Home > Български > Mike Quinsey - SaLuSa, January 1, 2010

SaLuSa, January 1, 2010

Мили Мои, ето, че сте изправени пред една година, която обещава да оправдае вашите очаквания и все пак много от вас са загрижени, защото дълго време сте били в очакване на промените, които ще ви издигнат. Очаквате от нас знаци за извършването им, тъй като ние наистина сме централни фигури във всичко, което се случва. Докато не сте напълно въвлечени, това естествено изглежда извън вашата отговорност. Така че изчакайте събитията да се разгърнат, както е предречено, а ние ще направим всичко възможно, за да ви държим информирани за това, което се случва. Освен да станем по-смели по отношение на присъствието си във вашето небе, няма много повече, което да можем да направим открито до Разкриването.

Много неща се случват извън Земята и повечето от работата ни се извършва на борда на нашите кораби. За да изпълняваме нашите наставнически задължения, не е необходимо да сме близо до вас и нашата технология ни позволява да правим това от корабите ни, разположени извън вашата атмосфера. Макар да виждате нашите Кораби Майки, които са с различни размери, ние предпочитаме да използваме кораби разузнавачи, ако трябва да дойдем по-близо до вас. Обикновено не стоим дълго време в една позиция, но в определени случаи ще останем неподвижни за дълги периоди, за да ви позволим да видите реалността на нашето присъствие. Ние сме преследвани много често от вашата авиация, но опитите им да ни уловят са напълно безсмислени. Имаме способността да се ускоряваме много по-бързо, отколкото стандартните самолети, които имате и можем да се защитим с лекота, ако срещу нас бъдат използвани оръжия. Ние не сме навън, за да създаваме ненужни конфликти и когато сме посещавали вашата планета, това винаги е било една мирна екскурзия за нас.

Можем да кажем, че всички важни събития, необходими за освобождаването ви от стария режим, ще започнат през тази година. Все още сме решени да придвижим конспираторите до състояние, в което те няма да имат друга алтернатива, освен да отстъпят властта си. Тя вече е много по-слаба, отколкото в началото на хилядолетието и нашите съюзници ги отклоняват още по-далеч от плановете им за пълен контрол. В същото време хората стават по-опитни в разпознаването на истината, когато я видят и по-прозорливи, когато е засегнато личното им бъдеще. Тази година ще бъде началото на много драматични събития и вие ще видите оформянето на плана за изобилието и други облаги, които са ви обещани. Толкова много зависи от Разкриването и без наша помощ вие не бихте могли да преодолеете сами тъмните сили или да започнете да координирате силите, необходими за почистването на Земята.

Времето сега е от съществено значение и ние сме готови да се хвърлим в действие незабавно. Бъдете уверени, че сте в безопасност от всеки опит за създаване на големи инциденти, които биха дали на тъмните сили повече власт над вас. Един от по-ранните аспекти на нашия план е възстановяване на правата ви и драконовските закони, които са противоконституционни, ще бъдат премахнати колкото е възможно по-бързо. Напредъкът се върти около създаването на нов манталитет един към друг и желанието да се помага, където е необходимо, когато минавате през периода на промяната. Вашият потенциал е неограничен и ние знаем, че когато разберете целта на това, което се случва, вие ще дадете цялото си сърце. Има дъга от много различни лъчи светлина, която издига вашето съзнание и тя носи обещанието за Златната Епоха, където всичко е в хармония и мир. Това, което предстои да се случи на Земята, са първите стъпки към създаването на структура за разкриване на тази епоха. Видението за това е в сърцата ви, а Издигането е процесът, който ще ви отведе там.

Ако погледнем вероятностите за следващите няколко години, виждаме, че завършването на сегашния цикъл на двойственост е в съответствие с указа на Създателя за успешния му край. Ако трябва да предвидим къде може да бъдете до края на тази година, бихме очаквали да видим правителствени промени и първите знаци за изпълнение на програмата за изобилието. Това означава, че разкриването вече ще е станало, а много други проекти ще са в ход. Световното единство е силен фактор при определяне на това колко бързо е постигнат напредък и то ще стане по-лесно постижимо след като лидерите на всяка държава се съгласят с нашия план. Ако има някакво забавяне, виждаме хората да демонстрират силата си да определят собственото си бъдеще. Дотогава ще сте били информирани за значението на края на дните и няма да имате илюзии да това, къде е бъдещето ви. Лъжите и измамите, които са ви държали в неведение за истинската цел на живота, ще бъдат разкрити. Някои души все още ще отказват да признаят истината, но техният отказ ще означава, че бъдещето им ще бъде в съответствие с вярванията им. Бог не налага Плана на Създателя на никой, който избере различен опит, защото се знае, че накрая те ще намерят пътя към по-високите измерения и Светлината.

Колкото повече от вас заемат позиция на проектиране на позитивна енергия около вас, толкова повече това ще преобразува енергията на страха, която все още преобладава на Земята. Този факт отслабва способността на тъмните сили да ви владеят и те нямат друг начин да ви попречат да се придвижите към Светлината и Любовта около вас. Това е вашето тихо оръжие, като меча на Архангел Михаил, който помита тъмнината, скрила истината от вас. Вие можете да издигнете друга душа просто с усмивка или добра дума, тъй като всеки носи Светлината, която го издига. Ще откриете, че да правите това ви носи голяма радост и накрая ще ви доведе до Безусловната Любов, която е крайната ви цел.

Навлезте в 2010 г. с най-позитивния подход, който можете да намерите и ние не бихме могли да искаме почти нищо повече. Все още ще има времена на изпитания, но тяхното влияние няма да е трайно и скоро ще видите облика на нещата, които идват. Мислете за 2010 г. като за старт на едно ново начало, тъй като виждате премахването на стария режим и знаете, че това ще е постоянно и няма връщане назад. Влиянието им вече се разсейва и структурите им се подкопават от нашите съюзници. Имайте вяра и търпение, тъй като вие сте наистина в началото на една историческа година, която ще бъде от голямо значение за вашето бъдеще.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви предавам най-добри пожелания за Щастлива Нова Година от Галактическата Федерация.

Благодаря, СаЛуСа.
Майк Куинси.
Website: Tree of the Golden Light


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.