Home > Bulgarian > Laura's Message - September 13, 2012

September 13, 2012

Актуализация na Мисия Аврора за 15 септември, 2012 - Близкият Изток, Израел и онлайн общности

Лаура: Аз ще предам моето собствено разбиране на посланието, което съм получила от Адриал тук. Аз предимно ще обясня посланието, отколкото  за сега да го канализирам в бъдещето, защото чувствам, че думите не са справедливи към нашите Възнесени Учители, тъй като получавам много повече от думи по време на връзката на ум с ум. Има много неща, които не се прехвърлят чрез записаните думи, и те носят едно много непълно послание, далеч от съвършенството и блаженството, което изпитвам, когато предавам ченълинг послания. Считам, че не е справедливо да предавам само думи, когато тези същества ми предават много от царството на чувствата, когато осъществявам ченълинг, който е невъзможно да се опише с думи. Бих препоръчал пряк контакт с Адриал и другите същества, които са част от тази мисия.

Моля, помолете се първо, само същества от Божественото ниво на съзнанието, да общуват с вас, и да дойдат близо до вас. За да се гарантира това, помолете за божествена закрила от Бога, както и вашите закрилници, Архангел Михаил и Архангел Гавриил. След това обърнете внимание на вашите мисли и енергии върху Съществото, с което желаете да се свържете. Те трябва да резонират с любов и енергия на съчувствие, за да почувствате пробуденото им присъствие или ще се окажете в полет мечта.

Толкова много събития сега се случват в Близкия изток, в резултат на въвеждането на извънреден труд от Кликата, за да продължи увеличаването на антагонизма в тази област. Много усилия и много планове играя там. Израел отново е в горещата точка на действието. Галактическият Съюз няма намерение да обвинява или критикува нито една нация по-специално, нито който и да е световен лидер в частност. Той само ни моли да съсредоточим нашето време и енергия, по време на полета ни мечта в района на Йерусалим. Те още ни молят да насочим нашия фокус и любов към Близкия Изток по принцип. Има много неща, които се случван с Мосад и в Кнесет. Ние сме помолени да изпратим еднаква любов и светлина и за двете страни на спора. Към нас не е отправяна молба да решим кой е прав и кой е сбъркал в непрекъснатия спор в тази област.

Напомня ни се, че много чужди "инвеститори" стоят зад войнствените нагласи от двете страни на конфликта. Казано ми бе, че израилтяните, и иранците сега за загубили поглед върху целия процес, и много от тях вече не знаят кога е започнала кървавата война? И най-важното, кой я е започнал преди толкова много години.

Казано ми бе също, че енергиите на спора, и войната се разпространява в останалата част от арабския свят, тъй като те се виждат като непрекъснато въвлечени в този вечен спор. За пореден път, що се отнася за Либия и Кувейт, стана ясно, че други интереси и чужди влияния са изложени на риск зад всички конфликти в тези региони.

Дадена ми бе специална дума за предпазливост по отношение на религиите като мюсюлманската вяра е манипулирана, за да продължи войната на религиозния фронт. На свой ред християнската църква се чувства длъжна да реагира и да създаде повече конфликти и да ги разпръсване.

Казано ми бе, че нашият истински Бог е вътре в нас, и че е еднакъв за всички и обича всички нас. Бог не може да се прояви, когато има война и насилие, гарнирани с омраза и дискриминация. Така че, моля позволете на другите свободно да упражняват своята вяра без предразъдъци или осъждане. Те просто следват истинския си път, и това, че са били учени да се поклонят, още от своето детство. Религията  на народа и убежденията на хората трябва да се спазват, и това им носи много щастливи спомени, които те чувстват като защита, когато са атакувани на тази тема. Нашият Бог обича всички религии и уважава всички нас, независимо от това, от която точка на планетата идваме и независимо от религиозната ни вяра или пол.

