Home > Bulgarian > Laura's Message - October 7, 2012

7-ми октомври 2012 г.

Писма от Башир - Капитан на Кораба Aurora - канелирани от Лаура
Публикувани на 7-ми октомври 2012 г. от Лаура

Лаура: Това съобщение ми беше дадена по време на сутрешната медитация в неделя сутринта след dreamflight (полета мечта) на Аврора в събота вечер. Смятам, че е важно да се знае историята и естеството на работата, касаеща Галактическата Федерация. Ах!

Въпросът за пиратите: аз предполагам, че става въпрос единствено за нещо 3 и 4-измерно или, че то се отнася до не толкова препоръчителни за срещане същества може би Казаха ми, че те са хищни видове, като рептилиите нищо лично те просто са си такъв вид .. дали някой може наистина да каже дали това са акули или лъвове, или зли пилета, защото те ядат живи червеи и ловуват плячка? Ние също спадаме към категорията хищник ... тъй като сме били ловци и някои от нас все още са такива ...аи повечето от нас са месоядни ... :/

Писма от Башир

Аз съм от дългата редица от командващи офицери на Звездния флот на Галактическата Федерация на Светлината. Баща ми е командир на цял спасителен флот. Майка ми и аз му помагаме в тази спасителна операция, която касае нашия роден свят и много планети около нашата слънчева система. Главното ни Слънце е нова звезда, а след няколко милиона години няма да има нищо останало от целия ни квадрант.

Нашата мисия се състои в преместването на много цивилизации и всичко останало, което докосва живота им. А преди това имаше различен екип, който отговаряше за откриването и формиране на нови подходящи планети за тези хора, които ще бъдат преместени. Когато осъзнахме какво се случва, ние нямахме представа за броя на планетите, които ще бъдат засегнати от промените на нашето Слънце.

Този екип положи едно много дълго усилие да следва своите изчисления касаещи обсега на формирането на новата звезда и нейната експлозия. Работата по тази част все още продължава. Един различен екип отговаря за намиране на възможни планети, които са кандидатки за незабавно преместване на населението. Други екипи са били изпратени да формират планетите, така че да посрещнат нови популации. Тази дейност е най-приятната част, тъй като технологията достъпна за нас е изключително изобретателна.

Моята работа е да разпределям различни кораби на различни планети, за да работят заедно, а имам и също отговорността за осъществяването на времевата координация. Графикът и планирането са ключовите аспекти на нашата работа. Много от включените в проекта планети нямат никакви познания за напреднали галактически цивилизации. Така че ние също трябва да изпратим екипи за обучение на населението, което не е запознато с живота на извънземните същества, като жителите на Земята. Въпреки че вашата планета е много по-напреднала от някои форми на живот и има доста познания за много от тези планети. Първият ни Контактен Екип, изпратени за Земята работи под строгите наставления на духовната йерархия.

Всъщност това е образа, който обикновено виждам, повече или по-малко, когато получавам съобщение от Aurora. Всъщност виждам един силует в чисто бяло, който се приближава все по-близо и по-близо към мен. Аз наричам това впечатление Aurora.
В по-голяма част от времето, аз съм участващ в операции по спасяване и преместване, тъй като съм известна фигура на моята слънчева система и хората предпочитат да работя директно с тях.

Понякога нашите кораби стават мишена на космически пирати или продавачи на роби. Това е бизнес, който някои цивилизации считат за нормален и легален, така че това е деликатна тема. Също така ни се случва да трябва да защитаваме нашите кораби от тези пирати, тъй като те могат да бъдат много изобретателни и хитри. Така че, мисията ни има също и аспект за поемането на риск.

Това ще се случва в продължение на още няколко хиляди години преди всички жители на света да бъдат извън опасност. Работата ми с Aurora е ограничена, обаче аз отделям време няколко пъти на седмица, за да се кача на борда на кораба и да се включа в седмичните събития.

Нашата връзка с Aurora датира от няколко хиляди години и ние имаме добро партньорство. За кораб като нея, има много малко ограничения за това, което тя може да направи, тъй като тя се проявява от 12-то измерение през целия път чак до 3-то измерение за кратки периоди от време.

Изпращам ви моята любов и ние ще ви даваме актуализиции няколко пъти в месеца, свързани с работата ми.

Капитан Башир излита. (Лаура: Башир е Главнокомандващ Офицер на Aurora)

Ченълър: Лаура

Всички права запазени. Ако желаете да публикувате отново това съобщение, моля пишете ми на Lauramaintenant@gmail.com

Превод : Helis
Share |