Home > > Nebeškega Popotnika - October 26, 2012

Galaktična Federacija preko Nebeškega Popotnika - October 26, 2012

Federacija vas pozdravlja,

Danes bomo začeli z navajanjem dogodkov, ki so pripeljati do tega kraja, tega časa, te sedanjosti. Mi smo tukaj in vseskozi smo vas vodili skozi te čase. Po pravici pričakujete, da se nekaj zgodi. Neizogibno je vedno bliže. V vašem svetu je treba veliko storiti, a ostalo je le malo časa.

Celoten planet se je pogreznil v polje plazme, ki je bilo aktivirano pred kratkim, zato da bi se ohranile višje oblike vibracijske energije, temnejše, težje in nižje vibracije pa so lahno nemoteno odhajale. Ko so enkrat zunaj, se ne morejo vrniti. Gre za začetek končne faze čiščenja vašega planeta. Vse to se ni moglo zgoditi prej, ker je neka vaša vesoljska postaja, krožila po orbiti, ki je bila preblizu in bi bila zaradi delovanja tega polja poškodovana. Prišlo je do dogovora, da se ta postaja premakne iz njene orbite, zato da bila mreža lahko aktivirana ne da bi negativno vplivala na ljudi.

Ko se ta energija aktivira, boste opazili, da imajo illuminti vedno manj vpliva na vsakodnevne zadeve. Sprva to ne bo opazno, dokler nekdo ne bo "poizkusil iti z glavo skozi zid" z nečim, za kar se ve, da je proti volji illuminatov, pa bo opazil, da ni naletel na odpor, ki ga bi bilo pričakovati. To bo vzpodbudilo druge, da bodo šli še dalje, dokler ne bo postalo jasno, da illuminatov, ki jih nihče nikdar ni mogel v resnici videti, a se je vedelo, da obstajajo, ni več; če pa že so, ne nasprotujejo izvršenemu dejanju. Ko se bo to spoznanje razširilo, se bodo v vašem svetu pričele dogajati dobre stvari za človeštvo. Ko se bo to zgodilo, boste priča naraščajočemu plazu gibanj, ki jih bodo sprožili ljudje v smeri, ki si jo vsi želite – bojevati se, biti prost, raziskovati in da se pove in vidi resnica.

Naša roka v vsem tem je bila skoraj nevidna, a smo bili vedno poleg. Postavili smo polje, ki je preprečilo kroženje negativne energije okoli planeta. Mi smo odstranili razne negativne izvenzemeljske skupine, ki so se utaborile na vašem svetu s sebičnimi nameni, mi smo drugim rasam preprečili, da bi prišle sem med ključnim časom postavitve energetskih polj okoli in na vašem planetu in mi smo vas vodili skozi ta proces, tako da ste bili obveščeni, v stiku, motivirani in ste vedeli, kaj se dogaja na vašem svetu.

Ko se stvari razvijajo in ko bo stisk illuminatov vse bolj popuščal, boste spoznali svojo pravo zgodovino in zbrali moč iz njenega sporočila upanja za vse vas. Resnično ste že pokukali v zgodovino, saj se v vaših medijih pojavljajo odkritja o izgubljenih civilizacijah. In ko vse spoznate in se zaveste širše slike vašega sveta in vesolja, bomo prišli z odprtimi rokami v ljubezni in spoštovanju do vaše poti. Postopek je že stekel in mi ga v vašem imenu nadziramo.

Kaj je lahko bolj veselo, kot shod tistih, ki bodo nadzirali stvari do zaključka. Pravimo vam, glejte navzgor in mi bomo tam z vami v ljubezni in vzajemnem spoštovanju. Naša skupna pot nam je v veliko veselje.

Bodite v miru.


Prevajanje: Alenka

< previous message | next message >


Share |