Home > > Mesaj de la Matei - 19 Octombrie 2015

Mesaj de la Matei - 19 Octombrie 2015

Sunt Matei, cu salutari pline de iubire din partea tuturor sufletelor de pe aceasta statie. Pamantul orbiteaza in planuri astrale in care vibratiile au impact asupra societatii voastre intr-un ritm tot mai alert. Pe masura ce timpul linear „se comprima”, totul in lumea voastra este impins mai rapid spre rezolvare, rezolutie sau momentul final si experientele karmice ale celei de-a treia densitati se misca mai rapid spre incheiere.

Aceasta accelerare ii face pe Illuminati sa ia masuri irationale si disperate pentru a se agata de ramasitele controlului lor, in New York si Washington DC. Deseori degetele acuzatoare se indreapta spre Statele Unite insesi pentru imixtiunea in propriul interes, in afacerile altor state si pe buna dreptate – toate actiunile federale semnificative din Ziua Intai au fost lucrarea indiviziolor din factiunea Rockefeller a Iluminatilor, din cadrul guvernului national si al fortelor militare, ele fiind toate intreprinse fara stiinta cetatenilor, care au crezut in mod gresit ca vocile si voturile lor conteaza.

Sa va spunem ceea ce civilizatiile evoluate au observat de multa vreme in lumea voastra. Popoarele altor tari conduse de guverne corupte si-au dat seama ca sunt captive in sistemele lor politice; cu toate acestea doar recent si numai anumiti cetateni ai Statelor Unite si-au dat seama ca au fost inselati sa creada ca traiesc in „tara celor liberi” si sa creada in ceea ce li s-a spus generatie dupa generatie :Trebuie sa luptam cu inamicii nostri care vor sa ne distruga liberatile si modul nostru de viata democratic.

Astfel, atunci cand lumea voastra s-a cutremurat din cauza atacurilor aerine intreprinse asupra spitalului Medici fara Frontiere din Kunduz, Afganistan, o tragedie generata de nebunia Iluminatilor, vina a cazut asupra Statelor Unite din cauza presupunerii gresite conform careia Comandantul Sef al armatei natioanle ar fi autorizat acest atac de neconceput. Adevarul este ca in culise, Presedintele Obama si alte persoane aflate in pozitii de influenta – in principal persoane din SUA si China; israelieni care cunosc intentiile intunecate ale lui Netanyahu de a atata un al treilea razboi mondial; presedintele rus Vladimir Putin; printul William, Duce de Cambridge si Papa Francisc – au colaborat pentru a smulge tentaculele adanc inradacinate ale Illuminatilor din factiunile Rockefeller si Rotschild.

Atacul asupra spitalului; exploziile de la un miting pentru pace de la Ankara, Turcia; ciocnirile sintre israelieni si palestinieni; situatia din Siria si impuscaturile din Stetele Unite i-au facut pe unii sa vada violenta criminala si alte situatii foarte raspandite pretutindenea in lume ca fiind „probleme de nerezolvat”. Dragilor, niciuna dintre problemele care va preocupa nu este de nerezolvat, aceasta incluzand efectele schimbarilor climatice, lipsa apei potabile, despaduririle excesive, animalele aflate pe cale de disparitie, scaderea populatiei de albine, supravegherea excesiva, sistemele juridice nedrepte, vaccinarile fortate, saracirea masiva si poluarea agresiva, mentalitatea razboinica, bigotismul, lacomia si ingnoranta!

Tot ce se intampla in lumea voastra se datoreaza inaltarii Pamantului spre planuri din ce in ce mai usoare, in care activitatea bazata pe negativitate isi epuizeaza mai rapid si mai accentuat parcursul energetic. In orice caz, in unele cercuri, acest lucru este considerat ca fiind o dovada ca a venit „sfarsitului timpurilor”. Stim ca voi nu credeti asta, dar credem ca veti bucura sa aflati ce i-a spus Dumnezeu mamei mele despre acest concept cu ceva ani in urma:

„Acele suflete care au intentia sa ajunga la Armageddon, asta vor face! Insa voi, cei care nu aveti intentia indreptata spre un astfel de „viitor”, voi NU veti trai asta! Voi puteti sta in lumina si va puteti ridica spre dimensiunile din ce in ce mai inalte ale apropierii, intelegerii si constiintei treze. Nu exista reguli stricte care sa fie atat de complexe si de riguroase incat voi si oricine altcineva sa nu le puteti respecta. Tot ce se cere este sa traiti in lumina! Sau in termeni simpli: FITI BUNI.”

