugerea acestei retele este lucrarea Mamei Pamant facuta cu scopul de a ajuta la restaurarea sanatatii mediului sau si la ameliorarea starii de bine a locuitorilor sai.

De cativa ani am spus ca acest control al Illuminatilor asupra economiei, comertului si valutelor din lumea intreaga va ajunge la sfarsit. Volatilitatea pietelor bursiere – oricum tranzactiile nu sunt nimic mai mult decat o avalansa de activitate informatica, ele neavand acoperire monetara – va conduce in cele din urma la sfarsitul dominatiei Illuminatilor, astfel incat sa poata fi implementat un nou sistem economic global. Acest proces complex nu se va intampla peste noapte si este astfel planificat incat trecerea de la sistemul corupt, raspandit pretutindenea, la un sistem bazat pe metale pretioase sa se faca cu un minim de perturbari temporare. Primiti cu bucurie toate semnele ca un sistem economic cinstit si corect, administrat de persoane bine pregatite si cu integritate morala si spirituala se afla pe calea sa.

Va rugam sa nu va ganditi ca „ luptele si rasturnarile fara sfarsit” din Orientul Mijlociu si din unele tari ale Africii de Nord sunt de rau augur pentru atingerea pacii in regiunea respectiva. Ceea ce vedeti este continuarea energiei ce a fost pusa in miscare cu mult timp in urma de catre „instructiunile” atasamentelor sale, formele gand incarcate de negativitate lansate de pe Pamant si care nu pot face o intoarcere la 180 de grade. Odata asezate pe o directie, ele isi mentin cursul pana cand atasamentele sunt consumate si energia este din nou libera sa fie neutra, gata pentru noi instructiuni si instructiunile de lupta din regiunea respectiva au fost reintarite continuu, timp de milenii. Momentul in care acest ciclu perpetuu se va incheia se apropie si voi aveti aici un rol vital – fiind optimisti, increzatori, buni, recunoscatori, plini de compasiune si iertatori emiteti vibratii inalte ce propulseaza fluxurile de energie in directia lumii pasnice pe care ati venit aici sa o primiti.

Un numar de cititori au scris in legatura cu ceea ce unul dintre ei a numit „islamizarea lumii Occidentale”, un altul a intrebat daca este vorba despre o „destabilizare intentionata a Europei” si aceasta neliniste a cititorilor din Statele Unite isi are originea in actul terorist comis de un cuplu musulman in California si in vanadalismul anti-musulman ce i-a urmat. Este logic sa atribui aceste perspective Al Quedei si Statului Islamic, dar in parte aceasta reprezinta frica de diferente, o reactie comuna in fata oricarui lucru perceput ca fiind in mod semnificativ diferit de ceea ce este familiar. Pentru a va raspunde acestor ingrjorari: indivizii din gruparile respective, sau aflati sub influenta acestor grupari pretind ca actioneaza in numele religiei lor, cand de fapt nerespectarea brutala a vietii si controlul prin teroare sunt cu totul contrare perceptelor fundamentale ale Islamului. Cu secole in urma, crestinii care s-au implicat in istoria sangeroasa a acestei religii au actionat si ei in numele unor ideologii extremiste, grav distorsionate fata de credinta pe care doreau sa o propavaduiasca.

Acea istorie s-a derulat pe parcursul unei ere a vibratiilor foarte joase, care nu numai ca au intretinut dar au si dat imbold barbarismului – de exemplu, multimile ovationau atunci cand oameni cu credinte diferite de ale lor erau aruncati intr-o arena spre a fi sfasiati de lei. Unul din rezultatele ratei de vibratie crescute a zilelor noastre, adica amplificarea trasaturilor sau a comportamentului unei persoane, are acelasi efect si asupra indivizilor cu porniri sadice, majoritatea lor actionand conform unor concepte pervertite in legatura cu propria lor religie sau religia celorlalti. Cu exceptia acestor indivizi – care reprezinta doar o mana de oameni din intrega populatie a lumii – musulmanii si crestinii devotati traiesc conform canoanelor binevoitoare ale religiilor lor si evita pasajele extrem de dure din Coran sau din Biblie ce nu isi au locul in viata de astazi.

