Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, October 5, 2012

SaLuSa, October 5, 2012

Multe lucruri se apropie de sfîrşit, chiar şi Dezvăluirea ar putea fi anunţată de surse la care nu ne aşteptăm. Şi dacă se va întâmpla aceasta va forţa mâna altor ţări de a admite că au avut deja contact. Fără îndoială că vor fi reticenţi în a dezvălui cât de mult au fost implicaţi. Oricum, este timpul ca adevărul să iasă la iveală şi în final acesta va duce la confirmarea a ceea ce este deja ştiut. Fără îndoială Securitatea Naţională va fi folosită ca scuză pentru a nu divulga informaţii legate de acorduri făcute cu extratereştrii de către guvernul SUA de a lucra împreună în bazele subterane. De asemenea se pune problema manipulării celor capturaţi după ce au fost salvaţi din navele prăbuşite. Sunt atât de multe puse în joc de cei Întunecaţi şi adevărul va fi dezvăluit atunci când faptele lor vor ieşi la iveală.

Adevărul este într-adevăr mai ciudat decât ficţiunea, voi aţi trăit într-o urzeală a timpului şi avansarea v-a fost ţinută în loc. Dacă beneficile noilor descoperiri v-ar fi fost aduse la cunoştinţă, aţi fi avansat cu mult timp în urmă, după ultimul război mondial. În schimb, aţi fost stopaţi de industriile petrolului şi a medicamentelor care s-au asigurat că nu puteţi scăpa de sub controlul lor şi au stopat toate energia liberă şi au supravegheat dependenţa de medicamente. Nu înseamnă că schimbările nu ar fi putut fi introduse, ci că cei care erau pregătiţi să le introducă au fost ameninţaţi ori şi mai rău, nu au îndrăznit să o facă. Cu timpul veţi afla cine au fost făptaşii şi cine i-a susţinut.

Probabil, de înţeles, cele mai mari secrete sunt cele care privesc progresul călătoriilor în spaţiu. Întregul subiect este umbrit de dezinformare menită să vă deruteze, iar aceia care sunt implicaţi au lucrat din greu pentru a ascunde adevărul. Aceasta face ”căutarea” extratereştrilor de-a dreptul comică ştiind că guvernele si armatele deja lucrează cu aceştia şi au făcut-o de ani buni. Informaţii referitoare la aceasta pot fi găsite pe internet şi sunt mulţi cercetători care au adus la lumină aceste fapte prin numeroase cărţi publicate.

Membrii Federaţiei Galactice de Lumină au fost adeseori hărţuiţi şi ameninţaţi când călătoreau pe cerul vostru. Asta nu înseamnă că ne-ar fi făcut vreun rău pentru că suntem capabili să ne protejăm datorită tehnologiei noastre foarte avansate. Oricum noi considerăm atitudinea armatei la adresa noastră inacceptabilă deoarece nu am prezentat niciodată o ameninţare. Doar dacă am fost forţaţi să reacţionăm, dincolo de a dispărea din raza lor vizuală, câteodată a trebuit să ”înlăturăm” o navă, dar înainte de aceasta am teleportat pilotul la bordul navei noastre. În viitorul apropiat aceşti piloţi se vor putea întoarce pe planeta Pământ pentru a autentifica spusele noastre. De asemenea am recurs la aceste metode atunci cînd autorităţile voastre au ignorat ordinele noastre de a nu folosi dispozitive nucleare. Când acţiunile voastre pot pune în pericol alte civilizaţii atunci avem autoritate totală pentru a acţiona şi a preveni asemenea evenimente.