Бяхме също помолени да задълбочим духовното си търсене, тъй като не е достатъчно за нас да имаме виртуален онлайн живот, понеже някои от нас се завличат в непрекъснати онлайн спорове и войни. Ние сме помолени да приемаме гледните точки и различията на другите хора. Ако ние вече не чувстваме, че принадлежим към една група, или усещаме дискомфорт, когато взаимодействаме с определени онлайн хора, сме окуражени просто да напуснем дискусиите и да пресечем връзките с болезнената ситуация и да продължим. Това само показва, че нашето нивото е надрасло това на групата на индидите, с които сме  взаимодействали преди това, и че трябва да ги напуснем, с цел да се намерим нови връзки, вибриращи повече в сихрон с нашите собствени истини.

Ние трябва да се съсредоточим навътре в нас по това време, и да изчистим напрежението колкото е възможно повече. Напрежението допринася за изолирането ни от нашето Висше Същество и от нашата По-Висша Роля. Ние бяхме помолени да намерим нашия собствен духовен път, там където се чувстваме спокойни и който ще ни помогне да интегрираме нашето Висше Аз в нашите човешки тела, за да помогнем за спускането на светлина и  най-високите вибрации на любов на планетата във време на голяма нужда .

Също ми беше казано, че противно на това, което много хора са подвеждани да вярват, последните времена са тези, когато вълненията, конфликтите и мрака са в апогея си, а не изчезнат постепенно. Тъмните сили правят последен план за контролиране на нашата планета, и продължават акцията за вечното поробване на Хората и Майката Земя. Те имат много скрити съкровища и ценни товари, които не са готови още да ни дадат. Така че  ми беше казано, че техните планове се стремят да засилят опитите им да ни държат под техен контрол и да нагодят леките прииждащи вълни към равномерна енергия или дори към по-висока тъмна енергия, войни, страх и болка.

Това е времето, когато се използват много вълнения, много дезинформация, много скрити проекти, както и много лъжи, за да ни държат в нашето състояние на слуга на тъмните господари на Кликата. Ние можем да помогнем като спускаме светлина и любовни вибрации върху планетата. По този начин, те ще означават интеграция на Висшите Тела и Висшето Себе в нашия ежедневен живот. Това е нашата мисия за извършване на изследвания и проява на състрадание към Майката Земя.

Беше ми напомнено, че когато вниманието ни е фокусирано онлайн, ние оставаме в умовете си. Интернет света не е реален, защото е един виртуален свят, предназначена да контролира ума и мислите си, дори и под маската на любовни и светли съобщения или общности на любовта/ светлината понякога. Може да има изтънчен дневен план дори в онлайн общности и групи, клонящи към конформизма, и неприемане на идеите и мнението на онези, които поставят под въпрос неща от едно по-дълбоко ниво. Има много скрит контрол, под преструвката на това, че се "знае много добре", какъв е отговорът. Това може или не може да е вярно и всичко зависи от мястото, от където идват отговорите и от личната мотивация. Освен това бях предупреден и посъветван да държа под око егото ни, като постявам под въпрос абсолютно всичко, включително и нашите собствени мотиви.

Аз също съм дал дума на предпазливост по отношение на политическата арена. Бях помолен  да остана безпрстрастен към нея и да я наблюдавам ако се интересуваме, но без да се ангажирам с разделително съревнование в тази област. Казаха ми, че докато имаме политици, това просто означава, че Новият Световен Ред е все още под контрола на Майката Земя. След като планетата се въздигне, вече няма такова нещо като политика. Спазвайте политиката като реликва от старата парадигма, гледайте на себе си като на исторически свидетел, нищо повече. Реалната власт не е в политиката, като Клика иска ние да мислим. Ние сме поканени да се запитаме ОТКЪДЕ ИДВА ИСТИНСКАТА СИЛА, и ни се дава предупреждение срещу всеки готов отговор, който изниква в главата ни под маската на "това го знаем най-добре". Трябва да се отнесем към този въпрос по-дълбоко, и в нашите медитации.

Благодаря ви за ценното време, с любов и благодарност.

Съобщение от Адриал до Многизмерния Океан/ Лаура

Всички авторски права запазени. Преиздаването това съобщение не е разрешено. Ако желаете да публикувате отново това съобщение, моля пишете lauramaintenant@gmail.com

Превод : Helis
Share |