Si multumita luminii – aceeasi energie ca si iubirea si cea mai puternica forta din cosmos – pe masura ce din ce mai multi oameni „vad lumina”, lumea voastra debordeaza de bunatate si lucrari dumnezeiesti. Salutati cu bucurie aceasta desfasurare a constiintei care se conecteaza la cunoasterea de la nivelul sufletului – aceasta, nu corpuri ridicandu-se la ceruri, reprezinta inaltarea personala- indepartarea tuturor caracteristicilor negative ale celei de-a treia densitati si a comportamentelor daunatoare fata de sine si fata de ceilalti.

Cat priveste alte motive de ingrijorare mentionate mai sus, in primul rand va spunem, nu va temeti de nimic ! Nu putem repeta suficient de mult ca energia fricii ii realimenteaza pe cei cu tendinte intunecate si ca legea universala a atractiei se afla in permanenta actiune!

Sa ne adresam acum acestor motive ale voastre de ingrijorare. Efectele dure ale schimbarilor climatice se vor potoli atunci cand Pamantul se va apropia de atingerea globala a climatului sau moderat de alta data; daca va fi necesar, locuitorii din insulele aflate la nivelul marii vor fi mutati cu suficient de mult timp inainte pentru a se evita orice pericol. Asistenta curenta a familiei voastre universale include neutralizarea si ameliorarea efectelor nocive ale elementelor toxice din vaccinuri si din toate sursele de poluare; si pe langa tehnologiile voastre care scapa acum de sub controlul Illuminatilor, familia voastra va introduce tehnologii avansate care pot remedia daunele suferite de mediul inconjurator atat de repede incat veti fi uimiti. Albinele se vor intoarce si in cele din urma animalele salbatice va reveni la numere care sa le asigure supravietuirea, cu exceptia catorva specii din zonele arctice care nu se vor putea adapta la temperaturile aflate in crestere. Comportamentul pasnic si demn de incredere din societatea voastra va pune capat nevoii de supraveghere; toate legile nationale, sistemele juridice, reglementarile si traditiile culturale nedrepte si vatamatoare vor disparea treptat si odata cu alocarea corecta a resurselor din lumea voastra, saracia va fi eradicata.

Este dorinta si intentia Gaiei ca trupul sau planetar sa isi restaureze sanatatea si frumusetea sa originara si ca omenirea de pe Pamant sa infloresca in belsug, oamenii traind in armonie unii cu ceilalti si cu toate ale Naturii. Si asa va fi! Inaltarea planetara – procesul de transformare a lumii pentru sprijinirea caruia ati venit pe Pamant – este asigurata! Inaltarea personala este o algere pe care fiecare persoana o are de facut si parte din atingerea iluminarii spirituale si constiente este sa cunosti sufletul care esti. Am primit cu mare drag toate intrebarile voastre legate de acest subiect si acum vom raspunde acelora la care nu am putut raspunde in mesajele anterioare.

Cum pot sa merg in interiorul meu pentru a pune o intrebare si de unde voi sti ca raspunsul imi vine din suflet sau din gandurile constiente? In singuratate si asezati confortabil, vizualiti-va in mijlocul unei lumini alb aurii si ganditi sau spuneti cu glas tare ceea ce vreti sa intrebati, apoi linistiti-va mintea si pur si simplu FITI. Puteti incerca sa aflati daca muzica pentru meditatie va ajuta sau va deranjeaza si ar fi bine sa puneti mai intai o intrebare la care raspunsul pote fi „da” sau „nu”. Raspunsul poate veni imediat sau peste cateva clipe si atunci cand vine, poate fi un cuvant, o fraza sau o propozitie, care pot fi auzite sau pot aparea in forma scrisa; sau poate fi sub forma uneia sau a mai multor imagini mentale; sau a unei senzatii care sa indice in mod clar „da” sau „nu”.

Daca ceea ce vedeti, auziti sau simtiti puternic este similar cu ceea ce gandeati, sau sperati inainte de a „merge inauntru”, nu inseamna ca raspunsul este propriul vostru gand; ar putea fi confirmarea ca gandul vostru constient si cunoasterea sufletului exprimata prin intuitie sunt in stransa legatura. Si va rugam sa nu fiti dezamagiti daca nu se intampla nimic din prima incercare, sau chiar dupa mai multe incercari – ca si in cazul oricarei alte stradanii meritorii, exercitiul conduce la imbunatatire.

