Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, August 27, 2012

SaLuSa, August 27, 2012

Nekateri ljudje sprašujejo, kaj naj storijo, kakšno odločitev morajo sprejeti, da jih bo popeljala preko 21. decembra. Odgovor je vedno: poslušaj svojo intuicijo. Kajti, karkoli storiš, nikdar ne bo vplivala na tvoje vnebovzetje. Vendar pa je pomembno, da urediš vsa nesoglasja s prijatelji in sorodniki. To je lahko storiti, če sprejmeš potrebo po tem, da v stopiš v novo dobo s čisto vestjo ter, da se bodo nekatera stara razmerja končala, nova pa se bodo pričela. Več bo partnerstev kot porok, saj boste združeni v skupine, kjer boste delovali za dobrobit drug drugega. V bistvu boste imeli več svobode kot prej, saj boste dosegli višji nivo zavesti. Lahko boste prosto potovali in se znotraj galaksije podali kamor koli boste želeli.

Del vaše takojšnje rasti je v tem, da svoje misli dvignete tako, da se lahko osredotočite na bodočnost. Vaš trenutni ciklus se zaključuje, z njim pa naj bi odšle vse navezave, ki bi vas lahko zadrževale. Ničesar ne obžalujte, saj se živeli na stotine življenj, ki so pospešila vaš razvoj. Pred seboj imate veliko boljše življenje brez povračil, s katerimi ste se srečevali zaradi dvojnosti. Vse vaše izkušnje so bile del vašega dvigovanja zavesti in vedno vam bodo koristile. Dvojnost je bila čas, ko ste v popolnosti izkusili čutila in čustva ter se jih naučili nadzirati. Sposobni ste nadzirani negativna čustva in ne morete se izgovarjati, da pač ste takšni, kakršni ste. Morate se potruditi in se spremeniti, od česar boste imeli mnogotere koristi, saj se boste v sebi dosti bolje počutili. Jeza ima še posebno slab učinek na vas. Ko se ponavlja, škoduje vašemu telesu in vam lahko prinese vrsto bolezni.

Dragi moji, gre za to, da svetlejši, ko boste postajali, bolj boste osredotočeni na harmonične stvari v življenju in ko boste napredovali, boste lažje vzdrževali mir in umirjenost. Vedno bolj boste v skladu z višjim jazom, kar je tudi vaš končni cilj. To, kar ste bili, ni vaš resnični jaz in dvojnost ni vaša resnična realnost. Je le iluzija, ki jo ustvarjate sami odkar ste padli v nižje vibracije. Od takrat ste imeli vzpone in padce, a kot človeška rasa nikdar niste dosegli točke, ki ste jo dosegli sedaj, ko ima vsaka duša možnost za vnebovzetje.

Pred 21. decembrom bodo imeli tisti, ki se ne zavedajo, kaj prihaja, veliko možnosti. Prav tako tudi tisti, ki so se odločili, da ne nameravajo zapustiti sedanje zemlje, zato da kasneje ne bi obžalovali. Kot smo vam že povedali, je vsaka odločitev, ki jo sprejmete, v vaše dobro, kar pa je najvažnejše je, da boste nadaljevali z razvojem na nivoju, ki je pravi za vas. Ko boste torej dosegli vnebovzetje in ugotovili, da nekateri vaši znanci niso bili vnebovzeti, ne boste žalostni. V nekaterih primerih boste kasneje morda delali z njimi kot vodniki, tako da bo vaša zveza z njimi še vedno močna.

Glede nato, da je ostalo le malo časa do zaključka tega ciklusa, se dogaja veliko stvari in vse bo pravočasno pripravljeno. Kot ste do sedaj doumeli, gre v večini za razne oblike čiščenja in odstranjevanja tistih temnih sil, njihove moči in vpliva, ki sedaj propadajo. Zanje ni poti nazaj. Veliko njihovih dejanj je sedaj poznano javnosti. Potrebno je, da veste, kako so vas prevarali. Ni potrebno, da se počutite krive za to, saj so imele temne sile v preteklosti zelo veliko moč. Zelo dolgo tega je, ko so bile negativne sile prvič privabljene na zemljo. Pravzaprav ste vesolju zelo ustregli, ko ste pomagali, da se spremenijo, pogosto v vašo veliko škodo.

Osvobodite se nižjih vplivov in stojte za svojimi prepričanji, kajti ko bo prišla resnica na dan, boste morda morali pojasniti svoje stališče. Vendar pa ni potrebno, da druge prepričujete, da veste resnico ali pa da jih spreobračate, da mislijo tako kot vi. Ko bodo ljudje pripravljeni, bodo stvari prepoznane za to, kakršne so. Veliko tega, kar je veljalo za resnično, se odkriva, zato bodo ljudje spremenili svoje prepričanje. Ne bo dolgo, ko se bodo Mojstri vrnili na Zemljo. S tistimi, ki so že tukaj, bodo dosegli, da bodo napačna učenja in zgodovinski zapisi popravljeni ali odstranjeni. Resnica ni le nekaj, kar je zabeleženo v zapisih, temveč energija, ki dviguje druge ljudi in jim prinaša resnično razumevanje.

Za trenutek pomislite nato, kako nas namerno prikazujejo kot zlobne obiskovalce Zemlje in pošasti, ki vas hočejo zasužnjiti in vam ukrasti zemljo. Prikazani smo kot nezemljani, a smo v resnici vaša resnična družina in nikdar proti vam v jezi nismo dvignili niti prsta. Takšne dejavnosti proti vam ni zagrešila Galaktična federacija luči, temveč drugi nezemljani ali pa vaši lastni ljudje. Vse to z namenom, da bi se nas bali, seveda pa k vsemu temu pripomorejo še nekatere verske sekte, ki pravijo, da smo vragi. Prosimo, da počakate na trenutek, ko se bomo znašli med vami in ko boste začutili vibracije naše avre. Spoznali boste, da prihajamo v Ljubezni in Svetlobi.

Vemo, da mnogi med vami, ki berete naše komentarje že razumete naš položaj. Vi ste naša predhodnica in prišel bo čas, ko bo vaše znanje za nas neprecenljivo. Istočasno no moremo biti povsod, vi pa boste pri roki, da odgovorite na vprašanja tistih, ki jim je koncept vnebovzetja nov. Gre za nekaj, kar je potrebno doumeti in sprejeti, saj je konotacija misli o koncu časa izguba vsega, kar imate in kar poznate. Ta misel je lahko strašljiva, a sprejemljiva, ko razumemo, da gre le za nov začetek, ki vas bo popeljal v prelepo kraljestvo miru in harmonije, kjer boste lahko pozabili na svoje skrbi. V bistvu nimate kaj izgubiti, pridobite pa lahko vse.

Sem SaLuSa iz Sirijusa in pošiljam vam ljubezen.

Hvala SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Prevajanje: Alenka


Share |