Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, June 4, 2012

СаЛуСа, June 4, 2012

Пътят към Издигането ще е много по-гладък, отколкото можете да повярвате, защото с течение на времето необходимостта да се донесат тежки физически промени отмина. Вие можете да се възползвате много от тази ситуация, защото като колектив издигнахте нивата на съзнанието. При донасянето на повече Светлина на Земята вие активирахте трансмутирането на по-ниските енергии. Резултатът е, че необходимото прочистване не призовава дълбочина на промени, които някога се считаха за необходими. Земята непрекъснато се променя и има стотици незначителни земетресения, които се случват всеки ден без никакви неблагоприятни резултати.

Така че, Скъпи мои, не се страхувайте от идващия период, а понасяйте последиците, знаейки, че всичко е за ваше добро. По-скоро гледайте на промените, които заливат Земята, като не изчистващи я от нейните белези и грозни петна, така че тя да може още веднъж да бъде възстановена. Имайте предвид, че вие също сте изчиствани по подобен начин, за да освободите всякакви вибрации, които не могат да бъдат взети с вас в по-висшите вибрации. Много от това се случва без вашето знание, но вие можете да помогнете чрез придобиване на стил на живот, който се поддава на пречистване на тялото и ума ви. Вашият избор на храната е важен фактор с оглед на вашето здраве. Опитайте се да се въздържате от преработени храни и да се насочвате към пресни продукти. По този начин ще избегнете много химикали, които в противен случай биха били погълнати и останали като токсини в тялото ви. Където е възможно, включвайте сурова храна в диетата си и се възползвайте от енергиите, които тя носи. Пийте много вода, за да изчиствате органите на тялото си и избягвайте газираните напитки, ако е възможно.

В бъдещето поради това, че вибрациите на тялото ви ще са издигнати, вие повече няма да сте привлечени или няма да се нуждаете от по-тежките храни. Нуждите ви ще са значително по-малки, тъй като ще ги допълвате чрез поемане на повече от енергията, която е около вас. Единствено в по-ниските вибрации вие се нуждаете от месо и постепенно ще откриете, че месото не ви удовлетворява. Яденето е удоволствие и ние все още се отдаваме, но не и до степента, която вие имате сега. Ние не бихме мечтали да сложим ваш вид храна в телата си. Въпреки това, за момента вие трябва да поддържате телата си и да получавате енергията си чрез традиционните си храни, но може да се опитате да въведете промени, които да ви отведат към по-естествени и чисти храни.

Ние ви водим към нов начин на възприемане на живота, такъв, който ви дава голямо удовлетворение и реализация. След промените темпото на живот ще бъде много по-бавно и вие няма да бъдете поставяни в стресови условия. Всъщност, вие ще имате достатъчно време за релакс и за следване на личните ви занимания, а ние имаме Холодек, които са за ваше забавление. Да, те действително съществуват и могат да ви предоставят знания, докато същевременно са източник на забавление. Ние имаме своите забавления и също чувство за хумор, но не се отдаваме на грубости или неприятности. Ние сме щастливи и весели и в оценяването на Единството на целия живот нямаме задръжки в общуването и приятелството с други Същества. Ревността и завистта не са емоции, с които се забавляваме, тъй като разбираме, че всички ние живеем в единство и съществуваме един за друг.

Ние сме Едно, като се има предвид, че успяхте да създадете разделения помежду си. Вие можете да изглеждате различно според Расата, към която принадлежите, но по същество всички вие сте еднакви и заедно сте на пътя към Издигането. В действителност, тъй като сте приели серия животи за необходимите ви опити, вие ще разберете, че от своя страна сте имали животи в много различни страни. Помислете за това и обмислете дали сте специално привлечени към една конкретна държава или период от историята. Не би ли ви казало това, че в съзнанието си вие все още имате спомени за онези опити? Определено би имало по-малко расово напрежение, ако можехте да приемете другите като себе си.

Когато погледнем към вас, ние знаем, че не виждаме самите вас, а просто тялото, което сте приели за сегашното си въплъщение. Ние също така сме снизходителни спрямо липсата ви на Светлина и дори любов, тъй като по-ниските вибрации са ви завлекли долу. Обаче това ще се промени и се променя сега и никога не е имало такава възможност, както сега, да ги издигнете. Все повече светлина се излъчва към Земята и вие можете да я привлечете към себе си като издигате нивата си на съзнание. Истинският ви потенциал е неограничен и трябва да се стремите колкото може повече към по-висш израз на себе си. По природа вие сте мирни любящи Същества и се насочвате към връщане към това ниво. Останете спокойни и вървете и говорете от любов към ближните си. Това е единственият път, и ще се превърнете в непобедима сила за добро.

Сега ние от Галактическата Федерация се подготвяме за финалната акция срещу последните заговорници. Тъй като те стоят на пътя ни и на вашия, те ще са отстранени по един или друг начин и тогава нашите съюзници могат наистина да се придвижат с всички промени, които са планирани. Ще има пълна промяна в начина ви на живот и всичко е за ваше по-добро и за подготовка за Новата Епоха. Няма причина да се придържате към нищо от старото или да се притеснявате за това, което може да изгубите, тъй като ние отново подчертаваме, че единствено можете да спечелите от промените, които са на път да се появят. Вие ще предприемете квантов скок в бъдещето, което е вашият преход в по-висшите реалности. В противен случай вие не бихте могли да влезете в тях, докато вибрациите ви не са съвместими с тях. Ето защо ще има души, които не са способни да го направят, тъй като не са готови и ще продължат в тяхната сегашна вибрация. Всъщност, това не би обслужвало целта им ли нуждите им, ако те бяха поставени в по-висша реалност, тъй като това би било неудобно за тях.

Въпреки това, което някои може да си мислят, всичко се придвижва добре и ще гарантира, че най-сетне сте готови да се издигнете, когато изникне възможността. Все още се нуждаете да се грижите за потребностите си и да работите към достигане на ниво на контрол и осъзнатост, което и дава възможност да поддържате напредъка си. Както често посочваме, това е именно ваше намерение и воля за успех, което ще ви отведе напред към успешно завършване на пътуването ви.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви желая радост и щастие тъй като се подготвяте за най-голямото събитие, което се е случвало някога в живота ви.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.