Home > > Kris Won, March 6, 2011

Kris Won, March 6, 2011

Salutari de pe Nava Spatiala Alfa!

Eu sunt Sohin, Comandantul sef al Navei Spatiale Stelare, “Alpha Centaurus”, am sub comanda mea un echipaj de 348 de persoane, inclusiv oficialii mei, cei care vin pentru o vizita (vizitatori temporari) si membrii echipajului, misiunea lor uzuala fiind aceea de a calatori regulat pe suprafata planetei voastre, spre a realiza misiuni ce includ a lua mostre sau decontaminarea apelor oceanelor voastre si a altor puncte de pe Pamant, unde unele dintre guvernele voastre au ingropat, fara o iota de constinta, materiale radioactive foarte poluante in subsolul Gaia-ei.

Gaia este Mama voastra iubitoare si ea trebuie sa accepte toate acele comportamente ignorante si imorale, din partea unor lideri ai rasei voastre, care, in inconstienta lor, nu au reflectat asupra efectelor teribile si devastatoare asupra Gaia-ei, pe care depozitarea de asemenea materiale radioactive, in subsolul unor tari guvernate de personaje corupte, care se vand in schimbul unor favoruri, de obicei financiare, le au.

Dar spuneti-mi, care este scopul acelor profituri economice sau favoruri politice ale acelor lideri vicleni, care sunt motivati doar de motive egotice, daca acestea duc la distrugerea padurilor voastre, datorita defrisarii necontrolate de copaci, unii dintre ei milenari, poluarea oceanelor si a marilor sau explozia de arme nucleare detonate sub scuza “testelor” facute pentru a asigura siguranta nationala? Recompense economice sau politice pentru distrugerea mediului vostru natural? Chiar merita sa poluati solul si oceanele voastre, pentru niste favoruri oferite de guvernele unor tari conduse de lideri fara scrupule?

Nu, eu cred ca nu, si stiu ca nici unul dintre voi nu crede ca se merita sa aduceti daune inutile planetei ce va ofera adapost. Cand Primul Contact va avea loc, va vom instrui sa folositi surse alternative de energie, ce nu au nici un fel de elemente polunte, care sunt produse in fabricile si in statiile voastre generatoare de energie electrica, de exemplu, voi nu veti mai trebui sa cautati locuri in care sa ingropati acele deseuri foarte poluante, in subsol ori sub ape.

Vreau sa clarific faptul ca inconstienta acelor lideri ne da mult de lucru, dar chiar si asa, actionam din inima, pentru a alina suferinta Gaia-ei, vazand cum omul ii polueaza corpul Ei fizic (al Gaia-ei).

Acele materiale radioactive ar fi ramas pentru milenii in subsolul planetei, daca noi nu le-am fi inlaturat si transferat pe Nava Spatiala Mama, unde folosim tehnologia noastra pentru a le neutraliza si a le transmuta in elemente non-poluante, fiind imposibil sa fie distruse complet; ele pot fi doar transmutate, dar nu distruse, dupa cum oamenii de stiinta de pe Pamant stiu bine.

Ei bine, aceasta este una dintre activitatile cele mai relevante, pe care Nava noastra Spatiala Stelara o duce la indeplinire. In anii ce vor urma, vom avea nevoie de asemenea ca multi dintre voi sa lucreze de asemenea la bordul acestei Nave Spatiale sau la bordul altor Nave Spatiale, avand sarcini pentru care veti fi bine instruiti si antrenati, eu stiu aceasta.

Din acest motiv, echipajul nostru, la fel ca acela al altor Nave Spatiale Mama si a altora mai mici, este compus din persoane de pe diferite planete si sisteme solare, dar care sunt membre ale Federatiei Galactice.

Personalul de la bordul unei Nave Spatiale apartine, in majoritate sau in mare masura, unei aceleiasi planete de origine, dar va contine intotdeauna un echipaj cu membrii amestecati, ce provin din alte locatii ale Galaxiei.

Astfel, o fratie este creata intre diferite rase, intarind legaturile dintre noi.

In plus, fiind dat faptul ca fiecare civilizatie este specializata intr-o anumita directie (cum ar fi medicina, agricultura biologica, ingrijirea si restaurarea mediului, contributii stintifice, etc.) , faptul ca reprezentanti din fiecare camp specific lucreaza in domeniul pe care il stapanesc cel mai bine, este benefic pentru functionarea optima a Navei Spatiale in general, garantand bune rezultate si succesul misiunilor realizate de acea Nava Spatiala.

Dupa cum am spus, unora dintre voi li se va cere sa lucreze alaturi de noi la bordul Navei Spatiale Alfa, deci va trebui sa-i alegem cu meticulozitate pe aceia dintre voi.

Capabilitatile unora dintre voi sunt analizate, astfel incat intalnirea noastra chiar sa poata oferi unora dintre voi aceasta posibilitate, cu credinta ca acele persoane vor accepta sa devina membri ai echipajului nostru.

Va spun aceasta in avans, pentru ca voi toti sa stiti ca aceatsa se va petrece in viitorul apropiat, si pentru ca propunerea noastra sa nu surprinda persoanele in cauza, acele persoane alese de noi ca parteneri la bordul Navei Spatiale Alfa si de asemenea la bordul altor Nave Spatiale alternative.

Este atat de mult timp ramas pentru ca civilizatia voastra sa devina membra a Federatiei Galactice, si aceasta ne umple de o mare bucurie. Este o mare onoare pentru noi a va asista in aceasta maniera, in orice fel putem.

Aceasta este ceea ce facem si acesta este motivul pentru care noi am venit.

Pace si Iubire

Sursa: comandantul Sohin

Canal: Kris-Won

Traducere: Sorin

< previous message | next message >


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Alfa Ship,
please let us know and we'll add you to our mailing list.