Home > Svenska > Vad är Kanalisering?

 
MENU
VAD ÄR KANALISERING?
 • Home
 • Kanalisering?
 • Våra kanaliserare
 • Om oss
 • Contact
 • Kanalisering är en form av kommunikation mellan människor och andra varelser, oftast från högre dimensioner. Dessa varelser kan vara änglar, natur andar, andar av de kära som har gått till andra sidan, utomjordiska väsen, och till och med djur och husdjur.

  Den som kanaliserar kan välja vad och vem som kanaliseras. Om den andra parten har ett intresse av att kommunicera görs förbindelsen och kanalisering kan börja.

  För att kanalisera är det inte nödvändigt för mediet att gå in en djup trans eller att ge upp sin kropp och/eller sinne till väsendet. De bara fokuserar sina sinnen och uppmärksamhet på väsendet som de kanaliserar. Men det finns också kanaliseringar då mediets ande eller själ stiger åt sidan och lämnar kroppen. Detta ger plats för den andra energin att stiga in och använda kroppen under en specifik period. Detta skifte av energi kan ta sekunder eller minuter och de som är kapabla att se auras kan se skiftet.

  En del människor fruktar kanalisering därför att de inte förstår processen eller så tror de att ett negativt eller mörkt väsen kan komma in. Det är dock så att den som kanaliserar alltid har ett val av vem eller vad som kanaliseras och kan insistera på att veta namnet och ursprunget av något väsen som vill kommunicera.

  Erfarna kanaliserare förstår att bara för att ett väsen vill kommunicera betyder det inte att väsendet är upplyst. Kanaliserarna bör själva urskilja nivån av ljus hos väsendet och värdet av deras information. En del väsen vill para prata och andra kan ha en målsättning eller ett uppsåt. Många är dock av ljuset och har en önskan att guida och ge råd enligt Ljuset.

  Ibland, men inte ofta, kan en kanalisering avbrytas av Hatonn. Han är befälhavare av styrkan från den Galaktiska Federationen och övervakar all information som ges ut under denna process av Upplyftning som vi nu är i.