Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, January 30, 2012

SaLuSa, January 30, 2012

Ne bojte se,ker se lahko od enega do drugega tedna zgodi zelo veliko. Načrt, ki vas bo rešil Temnih, zelo lepo napreduje. Kot smo vam že priporočili, bodite pozorni na dogajanja po svetu, ker se vaše želje po spremembah izpolnjujejo. Pomembno je le, da najdete zanesljiv vir podatkov o tem, kaj se dogaja. Veste, da čas drvi naprej, kar je dobro, saj se časi, na katere ste čakali, hitro približujejo. Verjemite nam ,da je vse tako, kot želimo. Naši zavezniki so ustvarili pogoje, ki nam bodo omogočili, da se vam približamo. Vse, kar je bilo obljubljeno, se bo uresničilo, tudi če vse ne bo tako, kot ste si predstavljali. V nekaterih primerih bo celo bolj razburljivo in izpolnjujoče.

Vedite, da je vse v rokah Višjih bitij, ki so spremljale vašo pot do Vnebovzetja od vsega začetka, torej že zelo dolgo časa. Ko ste stopili na to pot, ste vse vedeli, z nazadovanjem vašega nivoja zavesti, pa ste se ločili od Izvora in drug od drugega. To je bilo pričakovano, kljub temu, da je do vsega prišlo zaradi vašega izrabljanja svobodne volje, ki vam je bila dana. Sedaj veste, da ste preživeli temne čase, ki so pokazali, kako globoko lahko zabredete, če izgubite stik s svojim resničnim bitjem. Sedanji ciklus je bil največja preizkušnja, ker ste se fizično inkarnirali, pred tem pa ste živeli v civilizacijah, o katerih veste zelo malo. Verjetno imate le malo spominov nanje, a bodite prepričani, da vas je prav vsaka izkušnja vodila tja, kjer ste sedaj. Neizmerno ste napredovali kar zadeva razumevanje fizičnega, vse to pa je tudi pomagalo pospešiti evolucijo.

Vnebohod in življenje po njem bodo načrtovane izkušnje ob vodstvu vaših Vodnikov in Višjega jaza. Več o teh izkušnjah pa boste izvedeli na poti, da postanete Galaktična bitja. Kot boste razumeli, bo življenje videti popolnoma drugače in bo imelo malo skupnega s tem, kakor ga vidite sedaj s svoje trenutne dimenzije. Šele spoznati morate, kaj pomeni biti čisto svoboden, a to se bo zgodilo šele, ko se boste povzpeli na novi nivo zavesti, ki vam bo omogočil popolno zavedanje svojih odgovornosti. Zakoni vesolja so čisto preprosti in zahtevajo, da spoštujete suverenost vseh drugih duš ter jih ne prizadenete ali se vmešavate v njihova življenja. Resnično si boste želeli deliti Ljubezen in Svetlobo z vsemi oblikami življenja, saj boste razumeli in sprejeli Eno vsega, kar obstaja. Vse življenje je na poti evolucije in močne nuje, da se vrne v Izvor, od koder je prišlo.

Življenje na Zemlji je lahko videti zelo osamljeno. Srečujete razne vrste duš, ki so na različnih nivojih razvoja in razumevanja. Vse to dodaja k vašim izkušnjam. Vaš izziv je bil, da jih obvladate in se naučite lekcij, ki so vam bile dane. Vi, ki ste od Svetlobe, ste uspeli in ste pripravljeni, da stopite naprej. Od teh lekcij boste imeli vedno le korist, ker na nezavednem nivoju ne izginejo. Vso pravico imate, da ste zadovoljni sami s seboj, ker ste se prebili skozi dvojnost in se premaknil v Svetlobo. Sedaj se lahko vrnete na novi zavesti, ki ga resnično poznate, v katerem ste nekoč živeli v višji dimenziji in se vam nikdar več ne bo potrebno vrniti v nižje dimenzije.

V višjih dimenzijah se še vedno soočate z izzivi, a so boj sprejemljivi. Nanje lahko gledate kot na misije, ki pogosto vključujejo duše, ki se lahko okoristijo z vašimi izkušnjami. Vedite, da ste se na tej stopnji že ponudili v službo drugih. Praktično gre vsakdo, ki je vnebovzet, po naravni poti v tej smeri. Ves čas se še dvigate, a je napredek dosti počasnejši, ker se redko kdaj srečate z negativnimi situacijami. Seveda je vse odvisno od poti, ki ste jo izbrali, ker se morda sami želite vrniti na nižje dimenzije. Hitrost, s katero se vzpenjate, je v veliki meri vaša odločitev, nihče ni prisiljen, da se vzpenja hitreje, kot želi. Zato v vaši sedanji dimenziji vse duše ne bodo pripravljene na vnebovzetje in bodo ostale tam, kjer se bolje počutijo.

V sedanjem času karma zelo hitro pride in odide. Nekaj časa bo videti, da ena stvar hitro sledi drugi brez kakršnega koli predaha. Dragi moji, vse je odvisno od tega, kaj še potrebujete, saj morate pred vnebovzetjem počistiti svojo karmo. Nekaj te karme je povezano s preteklostjo, ker vse karme ne oddelamo takoj v istem življenju. Pogosto jo je treba opraviti, ko kakšno lekcijo najbolje obvladamo in jo bomo uspešno razrešili. Pri končnem obračunu pa se lahko skladno z Zakonom milost nekaj karme odpusti.

Laže boste razumeli, zakaj ne smete obsojati neke duše, če vam povemo, da ne morete vedeti, kaj jo je privedlo do določenega dajanja. Ko se vam zdi, da je nekdo kaznovan, vedite, da vse ni vedno tako, kot je videti. Včasih kakšna duša prevzeme karmo drugih, kot obliko služenja. Po navadi je med takimi dušami močna vez ali povezanost. Eno največjih dejanj, ki jih lahko storite za druge je, da se zanje žrtvujete. Vedite tudi, da obstaja karma, ki je neke vrste nagrada, ki ste si jo prislužili z ljubeznijo in služenje drugim. Vi sami ustvarjate svojo pot in izkušnje in nikogar drugega ne morete kriviti, vsaj ne tako, kot bi želeli.

Svoje lekcije se dobro naučite in nikdar več vam ne bo treba priti nazaj, čeprav je možno, da boste občasno znova na preizkušnji, da je jasno, da se ne boste več izneverili samemu sebi. Če je v neki vaši izkušnji lekcija za vas, o njej odkrito in nepristransko razmislite. Zagotovo boste doumeli vzrok. Vse deluje božje in pravično, ker, kot smo dostikrat povedali, nič ni mišljeno kot kaznovanje. Bog je sama Ljubezen. Do Božjih iskric, ki bodo vedno povezane z njim in bodo v Božji Ljubezni, je brezpogojno potrpežljiv

Sem SaLuSa iz Siriusa. Zaključujem z ljubečo željo, da bi vsi našli pravo pot in resnični jaz. Še naprej svetite svojo Svetlobo, kamor koli greste in nevede boste pomagali drugim, da najdejo svojo.

Hvala SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Prevajanje: Alenka


Share |