Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, June 4, 2010

SaLuSa, June 4, 2010

Ние виждаме, че някои от вас все още не разбират напълно защо минават през опита на дуалността. Затова нека да ви потвърдим отново, че всеки от вас се е съгласил преди векове доброволно да мине през нея. Това не е било просто заради съдържащото се предизвикателство да намерите пътя си обратно към Светлината. Вие също така сте осъзнали, че това би добавило извънредно много към вашия опит, подготвяйки ви за служба като Галактически Същества. Вие се потопихте в по-ниските вибрации и забравихте, че в действителност сте Същества от Светлина. Идеята беше да опитате живота на всички нива и двете страни на дуалността. Законът на Привличането позволи на Същества от други части на Вселената да ви открият и тяхното влияние ви отведе надолу по много тъмни пътища. Но винаги настъпва баланс и Съществата на Светлината също дойдоха на Земята, за да ви насочат обратно към вашия истински път.

Затова онези от вас, които живеят сега, са или все още оплетени в мрежата на по-ниските вибрации, или са отговорили на Светлината и са на път към Издигането. Като цяло всеки от вас има един и същи потенциал да се издигне и въпросът е дали можете да се събудите навреме. Правят се много опити, за да бъдете издигнати, не на последно място чрез количеството Светлина, което се излъчва към Земята. Най-голямата пречка е вашата неспособност да отговорите на нея, тъй като сте се прикрепили здраво към своите вярвания и его, което често предполага, че знае какво е най-добро за вас. Има също и такива скъпи души, чиито преживявания са ги убедили, че Бог не съществува или че ако има такъв, то този Бог не би позволил да се случат негативните събития, които са толкова чести на Земята. Не всички вие разбирате, че вие сте архитектите на собствените си преживявания и че Човек е имал пълната свобода да създаде каквито условия желае. Това не е укор към вас, а просто как стоят нещата и ние знаем колко е трудно да се издигнеш над тъмнината.

Сега всеки от вас има златната възможност да промени посоката, ако само можете да отговорите на пробуждането, което се случва вътре във вас. Светлината може да ви издигне и да разшири съзнанието ви или ако бъде пренебрегната, това ще доведе до чувство на неудобство и изолация, без да осъзнавате защо. Колкото по-скоро се отворите за истината, толкова по-бързо ще придвижите живота си до един нов път, който ще ви донесе щастие и цел, за която да работите. Когато пристигнем на Земята, ще започне програма за обучение и тя ще насочи всички в правилната посока, ако те желаят да се издигнат. Както винаги, изборът е ваш и можете да продължите да живеете в това измерение и тази възможност не ви е отказана. Въпреки това, ние от Галактическата Федерация, Учителите и Ангелските същества ще направим всичко, което можем, за да ви представим истината. Повтаряме ви, че всеки от вас има еднакъв потенциал, но ще направите ли място в живота си, за да научите колко сте велики в действителност. Пътят към Рая е нещо, за което трябва да работите и не ви е дадено, независимо от сегашното ви ниво на съзнание.

След години на очакване и чакане на промените на Земята, които ще ви отведат към Издигането, условията са на ръба да се променят драматично. Нашата работа и тази на нашите съюзници е напреднала до момента, в който няма да отнеме още дълго време, за да докараме последните конспиратори до ръба, да отнемем силата им и да ги отстраним. Това ще бъде най-желаният завършек на годините търпелива работа и планиране, които сега ще бъдат оправдани. Нашият подход винаги е бил на противопоставяне на плана на Илюминатите чрез ограничаване на възможностите им за успех. Това достигна връхната си точка и опитите им да предотвратят крайното поражение, което е очевидно, са безплодни. Ние сме на етап, когато дори техните фаворити са оставени безпомощни, без всякаква надежда да продължат плана си за световно господство. Всъщност той никога е нямало да успее, тъй като планът на Създателя за вас беше да завършите този цикъл с Издигане.

В разгара на хаоса, който в момента съществува на Земята, ако можете насочете вниманието си по-скоро към изхода, отколкото към това, което се случва сега. Това няма да продължи много дълго и онова, върху което трябва да се съсредоточите, е връщането на Земята към нейното девствено състояние. Вижте провала на обществото, търговията и политиката като възможност да ги замените с нещо далеч по-добро, което сега чака да бъде осъществено. Най-големият подарък ще бъде възстановяването на вашата свобода и това ще обедини всички вас в една обща цел за установяването на мир и любов на Земята. Това, което хората искат, е дълбоко в сърцата им, но досега те са били подмамвани да вярват, че всеки, който е различен от тях, представлява някаква заплаха. Вие сте определяли другите като ваши врагове и сте поставяли фалшиви бариери заради това убеждение. Тъй като пътуването е станало толкова лесно, вие сте отворили очите си за различни култури и сте видели, че те допълват вашата собствена.

Мили Мои, вие сте живели в един напълно различен свят от този, който е можело да бъде, при положение че е била налице подходящата посока и любяща грижа. Ще бъде абсолютно удоволствие и изненада за вас, когато видите да се проявяват промените, които предстои да започнат. Малцина от вас наистина знаят точно какво е планирано, въпреки че ние винаги сме ви давали обща представа. Мирът за вашето време наближава и това ще докаже, че мнозинството от хората са миролюбиви души. Приемете, че висшите сили знаят най-добре, когато става въпрос за промените и се опитайте да не мислите постоянно за вероятния изход, който предвещава катастрофи. Там накъдето насочвате енергията си, натам насочвате подкрепата си и въпреки че звучи странно, това е Законът на Привличането в действие.

Говорейки за Галактическата Федерация, мога да кажа, като използвам вашия език, че ние сме нащрек и толкова близо до последната стъпка на този цикъл. Земята ще раздвижи тектоничните си плочи и несъмнено ще има някои последствия. Но ние следим всички тези събития и правим толкова, колкото можем, за да намалим влиянието. Знайте, че сте на мястото, където трябва да бъдете за тези последни действия и това е планирано по този начин с вашето съгласие. Всъщност всички ваши роли са предварително определени, така че да можете да се включите в края на дните. Най-важното нещо е да продължите да се подготвяте за Издигането, независимо какво се случва около вас. Освободете всички чувства, свързани със страха, ако можете, тъй като те не са полезни за вас и само създават стрес. Някои от вас ще бъдат подложени на голям тест, но повтаряме, че всичко това е част от вашия житейски план. Аз съм СаЛуСа от Сириус и вярвам, че нашите обещания за вашето близко бъдеще са полезни и успокоителни.

Благодаря, СаЛуСа.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Translation: Camelia


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.