Home > > Montague Keen - November 18, 2012

18 Noiembrie 2012

Draga mea, este incurajator pentru noi sa vedem cum oamenii incep sa realizeze faptul ca cei care va controleaza lumea, controleaza si mass-media. Asa au reusit sa va ascunda planurile lor in privinta lumii. Cand veti auziti adevarul spus la televizor, atunci veti stii, fara nici o indoiala, ca lumina a triumfat.

Ai fost incantata sa afli ca multe persoane din Irlanda au dat in judecata bancile; asa ca, PANA CAND BANCILE RASPUND ACUZATIILOR, oamenii nu trebuie sa isi plateasca ipotecile! Oamenii din Irlanda trebuie felicitati pentru acest lucru. Ei sunt primii care incearca sa se opuna bancilor. Va fi interensant de vazut cum se va desfasura acest lucru.

Sa nu va indoiti nici un moment ca Lumina va reveni pe Pamant. Drumul poate fi uneori stancos si multe obstacole va vor fi puse in cale, dar nimic de netrecut. Voi acum traiti sfarsitul perioadei pe care o stiti. Propaganda cu care a prosperat cei intunecati, este acum expusa. Pur si simplu nu mai functioneaza pentru ei. Chiar si proprii lor oameni iau atitudine si dezvaluie minciunile care au tinut totul impreuna pentru ei. Casa lor din carti de joc este pe o fundatie foarte nesigura. Oile nu mai sunt pregatite sa ii sustina. Tot ce nu este bazat pe adevar se va narui si va cadea: incepeti sa vedeti tot in jurul vostru. Spalarea creierului care a fost facuta pentru a va mentine in locul vostru nu mai functioneaza. Ce s-a intamplat a fost un efort comun: Lumea Spiritelor si cei care sunt deschisi la ghidarea din Spirit, fac o treaba buna.

Abuzul asupra copiilor care a fost tinut top secret de ani de zile incepe acum sa fie discutat deschis pentru prima data. Draga mea, ai incercat sa aduci acest subiect in atentia publicului acum multi ani in urma, dar ai ajuns in fata unui zid impenetrabil, indiferent de ceea ce ai incercat. Acum, ca acest zid a fost strapuns, el va cadea, si adevarul despre amploarea abuzului va fi dezvaluit si facut cunoscut. Acesta este o parte esentiala a procesului de curatare.

Nimic de acest gen nu va mai fi tolerat vreodata. Marile centre de putere care au domnit odata, se vor dezintegra si vor disparea de pe fata Pamantului pentru totdeauna. Acest lucru se intampla acum, chiar in fata ochilor vostrii, asa cum ar trebui. Anul viitor pe vremea asta, nimic nu va mai fi la fel ca astazi. Inlaturarea puterii nu se poate intampla peste noapte, pentru ca este un proces gradual de dezvaluire si eliminare. Oamenii potriviti trebuie sa fie la locul potrivit pentru a ridica piesele si a duce lumea mai departe spre un viitor pasnic. O stare temporara de haos nu poate fi evitata, pentru ca acesta este un proiect masiv si nu poate fi grabit. Am luat in considerare toate eventualitatile. Tot ceea ce este corupt, in vreun fel, nu ii va mai fi permis sa supravietuiasca: desi unii vor incerca.

Multora dintre voi vi s-a aratat viitorul cu scopul de a va incuraja sa atingeti rezultatul dorit. Impartasiti aceasta informatie, pentru ca ii vor da altora puterea de a respinge stilul de viata intunecat cu care s-au obisnuit. Schimbarea nu vine usor pentru multi dintre voi. Trebuie sa va recunoasteti puterea si numarul vostru: sunteti 99%. Voi sunteti multi, ei putini.

Portalurile antice devin active inca o data. Ele aduc iluminare pentru multi oameni. Secretele care au fost ascunse sunt dezvaluite si informatia care adusa la lumina va va incanta si uimi. Acest lucru se intampla in multe tari. Exista noi descoperiri in fiecare zi, pe masura ce Pamantul isi ofera secretele. Este un moment interesant de a fi pe Pamant. Va vor fi date informatii atunci cand dormiti si cand sunteti in meditatie profunda. Totul este stocat in subconstientul vostru. Voi pur si simplu veti stii lucruri, fara sa stiti cum stiti.

Aceia dintre voi care stiti ca aveti un rol de jucat in Tranzitie, ar trebui sa se pregateasca pentru a actiona prompt, atunci cand vine apelul. Avem nevoie de elementul surpriza. Schimbarile de energie devin din ce in ce mai puternice. Fiti in armonie cu aceste schimbari: pentru ca ele va aduc puterea pentru a participa la eliminarea intunericului. Va deveni totul mult mai clar pe masura ce calea se desfasoara.

Sotia mea a avut cateva zile obositoare. Va rog sa intelegeti daca uneori, conexiunea noastra nu este atat de puternica precum am fi vrut. Ea este ingrijorata in legatura cu rezultatele muncii sale pe Pamant. Va rog sa intelegeti, are de-a face cu multe griji.

As vrea, iubirea mea, sa fi fost inca alaturi de tine

Adoratorul tau, Monty

Website: The Montague Keen Foundation


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.