Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, May 31, 2010

SaLuSa, May 31, 2010

Финалната лента на Издигането се вижда, но вие ще трябва да сте се включили в надпреварата, ако искате да преминете тази линия. Дори и да е така, все още има пречки, с които да се справите и ние насърчаваме и помагаме на всички да завършат курса. В действителност вие започнахте преди много животи, знаейки, че тази прекрасна възможност ще бъде предоставена на всички вас преди края на дните. Както знаете, изборът дали да се издигнете ще бъде до последно ваш. Когато вътре във вас започне да настъпва объркване, ще се чудите какво се случва в живота ви, тъй като ще знаете, че нещо липсва. Това вероятно ще бъде неспокойно време, докато осъзнаете, че отговорите също са вътре във вас. Ще откриете, че се пробуждате за желанието да намерите истинската си същност. Ще разберете, че сте нещо повече от просто физическото ви тяло и ще почувствате духовното ви събуждане да отваря вашите очи и сърце. Рано или късно пътят ви ще се разкрие и ще бъде осветен от истината.

Въпросът е искате ли да останете в дуалността или да прекъснете ходенето си насън и да се придвижите в пълно съзнание към Светлината. Това, което ви очаква до голяма степен е отвъд вашето сегашно разбиране, но докато се издигате, ще се разширява и съзнанието ви. Толкова много Същества ви придружават при пътуването ви и те ще направят всичко по силите си, за да ви помогнат и да ви изтласкат още по-напред. Със сигурност ще знаете, че ако сте една такава душа, вие сте на път да приключите опитите си в дуалността. Ще ви бъде ясно, че сте научили уроците си и сте готови да продължите. Възможно е да имате да подреждате някои неща по пътя към къщи, но гладкият път ще ви отведе към Издигането.

Животът изглежда като поредица от несвързани събития, но всъщност всички те са свързани, поради което Човечеството продължава напред като едно цяло. Вие всички представлявате колективното съзнание на всички души и сте били внимателно отглеждани и водени през опитите си в ролите, които сте избрали да играете. Много внимателно е било планирано да се събудите бавно, но сигурно, с едно постепенно повишаване на съзнанието, с което да можете да се справите. Мощните енергии, които идват към вас от по-високите измерения, са проправили пътя към бъдещето и скоро ще ви преведат през следващата голяма стъпка в процеса на Издигането. Никакви опити да бъде предотвратено това няма да успеят и няма голямо значение какво ще стане преди това на Земята. Просто не изпускайте от погледа си причината, поради която сте тук в тези прекрасни времена и знайте, че всички трудности ще бъдат краткотрайни. Това, което е важно, е крайният резултат, който идва с края на цикъла на дуалността.

Чувствате ли се малко откъснати от ежедневните събития, защото ще станете в известна степен дистанцирани, докато преминавате все повече към едно различно състояние на ума. Бъдете сигурни, че не губите спомените си, но светските събития на Земята вече нямат силата да задържат вниманието ви. Умът ви често е „някъде другаде” и вие временно губите връзка с реалността. Съзнанието ви преминава в по-висока вибрация, докато се сливате повече с вашия Висш Аз. Вие се намирате в странни времена, в сравнение с това, което преживявате обикновено, но когато воалът се вдигне, Светлината ще освети ума ви с истината за това кои сте всъщност. В действителност вие сте велики Същества от Светлина, които са пристъпили надолу към по-ниските царства не за друго, а защото сте искали да разширите еволюционните си преживявания.

Мили Мои, има толкова много неща, от които да се възползвате през тези променящи се времена, затова оставете старите порядки, освен ако те не служат на Светлината и бъдете готови да смените вярванията си с тези, които идват с Новата Епоха. Начинът е прост и посоката е обозначена със Светлина и Любов. Ако можете да намерите баланс и хармония в живота си сега, бихме казали, че вече живеете с едно по-високо ниво на съзнанието. Тогава не е чудно, че се чувствате различни от много хора около вас и намирате техните методи вече за неприемливи. Това е знак за разделянето, което настъпва в момента и е едно напълно нормално развитие.

Веднъж след като можем да имаме директен контакт с вас, промените ще се ускорят и хората ще бъдат привлечени към онези, които са като тях самите. Групите с общи интереси ще се увеличат и техният принос към предстоящите дела ще ускори целия процес. Това е нещо, което ние насърчаваме и бъдете сигурни, че вече знаем кой има способностите или квалификациите да ни помага. Ще бъдете поканени да споделите нашето технологично знание и ще ви помогнем да използвате модерни съоръжения, за да прочистите вашата Земя. Това няма да отнеме дълго време според вашите стандарти и после всички усилия ще бъдат съсредоточени върху възстановяването на вашите права. Пропастта между мястото, където сте сега и където трябва да бъдете, трябва да се преодолее колкото е възможно по-скоро, за да направите плавен преход към издигнато състояние.

Ако не сте наясно какво означава всичко това, то ще бъде обяснено, след като можем да използваме вашите медии, за да достигнем до вас. Необятността на това, което предстои, ще ви удиви, както със сигурност и скоростта, с която ще се случи. Животът за много хора ще се промени, за да стане едно щастливо преживяване и ще е изпълнен с вълнение, тъй като ще бъдете издигнати извън вашето страдание и нуждите ви най-после ще бъдат задоволени. Говорим едновременно за вашите материални и духовни нужди, тъй като всички те са важни, за да се издигнете. Краят на приказката на вашия живот е да се придвижите към вашата реалност и това ще бъде добре за Човешкия род, който е преминал през толкова много болка и разочарование. Щастието и радостта ще бъдат ключът към вашето следващо предизвикателство, тъй като напускате дуалността завинаги.

Ние от Галактическата Федерация ще завършим това послание като ви уверим, че всичко се придвижва напред задоволително, въпреки това как изглежда. Естествено бихме предпочели нещата да бяха по-напреднали, но трябва да се движим по течението. Молим ви да направите същото и да се приспособите както е необходимо, защото пречките ще бъдат премахнати и пътят напред ще стане едно гладко пътуване. Проявете снизхождение към странните времена, в които се намирате, които са различни от всеки предишен момент и са резултат от условията, наложени ви от тъмните сили. Те никога не са планирали вие да сте спокойни и да имате време да се наслаждавате на живота си. Този подход, обаче, ще бъде оставен в миналото много скоро и заменен с всичко, което е необходимо за един щастлив живот.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ми е много приятно от вашия отговор на нашето присъствие, което прави нашите задачи толкова по-лесни за изпълнение.

Благодаря, СаЛуСа.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Translation: Camelia


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.