Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, October 8, 2012

SaLuSa, October 8, 2012

Nu e niciodată prea târziu să vă îndreptaţi atenţia către Ascensiune şi să realizaţi că dacă simţiţi că sunteţi pregătiţi atunci cu siguranţă o veţi obţine.
Trebuie să vă obişnuiţi cu înţelesul expresiei “a fi Una cu toate fiinţele fără excepţie.” Iubire este cuvântul de ordine ce vă va ajuta să reuşiţi, dar va trebui să munciţi din greu pentru a învinge emoţiile umane care adeseori vă ţin în loc.

Aveţi tendinţa de a acţiona înainte şi a pune întrebări după, dar un mod nou de a reacţiona trebuie găsit. Iertarea este de asemeni vitală atunci când aţi fost victimele acţiunilor altcuiva, chiar dacă nu vă este atribuită.

Acelaşi sfat este folositor şi când aveţi de-a face cu curăţarea karmei legate de relaţii. Acestea sunt probabil cele mai mari provocări cu care vă veţi confrunta şi sfatul nostru este să fiţi iertători.

Pur şi simplu nu veţi putea merge mai departe dacă insistaţi în a purta ranchiună ori continuaţi să nutriţi gânduri negative la adresa altora. Eliberaţi-vă de trecut şi păşiţi pe un drum nou care vă va conduce către Lumină şi Iubire. Atunci vă veţi simţi uşuraţi şi veţi ştii că aţi tăiat legăturile cu vechiul tipar care nu vă mai foloseşte. Probabilitatea este că aceia care citesc aceste rânduri s-au hotărât deja să-şi schimbe viaţa şi să se concentreze pe ceea ce reprezintă Ascensiunea.

Amintiţi-vă că, corpul vostru este un templu, aşa că aveţi grijă de el şi renunţaţi la practicile care îi dăunează. De exemplu, nu veţi putea să folosiţi droguri în dimensiunile superioare aşa că, cu cât renunţaţi la dependenţe mai curând cu atât mai repede veţi evolua.

Acelaşi principiu poate fi aplicat pentru dependenţa de alcool care în orice instanţă vă dăunează. Gândiţi-vă cu atenţie la tot ceeace trebuie făcut pentru a vă înălţa sufleteşte şi veţi primi ajutor de la Călăuzele voastre spirituale. Dumnezeu doreşte ca toţi să se Înalţe, dar acceptă faptul că in final voi veţi decide, veţi avea liberul arbitru. Întrebaţi-vă pe voi înşivă dacă doriţi să rămâneţi în actualul ciclu tridimensional de realitate
Sfârşitul acestui ciclu tridimensional se apropie cu repeziciune, iar noi suntem încântaţi să vedem că Lucrătorii Luminii au intensificat Lumina pe Pământ.Lumina atrage mai multă Lumină şi vouă vi se va deschide drumul către Înalţare/Ascensiune . Timpurile converg şi în curând Dumnezeu vă va Înalţa împreună cu planeta Pământ. Trebuie să se întâmple şi atunci cei care sunt pregătiţi vor fi separaţi de cei care nu sunt pregătiţi pentru că acesta este rezultatul normal al schimbărilor prin care treceţi.

Desemeni, o dată ce v-aţi Înălţat, cei Întunecaţi vor fi îndepărtaţi din viaţa voastră.Pacea pe care v-o doriţi de atâta timp se va instaura pe planetă şi ca rezultat al Înălţării veţi fi martorii schimbărilor interne. Asta nu înseamnă că veţi resimţi aceste schimbări ca rezultat al Înălţării pentru că ele au început cu mult timp în urmă, iar Înălţarea va fi doar o bornă.

Sunt multe schimbări care vor avea loc pe planetă şi care s-au accelerat în acest an. Aceasta înseamnă că problemele voastre întâi vor avansa şi apoi vor dispărea.Sferele de acţiune cele mai clare vor fi în politică, multe ţări din lume trecând în acest moment prin revolte. Este regretabil că trebuie să se ajungă la aceste extreme înainte ca schimbările să fie acceptate. Oricum, o dată consimţit nu se va pierde timpul cu instituirea noilor sisteme.

Odată ce problemele politice sunt rezolvate celelalte schimbări care vor urma vor fi foarte rapide. Dar acum, voi ca indivizi sunteţi prioritari deoarece vrem să înţelegeţi minunata oportunitate care vi se oferă o dată cu Ascensiunea.

Nu trebuie neapărat să renunţaţi la ataşamentul pe care-l aveţi faţă de averea ori proprietatea personală pentru a vă Înălţa, dar orice lucru care este de vibraţie scăzută nu veţi putea să luaţi cu voi. De exemplu, unii dintre voi aveţi pasiune pentru colecţionarea de suveniruri provenite de la alte personae ori evenimente caşi acestea nu sunt dorite. Noile vibraţii vor permite manifestarea de noi lucruri în noua voastră realitate. Totul se va materializa printr-o energie care va scoate în evidenţă frumuseţea şi perfecţiunea acestor noi lucruri.

Obiectele vor apărea mult mai energetice, mai vii şi voi veţi avea o legătură mult mai apropiată cu toate fiinţele când nivelul conştiinţei voastre va fi superior faţă de cel de dinainte. În termeni reali veţi avea aşa de mult de câştigat în urma Ascensiunii încât foarte repede veţi uita timpul petrecut în dualitate. In final va părea ca un coşmar, deşi veţi beneficia mereu de pe urma lui.

În viitor toate nevoile vă vor fi asigurate şi nu vă veţi mai dori nimic. În acelaşi timp, veţi beneficia de avantajele noilor tehnologii care vă vor acoperi toate necesităţile.

Toate sunt deja pregătite pentru voi şi se aşteaptă doar momentul potrivit pentru a fi introduse şi distribuite. Oricum nu aşteptaţi prea mult în primă fază, deoarece comutarea nu va fi peste noapte. Aşa cum v-am spus înainte, prioritatea noastră este de a ajuta şi a aduce alinare celor defavorizaţi şi care duc lipsa necesităţilor de bază ale vieţii.Veţi avansa progresiv pentru a trăi în Perioada de Aur de totală frumuseţe şi fericire.

Sunt SaLuSa de pe planeta Sirius şi ştiu că dacă aţi putea doar să aruncaţi o scurtă privire la ceea ce vă aşteaptă, actualele griji vor părea minuscule. Mai este doar aşa de puţin timp pînă la Ascensiune ori Înălţare că tot ce trebuie să faceţi este doar să vă concentraţi pe avantajele pe care le veţi avea.

V-aţi gâştigat dreptul de a le avea şi vă vor transforma total viaţa. Noi cei din Federaţia Galactică a Luminii vom continua să lucrăm cu voi şi după Ascensiune, pentru a vă ajuta să dobândiţi Conştiinţă Galactică completă.
Până atunci nu veţi ştii ce înseamnă a avea acel nivel de conştiinţă deoarece acum nu aveţi idee despre capacităţile voastre reale. Uitaţi-vă la noi şi veţi vedea în noi ceea ce veţi fi cu adevărat în viitorul apropiat.

Vă mulţumesc,
SaLuSa
Mike Quinsey


Website: Tree of the Golden Light
Traducere: Zorf


Share |First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.