Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, February 6, 2012

SaLuSa, February 6, 2012

Seveda se moramo zavedati, kaj počne Mihael. Spremljali smo dogodke povezane s potovanjem na Neptun. Vendar pa moramo poudariti, da imamo svoje lastne odgovornosti in da se nikoli ne bi vmešali v poslanstvo drugih, na isti način kot se ne bi vmešali v izkušnje, ki so vaša lastna stvaritev. Dragi moji, na to glejte s te strani, namreč, da vam nihče ne more zanikati izkušenj, ki jih potrebujete za napredovanje v svojem razvoju.

Glede te zadeve vas prosimo, da imate na umu, da vam je Galaktična federacija jasno povedala, da bo čez čas organiziranih veliko "turističnih" potovanj na naše plovilo. Zato vam ni treba hiteti, da bi bili del prvih takšnih potovanj, kajti, ko nam bo dovoljeno, da z vami odkrito kontaktiramo, bo veliko časa, ko boste lahko uživali v njih. Nekatere naše matične ladje so tako velike, kot ogromna mesta in ne bodo imele težav s sprejemom velikega števila tistih izmed vas, ki bi radi izkoristili priložnost in eno obiskati. Vse to bo del našega namena, da nas zbližamo ter razpršimo vsakršen strah o nas, ki bi lahko še ostal. To nam omogoča, da vam pokažemo, kaj lahko napredna tehnologija stori za vas v zelo bližnji prihodnosti. Konec koncev smo mi vaši bodoči vi in hitro boste morali premaga prepad, ki ja nastal zaradi namernega oviranja tehnologije, ki bi vas že pred dolgo časa lansirala v 21. stoletje.

Trenutno se na zemlji veliko dogaja in celo vi boste dojeli, da ne more biti daleč dan, ko boste videli rezultate dela, ki bodo prinesli želene spremembe. Še vedno grozi vojna, a znova vam zagotavljamo, da je ne bomo dovolili, čeprav bo še nekaj sabljanja. Zato vas prosimo, da se ne vdate zaradi teh stvari in dovolite, da vam zavlada strah. Mislite na mir in svojo energijo usmerite tja, kjer bo ustvarila nekaj pozitivnega. Finančna situacija še vedno zahteva veliko časa naših zaveznikov, a gre za kompleksen problem, če bi želeli, da bi več držav "pelo isto pesem". Vendar pa bo uspeh prišel in oznanil bo pričetek popolnoma novega pristopa bančništvu in celotni naravi bančnih transakcij. Dolgovi bodo izbrisani in nikoli več se vam s tem po nepotrebnem ne bo treba obremenjevati.

V življenju na Zemlji ni nikoli dolgočasnega trenutka. Nekako je bilo mišljeno, da naj bi tako tudi bilo, na vsak način naj ne bi šlo za počitniški otok, ker bi sicer vaš uspeh nazadoval. Zemlja je krasen kraj, kjer lahko izkusite vse vrste izzivov in je najhitrejši način, da se prebijete naprej ter povzpnete po lestvici razvoja. Vendar pa je Zemlja raj, ki ji v vašem Vesolju ni enakega. Sadili smo ga milijone let. Resnično je šlo za Rajski vrt, a je nazadoval, ko so se vibracije nižale in ko ga je Človek pokvaril s svojim pohlepom in brezbrižnostjo. Sedaj se prebujate in spoznavate kakšen biser je vaša Zemlja ter se trudite po najboljših močeh, da jo obnovite in preprečite nadaljnjo škodo in uničenje. Res je vaša odgovornost, da jo vrnete v prvotno stanje, kar je del priprav za Vnebovzetje.

V tako nemirnih časih, morate ohraniti hladno glavo in nikoli ne smete pozabiti vzroka, zaradi katerega ste sedaj prišli na Zemljo. Šlo je za prebujenje vaše resnične biti kot Bitja Svetlobe ter dvigniti nivo zavesti, da boste pripravljeni za Vnebovzetje, ko bo prišla priložnost. Še celo paleto preizkušenj morate prestati, a je na koncu vaš cilj Vnebovzetje in to je resnično tisto, kar je pomembno. Priložnost za množično vnebovzetje ne pride pogosto. Gre za vašo rešitev pred dvojnostjo in potrebo po nenehnih reinkarnacijah. Prepričani smo, da ob misli na to ne potrebujete veliko izpodbude, da sestopite z lestve ponovnih rojstev.

Ne morete vedeti, kaj se dogaja za zaveso, a dogaja se več, kot je videti. Spremljamo svetovne novice ter tudi to, o čemer razpravljate javno in privatno in imamo kar dobro sliko o tem, kako se dogodki obračajo. To nam daje moč, da lahko pomagamo našim zaveznikom. Dovoljeno je, da uporabimo napredno opremo Temnih s katero oni vohunijo za Svetlimi. Naši računalniki imajo tako visok nivo zavesti, da se lahko z njimi kar precej razumno pogovarjate. Vi ste izkusili avtomatiko, a mi smo jo privedli na tak nivo, ki bi vas osupnil. Uživali boste med obiski naših ladij, ko boste preizkušali njihovo delovanje. Za nekatere med vami bo to videti domače, ker nas obiskujete med spanjem, a se vam spomin zapre, ko se vrnete v telo.

Pridite is svojih zapredkov, ki vas skrivajo pred vami samimi, pred Svetlobnim Bitjem, kar ste in ste vedno bili. Sedaj je čas, da zahtevate svoje božje pravice in suverenost in daje se vam vsa pomoč, da to storite. Ste bitje neodkrite moči in če jo boste znali modro uporabiti, boste vnebovzeti in boste postali stvarnik, kakršen ste bili pred padcem. Še sedaj ustvarjate, a je potrebno dalj časa, da se to manifestira, morda pa sploh ne opazite, kaj ste ustvarili. Dovolj dolgo bodite skoncentrirani na to, kar želite in sčasoma se bo pojavil odgovor. Na ta način, ne da bi se zavedali, v svoje življenje pritegnete izkušnje, ki ste jih poklicali nase. Enako privlači enako, in na ta način okoli sebe zbirate prijatelje in seveda tudi sovražnike. Zakon privlačnosti na izbira, kako deluje, zato pazite, na kaj se skoncentrirate in kam usmerite svojo energijo. Večina vaši izkušenj se rodi kot misel in ko ji daste dovolj energije, postane resničnost.

Jaz sem SaLuSa iz Siriusa. Zelo bi bil vesel, če bi lahko izpolnil vaše želje, a ko bo čas za to. Kot vedno je pravi čas zelo pomemben. Navajeni smo na to, da smo prilagodljivi in se prilagajamo zadnjim situacijam na Zemlji. Na ta način smo v celoti uspešni v naših ciljih, ko lahko končno gremo naprej. Bodite prepričani, da naše delovanje spremlja velika ljubezen do vseh vas.

Hvala SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Prevajanje: Alenka


Share |