Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, January 25, 2012

SaLuSa, January 25, 2012

Tako kot vi, tudi mi nestrpno čakamo, ker vemo, da bo kmalu prišlo do razkritja, ki bo prineslo prve pozitivne novice o spremembah, ki so v teku. Točen čas ni znan, a ne vidimo vzroka, zakaj naj bi stvari ne napredovale, kot je bilo rečeno. Več ne moremo reči, ker vemo, kako obupani postanete nekateri med vami, ko se dogodki ne manifestirajo tako, kot so pričakovali. Zelo bi vam radi ustregli s podrobnejšimi podatki, a do sedaj bi lahko vedeli, da to neradi počnemo. Vendar pa je, kot vam pogosto rečemo, najpomembnejši aspekt, kako se bo vse končalo in definitivno se bo končalo z Vnebohodom. Vse kar je za to potrebno je v okviru naših sposobnosti, še posebno zaradi tega, ker smo ukrepali v smeri, da se preneha vmešavanje v naše poslanstvo. Večina med vami bo letos izkusila realnost, ki naj bi jih vodila naprej, a pomemben je končni rezultat.

Na en ali drug način bo letošnje leto presenetilo, če ne popolnoma osuplo, večino ljudi. Tudi resnica bo za tiste, ki si niso nikoli dojeli, da jim elita že na stotine let laže in jih zavaja, šokantna. Tudi tiste, ki so v neki meri seznanjeni zadevo, bo resnica o tem, kako prebrisani in zviti so illuminati, presenetila; prav tako njihova ambicija, da vladajo svetu. Lepa sprememba bo, ko se boste rešili njihove nadvlade. Lahko boste odvrgli spone, ki so vas držale pod njihovim nadzorom in v nevednosti. Nikoli niste izkusili resnične svobode; videti bo kot val svežega zraka, ki bo odpihnil pajčevino, ki je zameglila vaš vid. S tem prihaja sprostitev od strahu, ki je bil prav tako namerno ustvarjen, da vas zbega, po svetu pa bo zavel občutek ekstaze in veselja.

Če vse dobro premislite, uvidite, da je edino, kar je pomembno, končni rezultat. Zadnje mesece lahko preživite ne da bi preveč časa posvetili ugibanju, kako boste to dosegli. Lahko se skoncentrirate na lastni dvig, na vaš razvoj, ne da bi vas motili drugi dogodki. Seveda bo ogromno pozitivnih dogodkov, a vas ne bodo odvrnili od vaših lastnih potreb, pač pa vam bojo bolj v pomoč. Ker je vse dobro načrtovano, bo vse potekalo na način, ki vas ne bo po nepotrebnem oviral na vaši poti. Nasprotno, želimo vam pomagati na vaš način, a tega ne moremo narediti do takšne mere, kot bi želeli, dokler ne bomo prosto delali z vami.

Galaktična federacija je v stiku s svojimi člani, ki so na Zemlji in se zelo pogosto nahajajo na kar pomembnih položajih ter nosijo velik del avtoritete. Na visokih mestih nimajo kontaktov samo Temni, tudi naši ljudje imajo podobno moč. Z našo pomočjo in podporo lahko delujejo v korist Svetlobe. Zdi se, da Temni uživajo v svojih postopkih, ki spregledajo potrebe človeštva. Nasprotno pa Svetli tiho napredujejo s svojim delom in ne iščejo publicitete, zaradi česar so varni pred napadi. Za nekatere delavce Svetlobe je to lahko zelo nevarno, a nadaljujejo svoje delo brez strahu vedoč, da imajo našo zaščito.

Mihael je pred kratkim opazil, so časovni popotniki v času prišli do 21. decembra 2012 in da so vsi brez izjeme naleteli na zid bele svetlobe, ki jim je preprečeval nadaljnjo pot. Že samo to dejstvo bi vam moralo povedati, da se končuje ciklus, kot navaja majevski koledar. Še bolj zanimiv je nedavni podatek še enega časovnega popotnika Billa Wooda, bivšega mornarske tjulnja, ki je šel po raznih časovnih linijah in ugotovil, da se vsaka konča ob zidu svetlobe. To vam pripoveduje, da ne glede na to, kako poteka vaše življenje, in ne glede na vaše posamezne izkušnje, boste vsi prišli do te točke spremembe. Pot, po kateri boste šli kasne, bo določil nivo vaših vibracij. Nekateri se bodo znašli na višjem, drugi se bodo prestavili na drug nivo, podoben tistemu, kjer so bili prej. Morda je pomembnejše odkritje, da so vsi poizkusi, da se spremenijo časovne linije in s tem prihodnost, propadli. Ničesar ni možno spremeniti. To, Dragi moji, je Božja moč, ki varuje vaš dvig in Vnebovzetje.

Ali sedaj lahko dojamete, da je vaša bodočnost zagotovljena in si dovolite, da uživate v spremembah, ki so vse v vašo korist? Mati Zemlja se tiho pripravlja na svoje Vnebovzetje, vi pa ji pomagate tako, da ji prinašate Svetlobo. Tako kot vi je tudi ona dosegla določno stopnjo pripravljenosti za končni korak, ki ga prinaša poravnava Sonca z Velikim osrednjim soncem galaksije. Vi, ki greste skozi proces z Materjo Zemljo, boste občutili velik dvig vaših vibracij in nivoja zavesti, vendar pa boste že pred tem končnim dogodkom dosegli dosti višji nivo.

Življenje se vedno premika v smeri, ki vas dviguje. Z Vnebohodom boste stopili v poponoma novo fazo vašega duhovnega razvoja. Moteči dejavniki in ovire, ki jih občutite, bodo odpadli, namesto njih pa boste občutili harmonijo in ravnotežje na tak način, ki vas bo zelo zadovoljil. Sedanja delovna mesta ne bodo več obstajala in svoj časa boste preživljali v uživanju novo najdene svobode. Ne boste več občutili utrujenosti, ker se boste iz energij okoli sebe avtomatsko ponovno napolnili z energijo. Ker ne bo več dneva in noči, boste lahko počivali, ko boste želeli. Brez težkega fizičnega telesa, za katerega morate skrbeti in ga vzdrževati veliko vaših dejavnosti, s katerimi ste sedaj zaposleni, ne bo več potrebnih. Vaše novo telo bo kristalno, ne bo se staralo ali zbolelo, ker njegove višje vibracije niso dovzetne za to.

Sem SaLuSa iz Siriusa; lahko razmišljamo o dejstvu, da bomo kmalu pričeli uresničevati najpomembnejši del našega poslanstva, prav tako pa tudi vi z vaše strani. Zelo se trudimo, da vas napeljemo na to, da bi se osredotočili na spremembe, ki vas bodo neposredno doletele. Na ta način ne boste tratili energije ter laže šli skozi postopek Vnebohoda, vaša prisotnost na Zemlji pa bo pomagala tudi drugim. Tudi mi bomo z vami. Čakali bomo, da vas pozdravimo z ljubeznijo, ko se boste kot najnovejša galaktična bitja pridružili Galaktični federaciji.

Hvala SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Prevajanje: Alenka


Share |