Familia noastra draga de toate credintele, ritualurile si obiceiurile voastre religioase difera. Fundamentul vietilor voastre este insa acelasi. Voi slaviti si va rugati unei Fiinte Supreme, sunteti devotati familiei si le inculcati copiilor vostri valori solide, va doriti sa fiti productivi cu un rost, sa traiti in siguranta si pace si sa fiti sanatosi si prosperi; voi ii ajutati pe cei aflati la nevoie. Pe masura ce constiinta treaza continua sa se extinda in intreaga lume, toate religiile vor evolua in directia puritatii spiritualitatii pe care oamenii de toate credintele o imbratiseaza din toata inima. Societatea va respecta fiecare persoana ca sine-dumnezeiesc, inseparabil conectat la nivelul sufletului cu ceilalti si pe Pamant nu va mai exista frica de diferente, frica ce sta la baza animozitatii, bigotismului si separatiei.

„Ce se afla in spatele acestor atacuri armate, ce le cauzeaza si le grabeste? Nu cred ca oamenii sau sufletele se ofera voluntar sa moara, etc.” Chiar daca cititorul se refera la atacurile armate, in masa, din Statele Unite, acelasi lucru se intampla in toata lumea. Si aici este vorba despre vibratiile predominante. Indivizi avand convingeri radicale sau dereglari mentale actioneaza conform sentimentelor lor negative intense. Si unele morti au fost de fapt, printr-un mijloc sau altul, asasinate – oameni de stiinta, ziaristi, lucratori in domeniul sanatatii, angajati ai guvernelor ce nu au putut fi cumparati – oricine dispunea de informatii pe care Illuminati nu doresc ca publicul larg sa le cunoasca.

Daca nu este implicata karma, se aplica un factor de „echilibrare”. Persoanele ale caror contracte nu prevedeau moartea la momentul la care viata lor fizica s-a incheiat, primesc daca acest lucru este necesar, credit pentru indeplinirea lectiilor lor karmice din cea de-a treia densitate; daca nu, moartea lor prematura anuleaza o experienta dificila pe care ar fi ales-o pentru o alta incarnare. In ambele cazuri, indivizii avanseaza in statutul lor evolutiv si acesta este de fapt telul oricarui suflet. Acelasi lucru se intampla cu oamenii care sufera rani debilitante pe viata, rani ce nu faceau parte din alegerile lor contractuale; in acelsi timp, ucigasii care actioneaza in afara contractelor lor, dobandesc o mare povara karmica pentru o alta incarnare.

Cat despre ideea ca Papa Francisc si presedintele Obama ar fi participat in ritualuri sataniste si ar fi acuzati de pedofilie, se pare ca din moment ce incercarile Illuminatilor de a-i asasina pe acesti oameni au esuat de fiecare data, s-a trecut la Planul B: discreditarea celor mai puternici doi oameni care le dezmembreaza reteaua globala. Este insa adevarat ca, cartierul general al cultului satanic se afla in maruntaiele Vaticanului si ca Papa Francisc si cativa cardinali care ii impartasesc hotararea iau masuri pentru expunerea si incheierea acestor ritualuri diabolice. Este la fel de adevarat si ca Satanismul are un puternic bastion in Statele Unite, inclusiv in industria de divertisment in care se fabrica cu usurinta filme „trucate” si ca presedintele Obama lucreaza impreuna cu altii pentru eradicarea ritualurilor din aceasta tara.

Acum va vorbesc doar ca Matei. Ceea ce voi spune este cunoscut tuturor sufletelor de pe aceasta statie, dar din doua motive, este corect ca eu sa vorbesc doar pentru mine. Primul motiv este ca eu am fost un oaspete in spirit, ati putea spune, intr-o conversatie recenta dintre sora mea, mama si doi prieteni aflati in vizita. Ei cred ca majoritatea oamenilor din Statele Unite vor fi socati atunci cand va iesi la iveala adevarul in legatura cu faptul ca oficiali de rang inalt din guvernul lor au fost implicati in tragedia nationala ce a avut loc pe 11 septembrie 2001.

La scurt timp dupa acel eveniment, au fost disponibile pe Internet fotografii, analize stiintifice ale ramasitelor celor doua turnuri, rapoarte ale inginerilor, arhitectilor si ale angajatilor din industria aviatica precum si dovezi ale numeroasele abateri de la procedurile standard ce au demonstrat in mod clar ca istoria oficiala este falsa. Cu toate acestea, majoritatea oamenilor care au vazut aceste dovezi au ales sa nu le creada. De ce? Din copilarie vi se spune ca orice ar spune „autoritatile” este corect si in interesul vostru. Daca la inceput este vorba despre parinti si alti adulti, membri ai familiei, pe masura ce copiii cresc, autoritatile includ profesori, conducatori religiosi, doctori, dentisti si alesii oficiali. Este dezamagitor sa afli ca persoanele ale caror cuvinte erau pentru tine litera de lege au gresit. Faptul ca un presedinte si colegii lui au putut sa isi tradeze natiunea atat de nemilos si sa minta o lume intreaga este de neconceput.

