Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, July 2, 2010

SaLuSa, July 2, 2010

Откакто започна хилядолетието вие сте удряни по един или друг начин от събития, които са били скалъпени, за да ви поставят под строг контрол. Организирани са били ситуации, които да наложат взимането на решения относно вашето бъдеще, не за да ви освободят от ограниченията, а за да ви бъдат отнети последните следи свобода. Когато изглеждаше, че сте близо до това да се превърнете в затворници в собствените си страни, възникна революция на съзнанието и започна голямото пробуждане. То се увеличаваше експоненциално, докато енергията за промяна стана много мощна. Нивата на съзнанието се издигнаха значително и противопоставянето на тъмните сили стана по-открито. Днес вие стоите пред вратата на победата над тях и амбициите им са потъпкани от вас чрез съпротивата ви на плановете им да ви хвърлят в затвора.

Вие имате естествена склонност към мир за всички и при положение, че имате лоялно представителство на правителствено ниво, ще го постигнете. Затова е важно тези промени на настъпят незабавно. Заедно с нашите съюзници ние планираме провала на много корумпирани групи, а техните заместници са избрани заради доказаната си подкрепа за вас. Вие изпращате все повече молби за освобождаването ви от тъмните сили и това ни дава право да действаме в отговор. Внезапността на промените несъмнено ще ви изненада и така те ще продължат, докато свободата ви бъде напълно възстановена.

Чудите ли се понякога какво в Човешкия Род привлича толкова много внимание, особено в този момент, и защо всяка душа има много Водачи, независимо дали знаете за тях или не? Първо, вашата еволюция е изключително важна и трябва, когато е възможно, да достигне ниво, което прави Издигането изпълнимо. Също така, вашата защита е необходима, тъй като има Същества от по-ниските астрални области и дори такива, свързани със Земята, които биха ви „нападнали” и попречили на житейския ви план, освен ако не бъдат спрени. Въпреки това вашите Ангелски пазители на портите са тук, за да ги държат настрана и обикновено вие не знаете за това. Обсебванията и физическите нападения понякога се случват, въпреки опитите да бъдат предотвратени, но това може да е част от предварително планирания ви опит. Безброй хора могат да разкажат за присъствието на Ангели и много от нещата, които наричате чудеса, са извършени от тях. Често това, което наричате късмет при избягването на опасност, се дължи на тяхната намеса и наистина естеството на вашия „късмет” не може да се обясни по друг начин. Говорете с тях и ги викайте, ако сте в нужда, и те са повече от готови да ви помогнат дори за съвсем обикновени молби. Тяхната служба към вас е тяхната любов към вас и тя е напълно безусловна.

Живеейки в дуалността, преживяванията ви са толкова различни от тези в по-високите измерения. Всяка стъпка, която направите сега, би могла да доведе до ново предизвикателство и много от вас са в пряко съревнование с тъмните сили. Трябва да бъдете постоянно нащрек, тъй като никога не знаете кога може да сбъркате, въпреки помощта от вашите Водачи. Неправилното решение може временно на отложи еволюцията ви, но за щастие то често може да бъде поправено в същия живот. Животът е за научаване на уроците, за да не трябва да се изправяте пред тях отново. Смисълът му е в пробуждането за вашия истински Аз, като Същество от Любов и Светлина и разпознаването на божествената искра вътре във вас. Знаейки това, в действителност вие имате неограничена сила да решавате собственото си бъдеще. Тези послания стигат до хората и заедно вие създавате пътя, който води извън тъмнината и вървите към Светлината на Всичко, Което Е.

Бог ви люлее като Майка своето бебе, бди над вас и ви помага на всяка стъпка по пътя ви към дома. Бог ви вдига, когато паднете и е винаги до вас, където и да отидете. Бог шепне в ухото ви, ако се вслушате и отговаря на молитвите ви. Действително, както често сме ви повтаряли, вие сте много специални и ние ви казваме това не с цел да подхранваме егото ви, а за да знаете как стоят нещата. Вие сте на първо място Духовни Същества; Синове и Дъщери на Бог и ние не сме изключение. Всичко живо, независимо от формата си, има своята неизменна връзка с Бог. Всичко се развива все по-напред и нагоре, както вие сега. Такова разбиране би трябвало да ви позволи да преодолеете всякакви съмнения относно Съществата от други планети, които са различни от вас на външен вид. Само онези, които са се издигнали до по-високите нива, ще могат да ви посещават на Земята и вие ще ги приемете охотно, веднъж след като изпитате тяхното мирно излъчване.

Може би си спомняте, че сме изразили намерение първо да ви представим онези членове на Галактическата Федерация, които най-много приличат на хората. Те ще включват много от онези, които са взели участие във вашата еволюция и са истинското ви семейство. В крайна сметка спомените за връзките ви с тях ще се завърнат, тъй като сте ги загубили само, за да можете да преминете през дуалността без да се разсейвате. Ние знаем, че повечето от вас са очаровани от възможността да сте Космически Същества и рано или късно ще ни срещнете. Ще има много повторни срещи и тържества, както и сълзи от радост. Всичко това не ви ли ентусиазира и не ви ли кара да разберете, че бъдещето ви е гарантирано, и не ви ли дава повече сила да минете без усилие остатъка от цикъла на дуалността? Това е просто една преходна фаза на промяна, която ще ви отведе към Издигането.

Петролният разлив в Мексиканския залив разбира се все още заема голяма част от мислите ви и ще остане във фокуса на вниманието ви още доста време. Това ще допринесе много за премахване на зависимостта ви от изкопаемите горива и техните алтернативи вече се подготвят да бъдат обявени и произведени. Те бързо ще преминат към всеобщо приложение в световен мащаб. Необходима е катастрофа от мащаба на този петролен разлив, за да се събудят хората за тези опасни и ненужни практики, когато в същото време чистите и безопасни алтернативни източници са вече познати и се използват тайно. Не се съмнявайте, Мили Мои, промените ще се случат и вашата красива Земя ще бъде възстановена още веднъж.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и мога да ви кажа, че ние сме много активни в момента. Има възможности, които е вероятно да се появят много скоро, което ще е голям напредък за нашите съюзници. Ние сме готови да преминем към действие, когато присъствието ни е необходимо и бъдете сигурни, че желаният резултат ще бъде постигнат бързо. Знаем, че очаквате голямо движение напред и то ще се осъществи със сигурност. Помнете, че нищо няма да задържи или спре вашето окончателно Издигане.

Благодаря, СаЛуСа.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Translation: Camelia


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.