Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, May 23, 2012

SaLuSa, May 23, 2012

Vnebovzetje poteka že kar precej let zato, da ne bi bilo za vas preveliko breme. Šlo je za počasno povečevanje energije in sedaj opažate kakšne sprememba vam je vse to prineslo. V veliko primerih gre za delikatni proces dviganja vaših vibracij, tako da lahko postopoma absorbirate vse več in več. Preveč energije prezgodaj bi lahko škodilo vašemu napredku ter vznemirilo tiste, ki se počasneje odzivajo. Na en ali drug način vpliva na vse duše, zaradi česar nekateri opazijo simptome, ki bi jih lahko drugače pripisali motnjam v delovanju telesnih sistemov.

Sedaj morda lahko razumete, zakaj bo 21. decembra 2012 močan dotok energije zaradi poravnanja vašega sonca in velikega osrednjega sonca "ločil" tiste, ki so pripravljeni na vnebovzetje in tiste, ki niso. Seveda je izbor, kot vedno, na vas. Nikakor pa ne skrbite, če želite ostati v sedanji dimenziji. Dolgoročno to na vaš razvoj ne bo vplivalo, saj bo vsake toliko časa prišla možnost za vnebovzetje. Če se zamislite, lahko greste z močjo volje in namenom kot posameznik v vnebovzetje kadar hočete.

Neskončno dolgo tega je, ko je Bog skoval veliki načrt, ki bi zagotovil, da bi ob koncu tega časa vsi tisti, ki se želijo vrniti k Svetlobi, premagali ovire. Skozi mnoga življenja v najnižjih vibracijah vašega vesolja ste izstopili iz vaših zemeljskih izkušenj veliko večji, kot ste bili, ko ste vanje stopili. Verjetno vam ne bi bilo prijetno pogledati nazaj na nekatera svojih življenj, ker ste imeli skozi svoj razvoj nekaj zelo negativnih izkušenj. Po vsej verjetnosti se ne bi prepoznali kot takšne, kakršni ste danes. Vendar ni nujno, da bi tako tudi bilo, a če bi vztrajali, bi se vse razkrilo iz Akašinih zapisov.

Vsako življenje vsake duše je zabeleženo. Seveda so najpomembnejša tista življenja, ki so vas povzdignila. Na umu imejte, da ste skozi svoja številna življenja, vsakič vsota vseh svojih izkušenj. Nič ni nikoli brez vsaj majhne vrednosti za vas, zaradi česar imate načrt življenja. Izberete med tem, kar potrebujete za svoj nadaljnji razvoj, modrejše glave od vaše so vedno pri roki, da vam svetujejo, kaj je za vas najbolje.

Vaš Angel varuh bo po navadi ostal z vami življenje za življenjem. To je njihov način služenja vam in Bogu. Varujejo vas, a vas istočasno vodijo skozi kakršne koli neprijetne izkušnje, ki ste si jih izbrali, da jih boste izkusili. V vašem najboljšem interesu ni, da bi se jim izognili, ker se bodo vrnile. Naučite se vse, kar je potrebno in navadno vam ne bo ponovno potrebno iti skozi te izkušnje.

Mnogi me vami ste tako rekoč dosegli konec poti in instinktivno boste vedeli, da je tako. Vaš končni čas na zemlji boste dobro obvladovali, prestali ga boste z lahkoto, ker boste občutili notranji mir, ki prihaja iz spoznanja, da ste dosegli svoje cilje in da ste lahko prekinili povezavo z zemeljskimi vezmi, ki vam ne služijo več. Za tiste, ki se še niso v celoti očistili teh povezav, pa dalj, ko boste šli naprej, bolj boste čutili, da vas slednje ne zadržujejo.

V sedanjem času, ko se bo zgodilo nekaj izjemnih dogodkov, pričakujemo pa, da bodo delavci luči pomagali tistim, ki se bojijo tega, kar se dogaja. Kratek čas bo videti, kot da se bo vse sesulo in delno tako tudi bo. Vendar je bilo vse predvideno in načrtovano kot sredstvo za to, da bi se znebili vsega, kar stoji na vaši poti do mirnega zaključka življenja. Poznamo odgovore na vaše težave in skupaj z našimi zavezniki, bomo v kratkem času poskrbeli zanje. To je podatek, ki ga bodo ljudje potrebovali in mi bomo kmalu nagovorili svet, tako da bodo vsi slišali naš glas.

Prišlo bo do serije razkritij, ki vas bodo vse na razne načine šokirala, kajti ne glede na to, da menite, da ste pripravljeni na vse, gredo stvari zagotovo mnogo globlje. Nekateri podatki bodo resnično neverjetni; vsi podatki ne bodo podani zato, da se zadovolji radovednost ljudi, pač pa preprosto zato, da se da pozornost ostudnim zločinom, ki so bili zagrešeni nad vami. Pojasnjeno bo marsikaj, kar vas je begalo in kar vam bo nedvomno omogočilo, da boste razumeli, zakaj zadnjih 50 let veliko kriminalnih dejanj ni bilo kaznovanih. Pravzaprav lahko razmišljate o tem, zakaj po drug svetovni vojni toliko ljudi ni odgovarjalo za svoje zločine proti človeštvu. Dragi moji šlo je za tajni dogovor, saj je bil interes velikih moči, da se podatki zatajijo večji, ker je bilo v njihovem interesu, da se jim kriminalci pridružijo, ne pa da bi bili postavljeni pred sodišče.

Ni pomembno pred koliko časa so bila storjena kriminalna dejanja ali če so bili dokazi uničeni. Pravičnosti in resnici nihče ne ubeži. Ostane samo resnica. S tem vas ne nameravamo strašiti, a isti pogoji veljajo, ko gre za pregled vašega življenja. Večno ne morete lagati samemu sebi, kot se nekateri prepričujejo, da so dejstva drugačna od resničnih. Vi sami ne bi želeli, da bi bilo drugače, saj se v nasprotnem primeru ne bi učili na napakah. Vsi delate napake, za katere se vam ne sodi, pač pa so zabeležene le kot vaše izkušnje.

Pravimo vam, da hrani prelepe izkušnje, ki ste jih imeli na Zemlji, ker morda nikoli ne boste dobili enakih. Včasih gre z ene skrajnosti v drugo, kar povečuje globino vaših izkušenj. V bodočnosti bodo vaša življenja bolj stabilna in mirnejša; prav tako ne bo nobenih ekstremov, razen, če se ne boste odločili zanje. Dogodivščine bodo vaš način življenja, izpolnjevale vas bodo. A ne glede na to, kako daleč boste potovali, bodo vaši ljubljeni le malo oddaljeni od vas. Na kratkih potovanjih zlahka sklepamo prijateljstva.

Sem SaLuSa iz Sirijusa. Lahko vidim možnosti, ki so pred vami, Prekrasno je, da lahko poročam, da ste danes zmagali. Vse se bo izteklo tako, kot je bilo napeljano, da mislite, a vsekakor bo dosti bolje, kot si lahko zamislite.

Hvala SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Prevajanje: Alenka


Share |