Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, June 1, 2012

СаЛуСа, June 1, 2012

Тази година изминахте дълъг път за толкова кратко време, а нашите съюзници напреднаха до точката, където усилията им са на път да се отплатят. На моменти това беше рисковано пътуване, тъй като колкото по-успешни бяхте в закотвянето на Светлината на Земята, толкова повече тъмните сили бяха решени да спират напредъка ви. И все пак вие се издигнахте до предизвикателството, а възможността да бъдете спрени преди да сте достигнали целта си, отмина. Следователно от тук нататък има гладко плаване, тъй като нашият план се разгръща и почти всичко е на мястото си за финалния тръст. Времето както винаги е най-големият фактор сега и когато получим сигнал да продължим, въпросите ще се придвижат много бързо.

Тъй като хората се събудиха за вътрешната Светлина, така Светлинният коефициент на Земята се повиши експоненциално и достигна мощно ниво. Резултатът е такъв, че по-ниските вибрации се трансмутират и че съществува далеч по-голямо ниво на съзнание в сравнение с преди. Това означава, че всички планове и упорита работа да се издигнете до такива нива, бяха голям успех. Внезапно повече от вас станаха възприемчиви спрямо новите идеи, които са изнесени и които ще издигнат цивилизацията ви нагоре и извън тъмния период, през който току що преминахте. Идеята за драматични промени в живота ви, в закостенелите навици и вярвания изведнъж е приветствана, тъй като можете да виждате предимствата, които тя ще донесе. Нищо не идва без известни жертви, но както често ви информирахме, всичко това е за бъдещото ви щастие и добруване.

Разглеждаме сегашната ви позиция като такава, която ви дава възможност да се справите доста лесно и гледаме към вас, за да водите напред другите хора, които знаят по-малко или са по-малко информирани. Приготовленията, които направихме, на някакъв етап ще поемат отговорността да държат хората в течение на това, което се случва. На това се гледа като на нещо много важно, тъй като ние трябва да сме възприемани като действащи във ваш най-добър интерес по всяко време. Всъщност за нас е много лесно да предадем посланията ни във вашите телевизионни приемници дори когато те не са включени. Обаче, след като ни е разрешено открито да се срещнем с вас, обстоятелствата ще се променят, тъй като тогава ние можем да се появяваме на живо и да поддържаме собствени телевизионни канали.

Степента, в която имаше действащо прикриване на истината за много много години, е доста удивителна за нас, тъй като вашите Правителства изхарчиха огромни суми за поддържане на организации, които бяха използвани за таи цел. Дори сега това продължава с ТИР/търсене на извънземен разум/, които претърсват Вселената за знаци на интелигентен живот, все пак вашето правителство имаше продължителен диалог с извънземни, които са ви известни като Сивите. Той продължаваше редовно около 70 години. Дори ние от Галактическата Федерация на Светлината имахме контакт с вашите лидери, а нашите предложения да донесем мир на света бяха отказани. Това не ни изненада, защото дневният ред на тъмните сили беше да превземат света и да поробят хората. Плановете им бяха доста напреднали и с изглед на успех, докато вие изведнъж отговорихте на Светлината и започнахте да разбирате истината.

В миналото вие гледахте към нас, за да ви спасим, но това не беше позволено, тъй като с избора на свободната воля вие създадохте обстоятелствата, които се развиха и ви хванаха в капан. Това се свързва със Закона на Привличането и когато вибрациите достигнаха много ниска точка, това позволи на Извънземни Същества от подобна вибрация да се свържат със Земята. Това беше, когато бяха направени съглашения да им позволите бази на вашия свят, в замяна на информация за напреднали технологии. Това, разбира се, беше използвано за скрити цели и най-вече за оръжия за унищожение. Много малко от това беше прехвърлена на вас, като се има предвид как големите подобрения биха били от полза в живота ви. Това обслужваше плановете на тъмните сили, тъй като те знаеха, че хората, на които им липсват обикновени неща, за да живеят нормален живот, зависят от тъмните сили за съществуването си.

Най-гнусният аспект от плановете на тъмните сили беше намерението им да ви държат в състояние на война, дори и когато тя е започнала чрез фалшиви средства. Над тях виси вината за смъртта на милиони и милиони души. Ние знаем, че някои от вас не могат да разберат защо в такива обстоятелства ние не се намесихме, но на нас не ни е позволено да се намесваме в еволюцията на цивилизациите. Единственото изключение е там, където ни е дадено Божественото право да го направим, както се случи наскоро, когато беше постановено да няма повече войни. Ще добавим, че това важи и за световни войни, а преди дълго време на вашите велики сили им беше казано недвусмислено, че няма да бъде разрешено да бъдат изнесени ядрени оръжия в Космоса. Въпреки това те игнорираха нашето предупреждение и понесоха последиците, когато корабите им бяха унищожени или премахнати.

Скъпи мои, ако действително знаехте истината за тъмните операции, които са извършени, бихте били толкова шокирани и разстроени. Хората от върха, които често са стояли зад такива случки и притежаваха такава власт, че онези, които са честни и с добра воля, не смееха да излязат с истината поради страх за живота си и често за семействата си. Въпреки това ние сме доволни да отбележим, че напоследък повече хора от обикновено са подготвени да излязат открито с истината. Тя разкрива тайните операции на Илюминатите, които са основно режисирани и подкрепяни от мощните банкови фамилии. За щастие, същите информатори са в състояние да ви информират за това как онези, които работят за Светлината, оказват натиск върху тъмните сили, до степента, в която много от тях са маркирани за арест и ще отговарят за престъпленията си.

Това, което ние разкрихме, не е точно пазено в тайна и ако знаете къде да търсите, можете да намерите много повече информация в Интернет. Един от най-ужасяващите актове на Илюминатите беше на 11 септември и откакто това се случи, то беше проучено частно от много професионални органи и във вашия Интернет има купища информация за това. Вашият ум може би не ще ви позволи да повярвате, че цялата атака беше фалшива флагова операция и че беше скалъпена до такава степен, че проверката и също беше пригодена да подкрепи версията за събитията на Илюминатите. Имаше и други и това от 7 юли в Англия беше подобен сценарии, с хора, които бяха изкуствено поставени да поемат вината. Въпреки това, всички отговорни и участващи в това са известни и ще се изправят пред съда за престъпленията си.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви уверявам, че предстоят мирни времена.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.