Cine a stiut cum sa mearga pe apa si sa schimbe cativa pesti si cateva paini in destula hrana pentru cei multi ,Persoana Iisus sau sufletul sau? Sau povestile respective au fost inventate pentru a sustine pretentia ca el este „singurul fiu al lui Dumnezeu?” Iisus si sufletul sau au fost una si aceeasi fiinta, la fel cum este fiecare suflet-sine. El a stiut ca toata lumea avea capacitatea innascuta de a materializa orice isi doreste si poate vizualiza; de aceea invataturile lui au inclus ideea ca tot ce putea el face, putea sa faca oricine altcineva. El a pasit putin deasupra apei doar odata, cand a fost nevoie sa faca asta si tot o singura data a fost nevoie sa schimbe o cantitate mica de mancare, intr-o cantitate suficienta pentru o gramada de oameni infometati. Am notat ambele ocazii in jurnal.

O conversatie pe care am purtat-o cu mama la putin timp dupa ce am inceput sa comunicam, in 1994, pe cand inca mai locuiam in Nirvana, raspunde unui numar de intrebari legate de originea sufletului si de relatia acestuia cu sufletul cumulativ, asa ca am rugat-o sa transcrie aici acele fragmente.

„Sufletul este insasi esenta vietii, asa cum a izvorat ea din Creator prima data. Este o entitate vie indistructibila, de lumina si energie, care poate avea un corp fizic, eteric sau astral, sau poate exista doar ca spirit liber. Sufletele noastre, materializate de Dumnezeu prin puterile Sale de co-creatie cu Creatorul, sunt exprimari ale iubirii si luminii lui Dumnezeu si contin in microscosmos fiecare esenta a lui Dumnezeu. In oricare dintre formele sale, sufletul este o fiinta independenta, inviolabila, el existand in acelasi timp inseparabil de Dumnezeu si Creator si de toate celelalte suflete

Sufletul este puterea din spatele oricarui lucru care exista pe Pamant. Este forta vietii tuturor partilor pe care le creaza pentru a-si amplifica si mai mult experienta. La fiecare nivel de evolutie, fiecare parte din suflet este un sine independent, avand inteligenta, caracteristici, alegeri si scopuri precum si toate celelalte elemente ale vietii care fac din fiecare persoana o fiinta unica.

Fiecare viata individuala a unui suflet este personajul acestuia. Suma personajelor unui suflet este sufletul cumulativ si toata cunoasterea castigata de fiecare personaj este disponibila tuturor celorlate. Astfel, atunci cand fiecare personaj se contopeste cu sufletul cumulativ, aducand cu el intelepciunea experientelor vietii respective, fiecare personaj individual evolueaza in aceeasi masura cu sufletul cumulat. Eu cred ca definita cea mai simpla a sufletului cumulativ este: el este amestecul tuturor partilor sale, incepand cu prima diviziune a sa intr-o viata independenta, pentru diversificarea experientelor.

Unde locuiesc sufletele cumulative?

Nu exista un loc anume de resedinta deoarece un suflet cumulativ nu este o entitate individuala, ci mai degraba suma indivizibila a tuturoer personajelor sale, oriunde ar trai acestea si el creste pe masura ce fiecare personaj isi adauga experientele de viata acestui amestec aflat in permanenta schimbare. De fapt, o descriere mai buna decat cea pe care ti-am dat-o prima data a sufletului cumulativ ar fi ca el este un camp de forta care isi extrage intreaga esenta din toate aspectele sale, oriunde s-ar afla acestea in univers.

Iti cunosti personal celelalte personaje ale sufletului tau cumulativ sau ai acces doar la cunoasterea acestora?

Le cunosc pe cele care se afla pe acest taram si m-am imprietenit cu unele dintre ele. Unele isi petrec acum viata pe Pamant si eu stiu foarte bine cine sunt ele! Unele s-au mutat atat de aproape de lumina incat densitatile energiilor noastre sunt incompatibile, asa ca este imposibil sa ne intalnim, iar altele au regresat, departe de lumina, in densitatile mai joase unde cu siguranta nu sunt interesat sa ajung! Unele au ales vieti in afara acestei galaxii, unde eu nu calatoresc prea des, asa ca abia daca le cunosc.

Fiecare isi are propria crestere a sufletului de urmat, mama. Oriunde si-ar trai celelalte personaje cresterea individuala, noi suntem intotdeauna legati prin legatura familiala a sufletului cumulativ. Nu este insa nevoie sa ne intalnim, sau sa impartasim interese de o viata, sau sa ne stim unii altora toate detaliile vietii. Ceea ce impartasim este cunoasterea esentiala a constiintei noastre colective treze, pentru ca altminteri toata invatatura sufletelor noastre individuale s-ar pierde.