A trecut timpul războaielor şi a tot ceea ce este asociat cu ele, dar cu toate astea încă sunt ţări care ar risca începerea unui nou război în Orientul Mijlociu. Noi nu putem opri luptele voastre mărunte, dar vom interveni aşa cum am mai făcut-o dacă descoperim că există intenţia de a folosi arme nucleare. Gândiţi Pace, dragii noştri şi veţi crea mai multă lumină care va întări grila din jurul Pământului. Aceasta va ajuta la transmutarea energiilor negative şi va micşora şansele de luptă între ţări. Este timpul să vă maturizaţi şi să deveniţi cetăţeni responsabili care au grijă de planetă şi de toate fiinţele ei. Cei care nu sunt capabili de aceasta nu au nici un drept la Ascensiune şi vor mai avea încă multe de învăţat.

Ştim că sunteţi în stagii diferite de Ascensiune şi nu îi judecăm pe cei care sunt rămaşi în urmă. Procedaţi în ritmul care vi se potriveşte ca indivizi şi aceasta este frumuseţea reâncarnării, oportunitatea care vi se oferă de a învăţa lecţiile. Deci nu este nevoie să vă faceţi griji în privinţa celor din jurul vostru, care par a înţelege foarte puţin ori deloc din ceea ce înseamnă Ascensiune. Accepţi acum sau nu oportunitatea Ascensiunii se va întoarce datorită naturii sale ciclice. Acele fiinţe care nu sunt pregătite acum nu vor pierde ceea ce au experimentat în dualitate, ci dimpotrivă le va fi folositor în continuarea evoluţiei lor spirituale.

Amintiţi-vă că Dumnezeu are un plan măreţ pentru univers şi datorită iubirii Lui imense pentru toate fiinţele, acest plan este privit ca o experienţă care vă oferă libertate deplină de a acţiona precum doriţi. Oricum, va trebui să gândiţi dacă alegerile voastre vor interfera cu, or vor dăuna altei fiinţe. În acel caz, voi veţi hotărâ cum veţi înţelege ceea ce vă va ajuta să avansaţi. În mod normal, Spiritele Avansate îşi vor împărtăşi înţelepciunea cu voi şi vă vor sfătui cum pot mai bine. Viaţa adeseori pare a avansa din pură întâmplare, dar vă asigurăm că ceea ce contează şi are un profund impact asupra voastră este plănuit. Poate părea că nu este aşa mai ales dacă sarcinile pe care le aveţi sunt neplăcute, totuşi provocările dificile sunt acelea care vă oferă oportunitatea de a face salturi înainte.

În aceste timpuri speciale, mulţi dintre voi aţi optat pentru a vă curăţa karma.Asta înseamnă că aveţi o viaţă foarte agitată şi o existenţă oscilantă în ceea ce priveşte relaţiile. Rezistaţi şi nu abandonaţi, deoarece vă este oferită o şansă nu numai pentru a vă înălţa sufleteşte, dar puteţi fi o inspiraţie şi pentru alţii. Rasa umană trece prin aceasta împreună şi este conştiinţa voastră colectivă care determină cît de sus ori jos veţi merge. Cu siguranţă, datorită procesului de Ascensiune, primiţi un ajutor imens pentru Înălţare. Dorim să vedem cât mai mulţi dintre voi posibil Înălţându-se şi când ”luminaţi” vom şti că v-aţi regăsit cu adevărat şi v-aţi trezit.

Sunt Salusa de pe planeta Sirius şi ştiu că ceasul al doisprezecelea aproape a sosit şi mai aveţi puţin timp pentru a vă pregăti trup şi suflet pentru Ascensiune sau Înălţare. Concentraţi-vă asupra misiunii voastre personale şi nu vă lăsaţi tulburaţi de cei care încearcă să o încetinească ori oprească. Cei Întunecaţi încearcă, cu ultimele puteri în zadar, să vă împiedice Ascensiunea şi se va întâmpla numai dacă voi le veţi permite. Mergeţi în siguranţă în Lumina şi Iubirea care înconjoară planeta.

Vă mulţumesc,
SaLuSa
Mike Quinsey


Website: Tree of the Golden Light
Traducere: Zorf


Share |First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.