Home > > Nebeškega Popotnika - February 18, 2012

Galaktična Federacija preko Nebeškega Popotnika - February 18, 2012

Federacija vas pozdravlja:

Danes bomo govorili o pospeševanju, ki poteka na vseh nivojih vaše stvarnosti. Ne gre za "pospeševanje" časa, kot bi morda mislili. Včasih je to le način vašega dojemanja, ne pa realnost samega časa. Mi raje govorimo o hitrejšem odvijanju vsega, kar podpira resničnost vašega sveta.

Na nebu se slišijo glasni zvoki. Resnični so, dogajajo se in so del tega procesa pospeševanja. Tistim, ki so na oblasti postaja kristalno jasno, da vsa silna tehnologija, postaja resnična. Ti zvoki so drugi nivo napredka k procesu, ki bo prinesel večne spremembe, na katere ste čakali. A te spremembe ne bodo prihajale v velikih časovnih razmikih. Bodo postopne, a neizbežne.

Pospeševanje bo vplivalo tudi na način komuniciranja na vseh nivojih vaše realnosti. Občutili boste vedno več in za izražanje svojega mnenja boste potrebovali vedno manj besed. Vaše tehnologije, ki vam pomagajo pri komuniciranju, se prav tako spreminjajo same po sebi. v kratkem bo obelodanjen še en "preboj" v tehnologiji, gre pa za način prevajanja radijskih valov okoli zemljine oble.

Pospeševanje je vplivalo tudi na kreiranje fizične realnosti. Čas med ustvaritvijo miselne oblike in njenem prikazu v tridimenzionalni stvarnosti je postal krajši, tako da boste sedaj svoje namene lahko manifestirali bolj učinkovito. To je nekaj prednosti eksistence na višjih dimenzijah, ki vam prihajajo naproti.

Ko se te spremembe uresničujejo v vaši stvarnosti in ko se vaša kolektivna zavest uskladi z njimi tako, da postanejo "naravne" in "vsakodnevne", lahko tudi začnemo s postopkom razkritja. Da bi se to zgodilo, se mora uresničiti mnogo stvari. Pripravljamo se na naslednjo fazo načrtovane strategije za razkritje. Za vse to je potrebno veliko več, kot lahko tukaj razkrijemo. Vendar pa lahko pričakujete bolj osebni pristop kar zadeva naš obstoj, kot ste bili navajeni v preteklosti. Ostalo se bo razkrilo samo od sebe.

Pričakujte pomembne objave glede finančnih trgov, ki bodo sprva videti nepovezane s čemer koli ste slišali. Na koncu se bo izkazalo, da gre za napovedan krik, ki bo sprožil prvo izmed mnogih sprememb v glavnih področjih vaše realnosti. Sledili bodo plazovi dogodkov, ki bodo postali pravilo v prihodnjih mesecih.

Vaše srce in ljubezen naj bosta vedno v ospredju. Nosite ju s seboj, pa vas bosta hranila in vvarovala v teh časih preizkusov. Mi vedno spoštujemo vse vas in vaše sposobnosti. Smo le misel oddaljeni od vas.

Bodite v miru.


Prevajanje: Alenka


Share |