Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, June 2, 2010

SaLuSa, June 2, 2010

На Земята се случват все повече събития с насилие и се питаме има ли изобщо ден, когато да царува мир. Човекът е все още силно повлиян от своя образ на воин, който е носил в себе си в продължение на векове. Кога ще научите, че вашите войнствени методи са толкова безсмислени и не ви дават предимство в дългосрочен план? Дори само по кармични причини, всяка победа, която вземете, носи последици, които пътуват с вас в течение на много животи. Историята показва, че вие сте приели, че могъществото е правилно и го използвате, за да тъпчете онези, които застанат на пътя на вашите амбиции. Старите порядки ни оставят с чувство на отчаяние, но е налице надигащо се движение сред хората, които са търпели достатъчно. Това произтича от желанието за мир сред всички хора и става все по-силно с всеки изминал ден. Това не може да продължава да бъде пренебрегвано и онези на власт, които го правят, ще се озоват отстранени от длъжност. Ние от Галактическата Федерация даваме енергиите си на миротворците и това ще донесе успех.

Настъпването на правителствените промени ще е скоро и заедно с тях ще дойдат онези скъпи души, които чакаха да настъпи времето на това събитие. Вие познавате някои от тях много добре и те ще поведат движенията към създаване на световен мир. Различията в мненията ще бъдат решени мирно и честно, а с връщането на правата ви никой няма да бъде погрешно третиран или хвърлян в затвора. Глътка свеж въздух ще премине през залите на властта и онези скрити тъмни намерения ще бъдат заменени. Когато хората осъзнаят какво се случва, те ще застанат до онези души, които са се издигнали. По този начин ще има приемане, че старите порядки трябва да бъдат изоставени в полза на едно мирно сътрудничество между всички страни. Вие сте едно семейство на Земята и е настъпило времето да оставите настрана всичко, което е създавало разделение между вас.

Нищо не може да бъде по-привлекателно за нас от това да видим Човек да осъзнае своята божественост и да разбере своето Единство с всичко живо. Когато Човек осъзнае своята пълна отговорност един към друг, светът ще се трансформира бързо. Светлината ще стане още по-силна и последните остатъци от плана за вашето поробване ще изчезнат завинаги. Свободата не е нещо, което все още сте напълно преживели, но тя ще дойде преди да настъпи края на дните. Междувременно ви молим да продължавате да подсилвате визията си за мир на Земята и така ще помогнете да се ускорят промените. Не забравяйте, че имате огромна неизползвана сила вътре във вас и можете да имате повече влияние върху бъдещето, отколкото си представяте. Разбира се налице е план, който ще осигури победен край за Светлината, но вие можете да му повлияете чрез вашата колективна енергия.

В продължение на десет години сте имали толкова много преживявания, които са ви довеждали до върхове и спадове. И все пак вие сте излезли от тях с позитивна визия за близкото ви бъдеще и не сте отстъпили напълно суверенните си права на тъмните сили. Те трябва да ви бъдат върнати заедно с всичко, което е необходимо за възстановяването на полагащата ви се позиция на Земята. Вие сте нейните пазители и Майката Земя също разчита на вас да й помогнете да се възстанови до девственото състояние, в което някога е била. Ще има промени, необходими да се премахне сянката върху земята и ще се извърши голямо прочистване. Когато цикълът започна преди хилядолетия, Земята беше наистина една красива звезда във вашата Слънчева Система, буквално бижу в простора. Бъдете сигурни, че независимо от сегашното състояние на Земята, тя скоро ще бъде възстановена. Нейната ръка ще разклати кормилото на кораба, който наричате Земя, но вие ще бъдете защитени, доколкото е възможно.

Вие преживявате един от най-големите петролни разливи във вашата кратка история. Чудите се защо предвид на заплахата му за Мексиканския залив не се намесваме, но ако не ви оставим да видите последствията от вашите действия, това ще се повтори отново. Такъв отговор ви изглежда странен, когато знаете, че имаме технологията да се справим с това бързо, но все пак ще бъде намеса, ако не получим официална покана да направим това. Изглежда, че Човек се учи само, когато нещата станат сериозни и нашата намеса не би помогнала да се вземе наистина правилното решение. Ние искаме да видим, че поемате отговорност за произволните ви щети върху Майката Земя и да предприемете стъпки, за да гарантирате, че това няма да се случи отново. Да, вие ставате по-добри в разчистването на своята бъркотия, но далеч от идеалното, изисквано от пазителите.

Когато размислите относно древната си история, ще осъзнаете, че е нормално динамичните промени да настъпват в края на слънчевия цикъл. И Лемурия, и Атлантида изчезнаха почти без следа, но и в двата случая от останките се появи нова цивилизация. Сегашният момент е подобен, с изключение на това, че няма да изпитате смъртта си. Вместо това вие се издигате, тъй като мисията ви ще бъде изпълнена и дуалността може да бъде оставена зад вас. Каквито и спомени да имате за старата Земя, ще останат на заден план, когато се пробудите за новата. Тя ще бъде перфектна за новия Човек и най-вълнуващото и радостно преживяване, където всичко се гради върху енергията на любовта.

Оставащото ви време на Земята ще скъси разстоянието между мястото, където сте сега и където бихте били, ако не бяха действията на Илюминатите. Ето защо промените ще продължат, въпреки че някои се питат защо, когато има толкова кратък период от време до Издигането. Това е, защото има по-голям шанс повече души да видят Светлината, когато стресът и проблемите, които съществуват сега, са отстранени. Когато сте спокойни, вие сте по-възприемчиви за входящите енергии и те ще разширят нивото на вашето съзнание. В крайна сметка главната цел на всичко, което се случва, е да бъдете подготвени за Издигането и ще бъде направено всичко, за да ви се помогне. Създателят желае всички души да проправят пътя си обратно към Източника и пред вас е създаден път, който ще привлече вниманието ви. Вие не можете наистина да стоите неподвижно, дори ако искахте и ако пристъпите назад, импулсът да се развивате ще ви отведе отново напред. Всички опити са от полза и затова в дуалността всички вие ще сте имали своя дял животи както в тъмнината, така и в Светлината.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и виждам вашата красива Земя да става по-светла от всякога, тъй като Светлината се увеличава с всяка душа, която я приема. Вие се превръщате в маяци на Светлината, към които другите са привлечени и следват, и вървите начело по пътя за вкъщи. Бъдете благословени за предаността ви към Любовта и Светлината, които всички вие сте и нека вашият път ви отведе към щастието, което търсите.

Благодаря, СаЛуСа.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Translation: Camelia


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.