Home > Български > Mike Quinsey - SaLuSa, December 30, 2009

SaLuSa, December 30, 2009

Налице е атмосфера на очакване, докато се движите през последните дни на тази година към 2010 г. Откривате, че според много източници, това ще бъде година на завършване. Това, което започна преди много години и обещаваше големи промени във вашата цивилизация, сега започва да дава плодове. Въпросът вече не е дали те ще се случат, а кога и през 2010 г. ще видите бързо първата от много промени. Нашите съюзници са напълно готови да свършат своята работа и се подготвят за ролята си през следващите месеци. Има цяла поредица от събития, които постепенно ще доведат до изпълнение на плана за вашето извисяване. Промените в рамките на вашата Вселена както винаги се движат напред във Възнесението и на енергийно ниво ще продължат да влияят върху вашата Земя. Ще разберете, Мили Мои, че промените от такава величина не могат да бъдат отлагани от действията на Човека.

Като погледнете назад към събитията от 2009 г. може да ви е трудно да отбележите много положителни такива. Въпреки това, за нас избирането на Барак Обама за Президент на САЩ беше голяма победа за Светлината. Неговото влияние и желание за световен мир внасят важни промени, но пътят по никакъв начин не е лесен. Има много хора, които се противопоставят на авторитета му и трудната работа става още по-трудна. Никой Президент не е служил мандата си без контакт с нас и ние се радваме да работим с Обама, който е един от малкото, които са поставили световния мир на преден план в своя дневен ред. Всичко се върти около този проблем и накрая и други страни ще работят заедно за изготвянето на единен план, който да има успех. В момента има твърде много хора на влиятелни постове, които правят процеса мъчително бавен. Това ще се промени в близко бъдеще и вие ще видите голям изблик на енергия, който ще стимулира много групи за действие.

За щастие всичко се поддържа в баланс от силите на Светлината и затова победата ви над Тъмните сили е гарантирана. Сред техните редици вече има объркване и вътрешни борби и това ще представлява тяхната смърт. Както винаги ние внимателно наблюдаваме какво се случва на Земята и извън нея. Ние контролираме степента, до която се създават неблагоприятните условия, дали чрез съзнателно намерение или в резултат на естествени причини. Ние трябва да позволим промените, които са необходими за почистването на Майката Земя, но също така можем да насочваме енергиите по начин, който да избегне масово унищожаване. Наша отговорност е и да минимизираме степента на наранявания и загуба на човешки живот. Все пак ние нямаме пълна свобода на действие, тъй като има много фактори, включващи кармата и великия план за Човечеството. Ние служим на онези, които ръководят Плана на Създателя за вашата Вселена. Извисяването ще се случи в края на този цикъл и ще настъпи съвсем естествено и в съответствие с Вселенския закон.

Междувременно виждаме, че толкова много от вас са се пробудили и отварят съзнанието си към нови нива на разбирането. Следващата година ще даде възможност за още по-голям напредък, тъй като входящите енергии бързо увеличават нивата на своята мощ. Това ще даде възможност на всеки да се присъедини към Възнесението, ако желае това. Изборът е ваш и вашата свободна воля е уважавана и почитана както винаги. Животът е безкраен и душата е неразрушима, така че не е необходимо да се насилва вземането на решение. Вашето развитие ще напредва с темпо, което е подходящо за вас и можете да разширите опита си в 3-тото измерение, ако това е, което желаете. Въпреки това, тъй като съществуващата Земя ще се издигне, това ще стане на друга планета, подготвена за подобни преживявания.

Постигнали сте толкова много за относително кратко време и сега сте достигнали до момента, в който усилията ви трябва да бъдат възнаградени. Това, което се считаше за недостижимо преди няколко десетилетия, сега е съвсем близо до вас. Вместо да се насочите към забравата, вие се издигнахте над по-ниските енергии и достигнахте плато, където сте извън намесата на тъмните сили. Светлината е върховна и ще продължи да създава пропаст между нея и тях, като последните ще открият, че главното им оръжие на страха става по-малко ефективно. Хората са много по-мъдри и осъзнати, отколкото са били някога преди и знаят, че всичко, което трябва да направят, е да продължат да се фокусират върху Светлината. Тя е вашата защита и в същото време издига съзнанието ви и може би за първи път виждате по-ясно. Чрез интуитивното мислене истината става очевидна и вие осъзнавате, че цялото знание е в нея.

Скоро с настъпване на Разкриването ще започнат поредица от разкрития, които ще информират всички за истината за това какво е било извършено в тяхно име. Няма да има скривалище за онези, които умишлено подвеждаха хората и делата им ще бъдат разкрити. Истината ще излезе по такъв начин, че ще бъде невъзможно да бъде манипулирана или изкривена, за да предпази онези, които ви мамеха. Вече съществува неопровержимо доказателство, което ще бъде представено, за да потвърди всички обвинения за предателски действия срещу хората. Както сме обяснявали преди и ще повторим отново, нашето намерение не е да ги наказваме. Целта ни е да установим, къде са се случили престъпни деяния и по-висшите органи на властта да се справят с това. Ние не носим омраза или желание за отмъщение и в действителност виждаме всички души, като носещи Светлината. Знаем, че в определен момент дори най-безверните души ще се завърнат при Източника и това просто трябва да стане по този начин. Душите може да бъдат ре-абсорбирани, но в никакъв случай унищожени, както смятат някои. Помислете, Мили Мои, би ли унищожил Създателят своите собствени творения, които са част от Любовта и Светлината на Създателя. Ние от Галактическата Федерация имаме любов за всички живи същества и поддържаме правото им да изживеят планираната си еволюция.

Човекът се развива много бързо, което трябва да се очаква, тъй като цикълът на двойствеността създава идеални условия за бърз прогрес. И отново, Мили Мои, разберете, че без тъмните сили нямаше да имате мярка за това колко далеч бихте могли да се развивате. Те създадоха предизвикателства, които ви накараха да отговорите или да слезете надолу с тях. Сега, след като достигнахте определено ниво, двойствеността може да ви предложи съвсем малко и е време да продължите напред. Ние сме тук, за да гарантираме, че ще се възползвате от възможността да направите това. Ето защо, Издигането е във фокуса на всички наши усилия и ние създаваме път към него, който ще отрази вашето висше съзнание. Вие се придвижвате към новото изражение на Земята и всички заедно ще участваме в този процес.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви пожелавам успех в пренасянето на сезонната ви доброжелателност и състрадание в Новата Година.

Благодаря, СаЛуСа.
Майк Куинси.
Website: Tree of the Golden Light


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.