Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, June 30, 2010

SaLuSa, June 30, 2010

В зависимост от разбирането ви за това, което обкръжава събитията, случващи се в момента, вие вероятно се чувствате въодушевени или имате някои лоши предчувствия за бъдещето. Човекът е привикнал да приема затрудненията и борбата като естествена част от житейските преживявания и никога не е бил насърчаван да мисли по друг начин. Но като суверенни Същества вие имате правото да изберете щастливи и удовлетворяващи преживявания. И така, какво е довело до това да загубите пътя си и какъв е отговорът? Мили Мои, вие позволихте на другите да поемат контрол и тъй като вибрациите постепенно паднаха, вие загубихте дори спомените си, че сте били велики Същества. Обратният път е мъчителен и труден, но ви прави чест, че никога не се отказахте. Благодарение на пробуждането ви за вашия истински Аз и пълния ви потенциал, вие започнахте да разбирате, че сте специални. Живели сте живота си, заобиколени от толкова много негативност, че Светлината ви почти е била намаляла, но вие се издигнахте отново. Вашата Светлина, колкото и да е слаба, може да бъде съживена отново, защото обещанието е, че всяка душа има безкраен живот и е безсмъртна.

Докато минавате през последните години преди Издигането, вниманието ви върху него ще бъде атакувано от това, което изглежда като края на света. Изпълнението на пророчествата за Армагедон като че ли ще наближава и страхът ще обхваща много хора. Въпреки това преди събитията да започнат да изглеждат необратими, изумително развитие на нещата ще промени хода на събитията и ще обърне посоката. Отговорите ще дойдат изведнъж чрез разкрития, които ще бъдат придружени от истината. Това, което е било скривано от вас, ще бъде оповестено открито, за да се изчисти, така че там, където ви е била отказвана възможността да се развивате, сега тя ще ви бъде предоставена. Имаме предвид много открития, които биха подобрили и издигнали живота ви до по-приемливо ниво и ние, заедно с много други източници, сега имаме възможността да гарантираме, че това, което ви се полага, ще бъде получено.

Земята трябва да бъде прочистена също като вас, тъй като след като сте я използвали през вашите животи, вие не можете просто да си тръгнете и да избягате от условията, в които сте я оставили. Не забравяйте, че вие се издигате с Майката Земя и като вас тя също трябва да се подготви за това. Няма да научите нищо от опита си, ако не разберете последствията от своите действия и не поемете отговорност за тях. Това до голяма степен важи и за вас като индивиди и вие също трябва да се учите от грешките си. Това е целият смисъл на преминаването ви през цикъла на дуалността и както винаги ви напомняме, вие с готовност приехте това преживяване. Може да ви попитаме, сега, когато виждате финалната линия, защо някой би забравил факта, че нищо не може да попречи на Издигането.

Въпреки гибелните перспективи, представяни от някои хора, опитайте се да гледате отвъд непосредствените събития и да се наслаждавате на това, което ще преживеете в периода преди Издигането. И още по-добре, ангажирайте съзнанието си с това, което ще стане след това, с обещанието за щастие и блажено съществуване. Бъдете търпеливи и ако имате възможност, помагайте на другите, които са изпаднали в отчаяние, за да го преодолеят и да имат вяра в бъдещето. Формират се много, много групи, които настояват за незабавни промени и протестите им няма да бъдат пренебрегнати. Вие се превръщате в гласа на хората и той носи силна енергия, която ще привлече средствата за нейното проявление. Това е начинът, по който работи Законът за Привличането, затова ви молим да го използвате, когато можете.

Цялата Вселена работи по един методичен начин, докато се подготвя да се издигне и въпреки това вниманието е насочено към вас на Земята като съществена част от него. Вие трябва да сте готови за настъпването на великия ден и вашата Вселена привидно ще изчезне, но само, за да се появи отново веднага в по-висока вибрация. Това е мащабът на онова, което се случва и вие може да се замислите какво е това величествено Същество, което може да притежава такава сила и не е нужно да мислите повече, защото това е Богът на вашата Вселена. Можете ли да си представите за една минута колко могъщи ви прави това, след като всички вие носите Божията Искра? Разбира се вие трябва все още да проявите пълния си потенциал, но докато се издигате към по-високите измерения, той постепенно ще се реализира.

Призоваваме ви да следвате Дейвид Уилкок и неговите разкрития, ако искате да сте в крак с това, което се случва по света и отвъд него. Разберете истината за много събития и за вероятния им изход. Дейвид си е поставил за задача да ви представи истината и е високо уважавана душа, която се е отдала напълно на работата си. Много хора търсят напътствия и надежден източник на информация и той е начело в списъка. Дейвид вдъхва такова доверие и увереност, че целта му е да разкрие истината. В същото време се подготвя вероятният сценарий, който ще ви изведе от тъмнината към Светлината. Нашата защита е за всеки, който служи на Светлината и има много от вас, които правят това. Всички вие сте обичани и уважавани заради пълната си ангажираност с ролята, която сте поели за доброто на всички. Вашият красив свят е благословен с присъствието на толкова много Същества от Светлина, че те ще донесат още повече Светлина в него.

Тъмнината на вашата Земя, която заплашваше да я унищожи, беше възпряна да причини такава монументална катастрофа, след която биха били необходими векове за възстановяване. Това се е случвало на други планети във вашата слънчева система и се отразява на всяка друга планета, причинявайки измествания и щети. Може дори да причини превръщането на планетата в необитаема в продължение на хиляди години. Бог постанови, че вашето бижу в небето, вашата блещукаща Земя няма да бъде унищожена и Галактическата Федерация ще гарантира вие да сте в безопасност. Вие сте били изправени повече от веднъж пред пълно унищожение и ние се намесихме заради вас.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и вярвам, че вие сте ободрени от хубавите новини, които ви носим. Един ден, много скоро, вие ще научите много за вашето минало и последната глава ще приключи с Издигането ви. Веднъж след като сте извън цикъла на дуалността, еволюцията ви ще напредва постоянно, тъй като ще преминавате в по-високи и по-високи измерения. Можете да очаквате всичко и нищо, което имате сега, няма да е сравнимо с това, което ще имате след като се издигнете. Обръщайте внимание, когато сте разсейвани от земни дела и знайте, че те не могат да имат ефект върху вас, освен ако не им позволите. Нашата любов е с вас завинаги.

Благодаря, СаЛуСа.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Translation: Camelia


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.