Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, April 4, 2012

СаЛуСа, Aприл 4, 2012

Искахте действие, искахте резултати и сега ги имате, ако проследите определени хора, които придобиха репутацията на успешно откриващи истината. Огромна организация със стотици различен персонал са готови да задържат престъпниците, които стояха зад най-циничните и доходни престъпления срещу вас в последно време. Размерът на този проект ще гарантира, че той кара медиите да обърнат внимание, тъй като ще е невъзможно да се игнорира това. Това ще е началото на по-прозрачно докладване, което ще говори истината и няма да е само за шоков ефект. Най-сетне ще бъде направен пробив, тъй като той беше дълго просрочен. Важно е да се запази спокойствие и да не се позволява разкритията да създадат фалшивото впечатление за това, което се случва. Времето ще покаже, че тези, които участват в изправянето на виновните пред правосъдието са действали от името на хората и че няма скрит мотив зад това.

Почистването обхваща много различни области от живота и, проправяйки път за временното правителство, е важно изискване номер едно в промените, които ще протекат гладко. Бъдете сигурни, че ние имаме пълно разбиране за начина, по който вие мислите и работите, а това означава, че ние можем да очакваме как ще се развият нещата. Нашите съюзници репетираха добре в различните си отговорности и ние действително очакваме, че тези откриващи събития ще са успешни. Най-трудното предизвикателство е първото, което ще срещнем, и това ще е отварящо очите на всички. Каквото и да знаете сега, ще е далеч от цялата истина за това, което е ставало. Едва ли някоя част от вашето общество или бизнес не е била опетнена от делата на Тъмните сили. Понякога дори честни хора бяха несъзнателно въвлечени в техните дела, но те няма да са наша цел.

Скъпи мои, кралската битка започна, но тъй като сме във възход, имаме всички основания да очакваме голяма победа. Вие също можете да вземете своя дял от аплодисменти, тъй като без вас и вашата решимост да внесете необходимите промени, ние не бихме били, където сме днес. Броят на Служителите на Светлината нарасна и прокарва пътя към Издигането. Нивата на съзнанието продължават да нарастват, а това също е още един знак за това колко добре сте приели задачата да се подготвите за Издигане. В малкото време, което остава преди края на тази година да се затвори за вас, вие ще откриете, че то е пълно с действия и са давани много напътствия.

Различните държави и техните правителства вече са накарани да разберат, че агресията трябва да спре и че ние сме упълномощени да предприемем всички необходими стъпки, за да гарантираме, че има мир. Досега, нашата намеса от ваше име бе съкращавана поради кармични причини, но сега по Божий декрет ние сме в състояние да приведем в действие плана за вашата духовна еволюция. Ще откриете, че изведнъж напредъкът е скочил напред, а това е изненадало тъмните сили, които никога не са позволявали такъв обрат. Ние продължаваме да оказваме натиск и знайте, че сега е ред на Светлината да поеме отговорността и започваме да основаваме общество, което може да изрази свободата си, за да създава нов мирен път напред. Разбира се, не всички закони има нужда да се преразглеждат, но много закони са нечестни или са били формулирани върху неверни обстоятелства. Събития като 9/11 доведоха до много нечестни и несправедливи промени, насочени към предполагаеми терористи, които не бяха отговорните за това. Също така са се случвали подобни инциденти и всеки път са били използвани, за да се затегне контрола над вас.

От сега нататък вие ще сте по-наясно за това какво се случва и ще сте информирани чрез различните източници, докато ние можем да осигурим редовна и надеждна информация. Възнамеряваме да отворим наш собствен канал и по този начин да сме сигурни, че ви се осигурява всичко, което е необходимо, за да имате прекрасен остатък от тази година. Не се притеснявайте за никакви малки конфронтации, тъй като те няма да ескалират до нищо по-сериозно. И така след търсене на някакви знаци, че нещата се придвижват, има изобилие от доказателства, които потвърждават това. Все още има някои източници, които са създадени, за да дават дезинформация, така че използвайте вашата проницателност и интуиция, за да определите кои от тях са надеждни.

Ще попитате „ какво да правим докато се случват промените”, а ние ви предлагаме колкото е възможно повече да живеете живота си както преди. Обаче бъдете наясно, че ако, както се очаква, има кратка промяна много скоро, където животът ви ще е засегнат, прикрийте се като се гарантира, че имате храна и други провизии, необходими за няколко дни. Каквото и да се случи ние, заедно с нашите съюзници ще уверим, че операциите са завършени успешно с колкото може по-малко неудобство за вас. Както може би очаквате, ние се съобразяваме с всичко и това включва вашата безопасност. Тъмните сили ще се борят до последно и дори сега планират жестокости, но тъй като сме запознати с това, ние ще им попречим да се случат.

Навлизате във финалните фази на Издигането и не бива да се забравя, че промените са част от подготовките, които са продължавали от много дълго време. Както винаги важно е докато можем да отворим свободни медии, вие да не пропадате заради фалшиви доклади, които ще се очаква да породят страх. Известен хаос е неизбежен, но в същото време няма да е продължителен. Знайте, че военната дейност няма да бъде насочена срещу хората, а в тяхна подкрепа. Нашите операции се извършват, за да ви придвижат напред към Издигането колкото може по-бързо. Както често ви казваме, ние от Галактическата Федерация сме от Светлина и изпълняваме поръчките на по-висши същества, които извайват съдбата ви.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и съм толкова доволен, че въпросите могат да се поставят в общественото полезрение. Информацията сега може да бъде разкрита със знанието, че ще ви достигне, а в бъдеще ще има пряка връзка с вас. Ние нямаме нищо за криене, но по очевидни причини не разкриваме намеренията си на тъмните сили. До каквато и информация да са способни да се доберат те, няма да са в състояние да превземат системите ни, тъй като те технически са отвъд тях. Всъщност е точно обратното, тъй като ние имаме достъп до комуникациите им и нищо не убягва от достъпа ни. Обикновено ние сме една крачка пред тях, ето защо сме уверени за резултата от нашите дейности. Победата е наша и ние споделяме радостта с вас.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.