Sufletul cumulativ poate avansa din statia sa, spre lumina, numai prin progresul personajelor sale. Prin urmare, fiecare personaj nu numai ca beneficiaza de cunoasterea compusa a sufletului cumulativ, dar este incurajat in permanenta, la nivelul sufletului, sa stapaneasca lectiile pe care si le-a ales astfel incat sufletul cumulativ sa poata evoula. In orice caz, nu este ceva egoist – odata cu i evolutia cumulata a sufletului, toate personajele acestuia au si ele ocazia de a evolua. Dar in functie de alegerile bazate pe liberul arbitru al fiecaruia, personajul poate fie sa creasca spre lumina, fie sa regreseze atat de departe incat sa fie prins in capacana energiei joase.

Daca un personaj este prins in energia joasa, cum afecteaza acest lucru energia sufletului cumulativ?

Inregistrarea energiei unei vieti, care trimite un personaj in zona de energie cea mai joasa nu afecteaza sufletul cumulativ deoarece fluxul unic de energie al personajului respectiv si-a croit calea doar pe baza alegerilor sale libere. Sufletul cumulativ isi poate incuraja personajele, dar nu poate interveni niciodata in liberul lor arbitru. In orice caz, din iubire pentru toate personajele sale, sufletul cumulativ poate cere gratiei divine sa ajute orice personaj care devine captiv in energia joasa.

Sufletele individuale sunt mereu constiente de tot ceea ce cunoaste sufletul lor cumulativ?

Mama, lasa-ma sa fac aici o comparatie cu memoria ta. Nimic din ce ai invatat sau trait nu se pierde in sistemul memoriei tale, doar ca tu nu iti poti aminti totul in acelasi timp – ar fi prea coplesitor! Mai mult decat atat, multe dintre experientele tale au fost atat de obisnuite incat sunt nerelevante pentru ce le-a urmat, asa ca nu s-au intors niciodata in mintea ta constienta; cu toate acestea ele se afla in banca de date a memoriei tale. Acelasi lucru se intampla cu personajele sufletului cumulativ atunci cand isi traiesc vietile lor.

Da, are sens. Matei, cu toate aceste parti ale sufletului tau cumulativ, vreau doar sa fiu absolut sigura ca tu esti numai Matei al meu si nimeni altcineva!

Of, mama, bineinteles ca sunt Matei si nimeni altcineva! Fiecare personaj este sufletul sau si nimeni altcineva! Sufletul cumulativ este sinteza tuturor sinelor-suflet care functioneaza independent.

Dar suna ca si cum fiecare suflet care se divide devine un suflet cumulativ, asa ca si tu poti face acelasi luccru si sa devi unul, nu?

Mama, imi dau seama ca in dorinta mea de a-ti raspunde repede la intrebari, eforturile pe care le fac pot cateodata conduce mai degraba la confuzie decat la clarificare. Termenii pe care ti i-am dat pentru diversele aspecte ale exprimarii sufletului – suflet cumulativ, personaje, fragmente sau scantei de suflet si altele asemenea – sunt menite numai sa iti descrie lunga calatorie a sufletului in stradania sa, pe parcursul multiplelor vieti, de a se intoarce la inceputul aflat in iubirea si lumina perfecta a Creatorului.

In acest taram nu avem nevoie sa facem diferenta intre termeni, deoarece inregistrarea energiei sufletului in univers este o dovada a statusului sau evolutiv. Din moment ce fiecare suflet este in el insusi inviolabil, indiferent de locul in care este stationat sau de numarul descendentilor sai, noi ne gandim unii la ceilalti doar ca „suflete”. Si asa iti si vorbim despre fiecare, cu exceptia cazului in care incercam sa explicam etapele de crestere a sufletului prin aspectele sale functionale independente sau conexiunea inextricabila si eterna a fiecarui suflet cu Dumnezeu si toate celelalte suflete din univers.”

Multumesc, mama si da, vad ca trebuie iar sa las unele intrebari legate de suflet pentru mesajul urmator. Speram ca raspunsurile noastre de pana acum au fost convingatoare: Sunteti fiinte divine, puternice si iubite neconditionat, fara masura, in eterna Unime a Toate cate sunt.


Website: The Montague Keen Foundation
Traducerea Romîna: Alexandra S.

Share |


Donations for our translators team are helpful and received with gratitude Thank You!!Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our new website:

TheGreaterPicture.com


Would you like to comment on this message? Visit our forum! If you're the first to comment, feel free to click "New Thread" (after making sure that you're registered and logged in of course) and copy this channeling there.