Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, December 7, 2012

SaLuSa, December 7, 2012

Čutimo, da Zemljo obdaja vse več miru, saj se ljudje, ki se pripravljajo na 21. December, sproščajo. Do sedaj smo občutili kar nekaj nestrpnosti in frustracij, ker se načrt izpolnjuje počasi. Sedaj je nestrpnost in frustracije nadomestilo zavedanje, da je Vnebovzetje najpomembnejši trenutek v vašem življenju. Dogodki se bodo začeli odvijati v bolj umirjenem ozračju, kar so idealni pogoji za vse kar sledi. Brez pretiravanja vam sporočamo, da se bližajo časi neverjetnega napredka. Že samo osvoboditev iz spon bitij Teme bo popolnoma spremenila odnose med ljudmi.

Po Vnebovzetju ne boste več občutili strahu in vse ljudi boste sprejemali z odprtimi srci. Predolgo že svoje energije zadržujete zase in živite v svetu, v katerem ne veste, komu bi zaupali. Tisti, ki boste v sebi nosili višje energije, boste začutili, kdo v vaši bližini je prav tako doživel dvig zavesti in pripada Ljubezni in Svetlobi. Prav to so doživeli obiskovalci konference v Sedoni. Niso si zastavljali vprašanj, ampak so avtomatično začutili čustva drugih udeležencev konference. Tako so občutili, kaj jih čaka v prihodnosti in uživali v čudoviti Ljubezni, ki se je ustvarila med njimi.

Nekateri se sprašujete, če ste pripravljeni za Vnebovzetje in vas je strah, kakšne posledice vas čakajo v nasprotnem primeru. Naj vas ne skrbi, saj se vam bo zavest vsekakor dvignila, če v to usmerjate vso svojo pozornost in ohranjate jasen namen. Od vas pričakujemo le, da občutite Enost vsega in se po svojih najboljših močeh trudite živeti v harmoniji z vsem živim. V življenju morate ohranjati jasne cilje, na katere s časom ne smete pozabiti. Po Vnebovzetju bodo vaša življenja mirnejša, a ne bo še prišel čas za počitek, saj vaš čaka še dolga pot. Naj vas vaše naloge v višjih dimenzijah ne skrbijo, saj boste najprej dobili dovolj časa, da se privadite na novo življenje. Mnogi boste življenje v višji dimenziji primerjali z rajem ter krajem popolnega užitka in sreče. A obstajajo še mnoge višje dimenzije, zato vaše potovanje še ni končano. Nekateri boste lahko obiskali višje dimenzije, da boste občutili, kako je Vesolje prostrano in neverjetno.

Odpirajo se portali za prehod na višje dimenzije. Medtem ko se bodo druge civilizacije v Vesolju dvignile same od sebe, vi pri Vnebovzetju potrebujete pomoč. Del magičnosti in lepote tega dogodka je tudi to, da se boste tisti, ki ste pripravljeni, vzdignili skupaj. Del tega čudovitega dogodka ste lahko le, če se zavedate, kakšna izkušnja je to. Se zavedate, da vas bo Bog nagradil za vse težave in travme, ki ste jih prebrodili. Podzavestno ste ves čas vedeli, kako se bo vaša izkušnja v Tretji dimenziji končala, kar vam je dalo moč v najtemnejših časih.

Ena prvih sprememb po Vnebovzetju bo ukinitev religij, saj le te temeljijo na napačnih prepričanjih. V višji dimenziji boste izvedeli Resnico in vse ostalo bo izbrisano. Večina izmed vas bo Boga našla v sebi, nekateri pa se boste Bogu raje posvečali v skupinah, kar bo potekalo v skladu s svobodno voljo vsake duše. Ko bodo na Zemljo prispeli duhovni učitelji, bodo odstranili lažne doktrine z namenom, da bi še bolj zbližali ljudi. Kmalu bodo ljudje s podobnimi vibracijami začutili en drugega in pričeli sodelovati. Nekatere duše še ne vedo, kakšno je njihovo poslanstvo, a bodo to kmalu izvedele. Bolj napredne duše vam bodo svetovale in vam kazale pravo pot.

Ko boste dosegli najvišjo stopnjo zavesti, se boste lahko lotili večjih nalog. V Vesolju je veliko mlajših civilizacij, ki bodo z veseljem sprejele vašo pomoč. Vaša najpomembnejša naloga bo pomoč ostalim. Ko boste imeli najvišjo stopnjo zavesti in boste vsevedni, se boste lahko soočali z vsemi problemi. Hkrati boste imeli tudi neverjetno ustvarjalno moč. Večkrat ste že slišali, da ste bili ustvarjeni kot Bogovi, zato ne boste presenečeni, ko se vam bodo povrnile moči. Trenutno se vam ta misel morda zdi neverjetna, a kmalu boste na dovolj visoki stopnji zavesti, da jo boste lahko zaobjeli.

Ne zaidite s poti, saj še niste na cilju in zadnje dni pred Vnebovzetjem ostanite disciplinirani. Vaš svet se ne bo v trenutku popolnoma spremenil, zato vam poslednjih dni v tretji dimenziji ni potrebno zajemati s polno žlico. Največ sprememb boste doživeli v notranjosti in v vašem načinu dojemanja svojega obstoja. Zagotovo boste začutili tudi spremembe v vašem fizičnem telesu, saj se bo prilagodil višjim vibracijam. Vaše telo ne bo več onesnaženo, zato se boste počutili prerojeni in polni energije. Ostale probleme, ki jih boste prenesli s sabo, boste odpravili v Mestu luči, ki je le eden od načinov naprednega zdravljenja.

Sem SaLusa iz ozvezdja Sirius, prav tako kot vi se veselim prihajajočih sprememb. Vemo, da bo Vnebovzetje osupljiv in čaroben dogodek. Do takrat pa se sproščeno pripravite na 21 december.

Hvala SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Prevajanje: Ananda


Share |