Un alt motiv pentru care vorbesc doar pentru mine tine tot de 11/09. O sora medicala ai carei pacienti vorbesc uneori cu ea dupa ce au trecut dincolo i-a trimis mamei un email. A scris ca un reprezentant al oamenilor care au murit atunci cand s-au prabusit turnurile i-a spus ca ei ar dori sa transmita prin mine un mesaj lumii intregi si cuvintele lor sunt la fel de convingatoare acum ca si atunci, cu ani in urma.

„Fie sa nu se mai curme vieti. Acesta este momentul sa pastram iubirea mai presus de orice, momentul pentru compasiune, pentru a aduce vindecare celor indurerati si raniti, pentru a aduce vindecare pe Pamant. Sa stiti ca inimile care sunt impietrite de dorinta de a-i omori pe ceilalti pentru a ne razbuna pe noi au nevoie mai mult decat orice de lumina. Noi va cerem din intregul acestui taram al Raiului sa vorbiti despre iubire, despre deschiderea ochilor pentru a vedea clar ce se intampla pe Pamant si despre ridicarea deasupra tragediei ce a fost dusa la indeplinire de un intuneric pe care nu vi-l puteti nici macar imagina, un intuneric in care lumea voastra intreaga este dispensabila. Noi va vedem de aici. Avem nevoie sa ajutati miliardele de lucratori intru lumina ridicandu-le inimile si permitand luminii sa intre, sa ii mangaiati pe cei proaspat indurerati. Trebuie sa ne auziti rugamintea. Noi lucram in lumina pentru a va asista si suntem pe veci legati de voi intru iubire.”

Toate sufletele sensibile din acest univers sunt indurerate de continua varsare de sange si in momente in care chiar si voi, lucratorii intru lumina credeti ca ea nu se va sfarsi niciodata. Dragilor, uciderea se va sfarsi si la fel se va intampla si cu acceptarea informatiilor venite de la „autoritati”. Voi spuneti: „Da! Nu numai ca ies la iveala adevaruri indelung ascunse, dar oamenii incep sa aiba incredere in indrumarea la nivelul sufletului prin care adevarul este cunoscut si schimbarile cerute de popoarele luminate vor aduce pacea in lume.

Informatia despre suflet din mesajele anterioare continua sa dea nastere la comentarii si intrebari si noi primim cu bratele deschise aceste ocazii de a oferi si mai multe cunostiinte. Dar mai intai vrem sa ne referim la ceea ce a scris o cititoare din Statele Unite: „De ce vorbeste Matei atat de mult despre toate aceste informatii despre suflet, pe care le-a exprimat pe larg, in trecut, atunci cand se intampla lucruri mult mai importante aici?”

NIMIC nu se intampla nicaieri in lumea voastra care sa fie mai important decat cunoasterea sufletului care sunteti! Fara asta nu poate fi vorba despre nicio intelegere a vietii insasi. Nu poate fi vorba de nicio constientizare a faptului ca esenta voastra este energie iubire-lumina pura sau ca voi sunteti un sine-dumnezeiesc multidimensional cu o capacitate nelimitata de materializare sau ca aveti vieti simultane in alta parte in acest univers si ca ati conceput-o pe aceasta astfel incat sa puteti ajuta la transformarea Pamantului. Nu ati intelege ca, ca si suflet, voi STITI toate acestea si mult, mult, mult mai multe dar densitatea fizicului impiedica vastul vostru depozit de cunoastere universala sa va ajunga la constiinta. Intotdeauna, scopul mesajelor noastre a fost acela de a oferi lumina, indrumare si incurajare pe parcursul acestor timpuri unice in complexitate si este foarte imbucurator ca in conformitate cu miile de email-uri si scrisori trimise mamei, mesajele isi ating scopul.

