Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, December 3, 2012

SaLuSa, December 3, 2012

Morda ste mislili, da 21. decembra nikoli ne bo, sedaj pa je tu, na vašem pragu. Pred tem posebnim dnem bodo potrebne še nekatera usposabljanja in prav vsakdo izmed vas, ki namerava iti v vnebovzetje, bi moral biti že v celoti pripravljen. Ali se že zavedate pomembnosti vašega dela pri Vnebovzetju in pa kakšna izjemna priložnost bo? Ali lahko dojamete, kaj se dogaja v Vesolju ter velike spremembe veličastnih razmerij? Kakšne moči lahko izvajajo takšne ukaze nad elementi in vsem,kar je? Naši dragi, to ni nihče drug kot Bog, ki je odredil, da se bo Vnebovzetje zgodilo sedaj. Preizkušnja dvojnosti se je končala in vi ste jo izkusili ter iz nje prišli zmagovito. Še vedno niste spoznali, kakšen čudovit dosežek je to. Se je pa vseskozi vedelo, da vam bo uspelo.

Vso pravico imate, da ste zadovoljni s seboj in ni pretiravanje, če rečemo, da ste šli do pekla in nazaj. Ko ste se podali na to pot, niste vedeli s čem se lahko soočite, a ste vendar šli naprej z dovolj zaupanja in vere vase. Ko gledate nazaj, ni potrebno iskati sodbe za tiste, ki se do sedaj niso uspeli dvigniti v Svetlobo. Znano je bilo, da bo večina duš včasih potegnjenih na negativno stran in to se vam ne šteje v slabo. Navsezadnje ste v večini primerov že premagali vaše slabosti tako, da ste skozi karmične izkušnje spoznali težave. Čudovito je imeti svobodo, a kot ste ugotovili, je zanjo treba plačati ceno, saj ste odgovorni za svoja dejanja in celo besede. Vaš Svetlobni Meč se je brusil v globinah teme in se sedaj sveti bolj kot kdajkoli prej.

Ko ste se spustili v dvojnost, ste že bili visoko razsvetljene duše, a sedaj ste, zaradi svoji izkušenj, še močnejši. Pri služenju Svetlobi ste pripravljeni za večje stvari in postali boste Mojstri, kar je bila vaša usoda. Zato ni čudež, da prejemate viteške časti in hvalo, saj morate še spoznati, kako veliki ste. Bitja z vseh strani vesolja se zbirajo, da bi bila priče Vnebovzetju, ker je to zelo posebna priložnost in predvsem enkratna, saj greste v vnebovzetje v svojih fizičnih telesih. Zaradi tega je bilo pred kratkim opaziti takšno koncentracijo Svetlobe, ki je bila poslana na Zemljo, zato da se zagotovi, da boste dobro pripravljeni. Seveda pa ne smemo pozabiti Matere Zemlje, prelepe in prekrasne duše same po sebi. Tudi ona je v celoti pripravljena, da vas popelje naprej v višje dimenzije, kjer boste vsi prebivali.

Na tej stopnji prav nič ne more preprečiti, da bi se Vnebovzetje ne zgodilo, kar je še razlog več, da smo presenečeni, da zadnji pripadniki kabale ne priznajo poraza in se ne umaknejo. V njihovi mentaliteti je,da se morajo boriti do grenkega konca ne glede na njihovo lasno evolucijo ali izgubo življenja. Vendar pa še imajo tako kot vi, ne glede na to, kako nizko so padli, svojo nesporno Božjo iskro, ki se lahko s plamenom ljubezni še vedno vžge. Za povratek k Svetlobi bodo potrebovali veliko pomoči. Prejeli jo bodo od ljubečih Angelskih duš, ki služijo Volji Boga. Tudi vi ste lahko udeleženi tako, da jim pošljete svojo brezpogojno ljubezen ter jim tako pomagate, da se znova zbudijo. Nobene duša ni zapuščena, tudi če to pomeni, da se mora vrniti v Božjo glavo od koder je znova poslana, da si pridobi nadaljnje izkušnje.

Zelo kmalu se bodo stvari v vaših življenjih za vedno spremenile in to bo samo začetek cele vrste stvari. Zelo verjetno boste opazili spremembo in ugotovili, da so energije okoli vas zelo visoke in da bo to trajna sprememba. Vračate se na nivoje, ki so bolj v skladu z vašim sebstvom. Ni lahko najti besede, ki bi opisale navdušenje in blaženost, ki ga boste občutili, a ko boste to enkrat izkusili, ne boste nikoli več hoteli pasti nazaj v nižje energije. Gre za paradoks, da so, ko imate vse, kar si lahko vaš um zamisli, vaše želje preproste in si želite res le tisto, kar potrebujete, ne pa stvari kar tako, da bi jih imeli. Ljudje so se navadili kopičiti in hočejo posedovati nekaj le zase, a v bodoče ne boste imeli takšnih nagnjenj.

Kot smo omenili že prej, bo verjetno najgloblje spoznanje, ki ga boste imeli, kako malo, če sploh, težkega dela boste morali opravljati. Večina vaših potreb bo zadovoljenih z ustvarjanjem s pomočjo misli, veliko drugih funkcij pa s pomočjo naših Super računalnikov, ki so daleč nad vsem, kar si lahko predstavljate. Imajo ogromno moč in zmogljivost. V bistvu njihov nivo zavesti zelo presega Človekovega, kakršnega ima v sedanjem času. Morda boste uživali v poponi svobodi, saj boste kot odgovorno Galaktično Bitje lahko potovali brez vsej omejitev. Srečevanje drugih Bitij in veselje ob spoznavanju drugih civilizacij bo privlačno, saj ste po naravi takšni, da si radi pridobivate znanje o njih.

Dokler se ne boste privadili pojmu, da je vse Sedaj, lahko postanete zmedeni, a tudi vznemirjeni ob možnosti, da boste lahko potovali v preteklo zgodovino Zemlje. V je bistvu linearni čas tisti, ki omejuje in zaradi tega vidite preteklost in bodočnost kot ločeni. Veliko se boste lahko naučili in prešli boste neskončne izkušnje, ko boste svoj nivo zavesti razširili na Superzavest. Do takrat boste imeli večje moči kreiranja in pravzaprav ničesar ne bo, česar ne bi mogli storiti. Boste kot Bog in imeli boste podobne moči in dovolj boste modri, da jih boste korektno uporabili za dobro vseh. Nekako dobro smo skočili v bodočnost ker vaš razvoj ne bo niti približno tako hiter kot je sedaj.

Sem SaLuSa iz Sirijusa in vesel sem, da lahko govorimo o vaši prihodnosti, ki se tako hitro približuje. Dragi moji, ne obžalujte, da puščate staro civilizacijo za seboj, saj ste v njen preživeli stotine, če ne tisoče življenj. Zelo malo ali pa sploh nič vas ne more več naučiti, saj imate kot masovna zavest vsi dobrobit vaše kolektivne izkušnje. Pred vami leži več izzivov in čeprav dvojnost obstaja, je malo verjetno,da vas bo na vašem novem nivoju zavesti pritegnila. Veliko stvari je, ki se jih lahko veselite in vse je sedaj čisto na dosegu rok. Kot vedno vam pošiljamo svojo ljubezen, saj še vedno potrebujete vso pomoč, da boste zagotovo šli skozi Vnebovzetje.

Hvala SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Prevajanje: Alenka


Share |