Home > Bulgarian > Laura's Message - October 9, 2012

October 9, 2012

Лаура Невидимият Щит на Разузнавателния Кораб и Взаимодействието с Делфините и Послания получени по време на полета Auroradreamflight

Публикувано от Лора

Здравейте приятели!

Аз бях на Aurora или поне направих телепатичeн контакт с нея през нощта.

Надир (Nadir) също присъства и ние имахме няколко разговора докато аз съм спал. По-късно ми беше гарантирано (и това е нещо, което аз проверих!), че човешката форма на Надир, също се беше запознала с разговорите, които Надир и аз имахме по време на полета мечта (dreamflight). Още веднъж, получих повече разяснения и обяснения за себе си, за което аз съм толкова благодарна!
Имах много интригуващи мечти, които вероятно са само от интерес на мене самата.

Когато започнах да се събуждам, ми беше показано как съумях да управлявам моя собствен кораб разузнавач! Бях толкова толкова развълнувана.

Бях облечена в сива униформа тип костюм за гмуркане и се намирах в моя разузнавателен кораб, потопен в океана, докато горната част на моя кораб се показа на повърхността. Вънщната му част имаше светло метален сив цвят. Обаче, по камуфлажни причини и той има способността перфектно да показва какво трябва да се види сякаш там няма никакъв кораб и точно това е всъщност елемента, който ние наричаме покривен щит.

Казаха ми, че прикриването е много високотехнологичен метод, който използва милиони микро датчици, сензори и микрочипове за обработка на изображенията. Последните се обработват от бордовия компютър на кораба разузнавач и показват точно това, което всеки минаващ кораб може да види както и дали там няма нищо. Само термо устройствата могат да открият тяхното присъствие. Обаче, има и методи също за противодействие на това!

Според същата процедура е възможно също за пилота на кораба разузнавач да се възползва от данните на сензора, които тогава се показват във вътрешността на кораба разузнавач. Това означава, че пилотът може да види точно това, което е извън 360 градуса, както и горната и долната част на кораба.

Това изисква известно привикване, но то не трябва да се използва ако прави човека нервен. Тази процедура може да бъде полезна и при операции за наблюдение, разбира се!

Този път, от вътрешността на кораба разузнавач идва ярка светлина от тавана, и човек наистина се чувства сякаш като че ли е на плажа, под пряката слънчева светлина! Това е най-прекрасното чувство.

Това се допуска, когато сме навън, и при ярка дневна светлина.

This is allowed when we are outdoors, and in bright day light.

За да се създаде пространство, което носи колкото е възможно по-малко стрес на пилота, автоматичната функция на кораба разузнавач има за цел да го направи колкото е възможно по невидим за пилота, като че ли той се носи сам в пространството, или в този случай, като че ли човек плава в океана, без кораб. Разбира се, във вътрешността на кораба е напълно топло, сухо и приятно.
 Лично аз слушах някаква опера докато бях вътре в J., което направи пътуването ми съвършено приятно и незабравимо преживяване.
По същите причини кораба възпроизвежда автоматично външните условия.

Нямах специфична мисия освен проучване на качеството на водите и измерване на факторите на замърсяване. Аз също бях помолен да се позабавлявам и да направя бързо проучване на животните, намиращи се в района както и да им изпратя обич и да си поиграя с тях. Въпреки че много от тях не осъзнаваха, това което правех, те реагираха доста добре на това да бъдат обливани с любов и аз също организирах няколко игри с някои от по-големите бозайници в океана, като китове и делфините.

Сега .. тези видове .. знаят резултата! Те знаят за какво е всичко това и много от тях са толкова развити, че се осъществява често телепатична връзка с тях.

Като цяло, аз останах в разузнавателния кораб и нашето взаимодействие продължи изключително игриво и с любов и аз също останах видими за тях, така че те знаеха точно какво се случва.

Прекарахме най-игривото и невероятно време! Рядко съм се чувствал толкова щастлив, радостен и обичан! В действителност получих много любов от всички тях снощи. Мисля, че ми беше необходимо! J

Ние също имахме разговор, в който те потвърдиха това, което Аарон Макколъм (Aaron McCollum) каза за Проекта Камелот (Project Camelot) преди няколко години за неправителствени организации създаващи хибридни същества, като генетична кръстоска между хората и делфините. Казаха ми, че някои от тези същества, които притежават много висока интелигентност, но които се чувстват толкова наранени и объркани също успяха да се измъкнат и да се присъединят към своите семейства делфини.

Да бъдат обект на експерименти и изследвания не беше щастлив спомен за тях, и те буквално се освободиха с радост от това. Излишно е да казвам, че никой не искаше това да се случи, но то не беше подложено на дебати.

Делфините са загрижени и за създаването на повече от тези същества, тъй като много от тях няма къде да отидат в по-високите царства, а някои от тях са много наранени и объркани.

Има степени за разглеждане само на някои аспекти на делфините, като техния процес на дишане под вода, който тези агенции са усъвършенствали много добре. Все пак има аспекти, които не могат изобщо да се разберат, когато се смесват ДНК материалите между видовете, както са направили ануанаките (Annunaki).

Бях помолен да сподели тази информация, за известно време сега, и това отново е онова, което бе поискано от мен от духовете на делфините, които срещнах снощи.

Моля, хранете топли и мили мисли и чувства към нашите китоподобни приятели и към съществата, които са в състояние на стрес, за който говорих.

Желая ви един страхотен ден! J

Лаура

Всички права запазени. Ако желаете да публикувате отново това съобщение, моля пишете ми на Lauramaintenant@gmail.com

Превод : Helis
Share |