Acestea fiind zise, cititoarea de mai sus a mentionat probleme legate se situatia politica ce este alimentata de media si noi ii intelegem ingrijorarea. Alti cititori au exprimat aceleasi sentimente si ei sunt insotiti de milioane de alti oameni, multi dintre ei locuind in alte tari si care simt si ei impactul deciziilor luate in Statele Unite. Sufletele de pe aceasta statie sunt apolitice si nu judeca pe nimeni si atunci cand vorbim despre aceste probleme, o facem pentru a explica de ce politica a reprezentat dintotdeana o adevarata ciuma pentru planeta – incepand din antichitate, scopul intunericului a fost de a „divide si cuceri” – si modul in care acest lucru se schimba.

Asemenea tuturor lucrurilor din acest univers, orice aspect al politicii – retorica, intentia si actiunile – reprezinta enegie ce fluctueaza cu o frecventa sau rata de vibratie sau alta. Cu multe epoci in urma, rata a inceput sa scada si a urmat o spirala descendenta pana cand civilizatia s-a blocat in adancul celei de-a treia densitati constient, spiritual si ca locatie. Atunci cand Gaia nu a mai putut suporta agonia pe care conducatorii politici o provocau maselor, a strigat dupa ajutor; instantaneu surse puternice au transmis o lumina intensa ce a salvat viata corpului ei planetar si i-a permis sa inceapa sa urce. Voluntari din lumi spiritual avansate au inceput sa soseasca pentru a genera pe planeta lumina care sa se adauge celei emise din abundenta din surse indepartate. Pe masura ce lumina s-a intensificat, rata de vibratie a crescut.

Din punct de vedere al ratei de vibratie a zilei, in ceea ce ii priveste pe candidatii la presedentie si pe cei aflati in timpul mandatului, din lumea intrega, concluzia este urmatoarea: Cei care instiga la frica, sustinand sau folosind forta ostila, oprimand cetatenii din cauza sexului, rasei sau religiei lor sau care sunt impotriva programelor si politicilor de urma carora ar beneficia planeta si toti locuitorii acesteia, inoata impotriva curentului ce curge in directia diplomatiei, a reconcilierii, cooperarii, respectului reciproc si a protejarii mediului inconjurator.

Tuturor celor care intreba asemenea acestui cititor: „Cine va fi urmatorul presedinte al SUA?” le putem numai repeta ceea ce am spus de ceva timp: Nu stim. Cei care se ocupa in Nirvana cu monitorizarea Pamantului ne spun ca energia din jurul candidatilor este prea haotica pentru a putea stabili cat de mult este efectul media si cat de mult vine din partea publicului. De asemenea, se pot intampla multe de acum si pana la alegeri si aceasta va afecta decizia votantilor.

Va putem vorbi despre observatiile din perspectiva noastra, despre activitatea campului energetic de potential al pamantului, despre felul in care functioneaza legile universale, despre modul in care v-au ajutat alte civilizatii si despre minunile Epocii de Aur in plina inflorire. De aceea am putut sa va spunem cu siguranta ca nu va exista un al treilea razboi mondial, ca nu vor exista explozii nucleare in spatiu, ca nu vor exista schimbari masive in configuratia pamantului si a marii, ca nu va exista nicio invazie a unei civilizatii extraterestre care sa doreasca sa va inrobeasca, ca toate profetiile despre sfarsitul lumii sau altfel de preziceri pline de frica nu au nicio valabilitate.

Dar pentru ca liberul arbitru guverneaza totul si nenumaratele decizii pe care societatea voastra le ia in fiecare moment au impact una asupra celeilalte, nu stim cine, ce va face sau momentul exact in care se vor intampla lucrurile. Ceea ce stim este ca oamenii din toate tarile isi doresc conducatori onorabili, onesti si intelepti care sa asigure ca toti cetatenii lor sa fie serviti corect si drept. Iubita familie, fiinte de lumina din intregul univres isi doresc acest lucru pentru voi si el se apropie – este cheia de bolta a destinului Pamantului!

Da, mama, vad ca nu e loc pentru nicio intrebare privind sufletul. Vom raspunde acestor intrebari in urmatorul mesaj – cred ca cititorii vor fi foarte interesati mai ales de prima imtrebare de pe lista ta.

Ca ramas bun va spunem ca va onoram statornicia in serviciul luminii si suntem cu voi in spirit pe intreg parcursul calatoriei Pamantului vostru.


Website: Website: The Matthew Books
Traducerea Romîna: Alexandra S.

Share |


Donations for our translators team are helpful and received with gratitude Thank You!!Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our new website:

TheGreaterPicture.com


Would you like to comment on this message? Visit our forum! If you're the first to comment, feel free to click "New Thread" (after making sure that you're registered and logged in of course) and copy this channeling there.