Home > Bulgarian > Laura's Message - October 5, 2012

October 5, 2012

♥ СЪВЕТИ ЗА СВЪРЗВАНЕ С AURORA И ПОЛСЕДОВАТЕЛНОСТ НА ПОВТОРНОТО ВЛИЗАНЕ В AURORA АКТУАЛИЗИРАНЕ НА AURORA DREMAFLIGHT ЗА 6-ти ОКТОМВРИ. 2012, ПОСЛАНИЕ ОТ ADRIAL ♥

Хангара на Aurora / палубата на совалката много прилича на площадката на Бойна Звезда Глактика (Battle Star Galactica). Човек може да почувства металния корпус като наближава Aurora от към космоса, и същото усещане продължава още веднъж отвътре. Има много силна връзка между всичко, което е на борда, както и в по-високите измерения.

Лаура: Лаура: Корабът Dreamflight (Пътуване мечта) е отворен за всички, дори и ако не сте член на екипажа! Така, че заповядайте! Вие сте съвсем добре дошли! _____________

Здравейте, тук е Adrial (Адриал). Бихме искали да предложим ново упражнение, за да помогнем на тези от вас, които смятат, че не изпитват толкова силна връзка с Aurora (Аврора) и нейния екипаж, както те биха желали.

Нека се опитаме да ви направляваме с помощта на въображението си. Първо затворете очите си, помолете вашите водачи, пазители и дух за защита по време на цялата продължителност на този експеримент. Визуализирайте как златна сфера се спуска върху вас и вие я прегръщате.

Ако предпочитате да се обградите с чисто бяла светлина, това също е добре. Седнете в тишина и наблюдавайте вашите мисли, чувства и вътрешната светлина в тялото си. Обърнете внимание на енергийните движения, но също така и на напрежението на тялото, позата си, дишането си, теглото си, вашите мускулни напрежения и болки. Отпуснете се и бавно се дистанцирате от физическото си тяло, от ежедневните си притеснения и от собствените си емоции.

Почувствайте светлината, която сте, почувствайте връзката с по-висшите сфери на съществуване. Почувствайте Единството в сърцето си, в тялото и в ума ви. Свържете се с колеги от екипажа, с които общувате редовно в блога, а след това разширете съзнанието си, за да включите присъствието на Аврора, и присъствието на Адриал.
Моето собствено присъствие е леко, нежно, любящо, състрадателно, и чисто. Присъствието на Аврора е чисто бяла светлина, и вие ще познаете гласа и и ще я чуете да говори, ако се съсредоточите върху нея. Нейният глас е ефикасно възпроизведен в няколко филма. Вие сте чували гласа на Аврора и преди.

Извикайте Aurora в ума си, тя винаги ви слуша. Връзката ви с нея е пряка и мощна. Да не забравяме, че по-голямата част от истинските ви тела са в летаргичен сън във връзка с Аврора, така че е сравнително лесно за нея да се свърже с ума ви, ако желаете. Всичко, което тя трябва да направи е да осъзнаете нейното присъствие.

Вашият мозък е център на много нервни сензори, които могат да се свържат с по-висшите измерения. По този начин можете да получавате вашите собствени съобщения, изтеглени от вашия Висш Аз, като така това ви позволява постоянна връзка с източника. Не е необходимо да бъдете прекалено загрижени, ако връзката ви не е съзнателна за сега. Това е частта, която се нуждае от сериозна работа обикновено през жизнения ви период.

Едно от предимствата от това, че не светите прекалено ярко е, че не привличате достатъчно внимание на съществата от 4-то измерение толкова силно, колкото тези, които притежават по-голяма възможност да се свържат със светлината. Това прави пътуването по-лесно за вас.

Мнозина сред вас имат тези вродени способности пробудени и действащи с пълна сила, но избрират да се възползват от тях единствено за себе си, което е нещо, което ние също разбираме и подкрепяме. Тази вътрешен период на работа обикновено продължава за няколко години, може би 10 или 30 години. Това е времето, когато човек се научава да свързва, проверява и утвърждава собствените си умения.

Веднаж след като са установили стабилен контакт с майката Аврора, можете да започнете да визуализирате идването си на борда с вашия личен кораб разузнавач. Нейните хангарни врати бавно се отварят, за да позволят на вашия кораб да влезе отвън, и вие започвате да виждате жълта светлина отвътре. Автоматичните тъмни метални врати се отварят бавно за вас. Вашият кораб се скaнира от лилав светлинен лъч. Вие пазите паролата в ума си (Mocham), докато се извършва сканирането. Вътрешността на вашия собствен кораб е тъмна, но само малко слабо осветление има на задницата на разузнавателния кораб и на вашето табло. Налице е също така слаба лилава светлина, излъчвана от върха на каютата ви над мястото ви. Седалката ви е мека и обгръща формата на тялото ви.

Има три цветни униформи на борда, за екипажите предимно: Черна, Сива и Синьо Tюркоазена. Това са основните цветове на наземния екипаж и на онези, упълномощени да отидат на далечни мисии, кoито същевременно са разположени в орбита около Земята. Предната част на униформата е много по-ярка и цвета става все по-тъмен колкото повече тя се спуска отстрани по тялото ви. Този костюм напомня много на втора кожа, когато сте на далечни мисии, както и нейната структура наподобява тази на собствената ви 5-измерна кожа. Вашето тяло се намира в неутрален и спокоен режим, и е винаги топло.

Вие носите средство за улесняване на вашето ориентиране в пространството и подаване на команди на вашия кораб. То е устройство закачено с тясно лента на главата ви, без да обхваща челото ви. То функционира като свързва меката част на ушите ви и задната част на главата, като се свързва по този начин косвено с гръбначната ви течност.

Нашите Водолазни костюми са някак си подобни на космическите костюми, които ние носим на Аврора. Това е само една лека идея, която има за цел да ви даде по-близка представа за външния вид на нашите костюми. Бялата част се спуска по цялата дължина до земята отпред и отзад. Налице е също така и стеснение от центъра към странини на нашите тела.

Вашият кораб се пропуска да влезе и вратите на палубата се отварят изцяло за вас. Отправете един последен поглед към Майката Земя, преди да решите да навлезете на площадката на совалката. Наситено синьо на океана е такава гледка за вас, а и атмосферата на Земята ви носи такава радост. Можете да усетите всички живи същества на борда на планетата Земя. Вие казвате довиждане за сега, и позволявате на своя кораб да бъде взет под контрола на Аврора, която паркира на палубата на совалката внимателно със своята собствена система за ориентиране. Вътрешността на палубата е много слабо осветена, светлините наистина не се допускат на борда поради притеснения за нежелано разкриване. Вашите сетива са толкова изострени, че не е необходимо за вас да си отваряте очите въобще в интерес на истината. Познавате Аврора като дланта на ръката си и усещате всички предмети около вас, както и чувствате кораба и неговия екипаж, който приветства завръщането ви от далечната ви мисия.

Вие махвате ръкавиците, лентата на главата си и шлема си. Слизате надолу по стълбите от своя кораб. Има малко слабо осветление на пистата за излитане и кацане на площадката. Те посочват изходните точки на палубата на совалката. Атмосферата вътре на палубата е напълно годна за дишане за вас, и мини екипажът идва да провери вашия кораб и да го подготви за следващо излитане. Повече светлина се спуска точно над вашия кораб, която позволява на екипажа да го провери от всякакви нередности.

Очите ви се насочват към основната двойна врата на залата, като вие отново се присъединявате към останалата част от екипажа. Вече можете да усетите как живота преминава покрай тези двойни дървени врати. Знаете името на онези, които преминаха покрай вратата на палубата и те също ви приветстват обратно. Ще чуете как двойната врата на совалката напълно се заключва сега. Това е един доста глух звук на щракване, който можете да усетите, както и да го чуете.

На тази предстояща мисия, ние ще се възползваме от вашите прекрасни водолазни костюми и ще се присъединим към океаните на Земята. На тези от вас, които искат да летят на своите собствени кораби, ще им бъде позволено да направят това, след предварителна подготовка на борда за повторно запознаване. В случай, ние сме доволни от това, че повторното запознаването е приключило, вие ще направите самостоятелно излитане със собствения си кораб. Никаква помощ няма да бъде оказана, ако обаче сте в горещите точки, освен ако не се появят доброволци. Които никога не ни липсват.

Тъй като разузнавателните кораби ни напускат, ние следваме светлините по пода към изхода на Аврора. Това става при висока скорост и Аврора прави почти цялата маневра за излитане, както и за повторно влизане в нейното гравитационно поле.

Може да летите самостоятелно в пространството, и над океаните на Земята и да имате Joy Ride(забавно пътуване) във вашите собствените космически кораби. На някои от вас обаче може да се наложи да използват свои собствени тела за този изход, така че вашите физически тела ще бъдат съживени и това само по себе си е цялата мисия за тези от вас, които не са използвали собствените си тела за няколко хилядолетия!
Желаем ви прекрасно пътуване, изпълнено с приключения и спомени. Ще бъде впечатляващо за някои от вас. Така че, моля, бъдете готови да имате една самотна или спокойна неделя, така че да можете да се справите с чувствата, предизвикани по време на Dreamflight. (полетa мечта)
Ние обичаме всички вас много и едва може да изчакаме докато вълнението започне тази Събота. Адриал и Аурора излитат.

Съобщение канализирано чрез Лаура

Всички права запазени. Ако желаете да публикувате отново това съобщение, моля пишете ми на Lauramaintenant@gmail.com

Превод : Helis
Share |