Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, April 2, 2012

СаЛуСа, Aприл 2, 2012

Ако бяхме казали, че топката се върти що се отнася до промените, това би било подценяване, тъй като тя гърми напред и цялата работа, която трябва да изведе резултатите, е на път да даде плодове. Тъмните сили са претоварени със скоростта, с която нашите съюзници се придвижиха, а тя ги изненада. В арогантността си те си мислеха, че са непобедими и сега са в паника. Ние прекъснахме трасетата им за евакуация и те се изправят пред необходимостта да отговарят за престъпленията си срещу вас. Мрежата се затвори върху топ членовете от Илюминатите и този път те не могат да корумпират хората да ги пуснат. Такива развития трудно биха били държани далеч от основните медии за по-дълго време, а страховете за последствия от отпечатване на истината, губят силата си. Така че може да сте сигурни, че поредица от събития бързо се редят на опашката за разкриване и веднъж след като започне това, повече няма да има задържане.

Всичко, което искаме от вас, е още търпение, на което повечето от вас са свикнали в продължение на много години, тъй като ние полагаме финалните щрихи към нашата работа. След това ще видите експлозия от събития, с които ще е трудно да се справите. Обаче, за тези, които имат малко предварителни познания за това, което се случва, ние се надяваме да сме в състояние да направим предавания, които ще са просвещаващи. Разбира се, те ще са подготвени след като е осъществено разкриването и всички наши дейности ще се провеждат колкото може по-прозрачно. Надлезите ще са грандиозни и ще повдигнат духа ви, тъй като ние ще ви придружим в останалата част от пътуването ви към Издигането. Каквото и да трябва да знаете, ще ви бъде дадено, за разлика от сега, когато вашите учени са пазили истината от вас. Те знаят, че Слънчевата Система се променя и че вашето Слънце е главната пресечна точка на това, което се случва. НАСА беше най-големият виновник в укриването на фактите и в издаването на невярна информация. Всичко това бързо ще се промени през следващите месеци.

Истината ще бъде на челно място в списъка ни с промени, така че в бъдеще вие ще знаете, че можете да вярвате на информацията, която ви се дава. Твърде дълго сте били принуждавани да живеете в лъжа за вашето собствено място в света. Вие бяхте напълно подведени за правата си, които бавно ви бяха отнети, за да премахнат вашата независимост. Поробването ви беше внимателно планирано и бяхте почти под пълен контрол от Илюминатите. Обаче, силите на Светлината не бяха на празен ход и с подкрепата на Същества от по-висшите царства, спряха техния напредък и са на път да ви освободят от хватката им веднъж да винаги. Да си свободен е да изпитваш чудесно чувство на щастие и радост, а не да трябва да продължаваш да гледаш през рамо. Заплахите за вашата свобода ще бъдат напълно премахнати, така че вие да можете да живеете живота си в мир.

Вие извървяхте дълъг път, за да достигнете този етап от вашата еволюция и да присъствате в заключителните дни на дуалността е действително една специална привилегия. Можете ли наистина да разберете какво изключително специално време е това, най-сетне да затворите цикъла си от много, много животи отговаряйки на предизвикателствата, които по-ниските вибрации ви предоставиха. Само ако знаехте всички вие през какво преминахте вече, бихте чувствали неконтролируема радост, че пътуването свърши. Ще е време за празнуване и ние ще гарантираме, че това ще се помни дълго, дълго време. Радостта ви ще расте колкото повече научавате за това, което ви очаква.

Ние продължаваме да наблюдаваме какво се случва между отделните държави, които постоянно се провокират взаимно до почти военни отговори. Това, Скъпи мои, е, което беше неправилно, откакто историята ви е била записвана. Това почти винаги се дължи на алчност и беше диктувано от Тъмните сили, които поеха контрола над различни държави, за да ограбват ресурсите им. Войните създадоха постоянно състояние на страх, а за вас никога не е било предопределено да живеете постоянно по този начин. Най-сетне можем да ви кажем, че са положени основите за световен мир и скоро оръжията на войната ще бъдат оттеглени и демобилизирани. Обаче, това ще дойде, когато ние се присъединим към вас и използваме технологията си, за да гарантираме, че след като веднъж е постигнато споразумение, всички страни го спазват.

Галактическата Федерация са мощна сила за добро във Вселената. Има други организации с много подобен характер, но нашата е с огромен размер, към който се прибавят все повече цивилизации. Извън вашата Вселена има други форми на живот, които пътуват през червейните дупки, за да навлизат в други Вселени, предимно поради експедиционни причини. Те са проверявани от нас и им е позволено само да останат толкова дълго, колкото да не представляват заплаха за друг живот. Много пъти напреднали цивилизации от границите на вашата собствена Вселена си поставяха за цел да завладеят други планети, но вие бяхте защитавани от нас, тъй като Земята беше под карантина и извън техния обсег. В противен случай вие не бихте имали никакви средства за предотвратяване на превземане и бихте били поробени. Животът в по-ниските вибрации бе в голяма степен преживяване, изпълнено с всички видове опасности, поради което вие много бързо се научихте как да оцелявате.

В бъдеще други цивилизации ще ви призовават да им помагате с техния собствен опит. Това, което знаете като опит от първа ръка, е безценно, а вие ще сте търсени по тази причина. Ето как напредват всички чрез споделяне и взаимна помощ, тъй като всички са в същото пътуване обратно към Източника, от където се зароди целия живот. И така от изпитването на дълбините на разделението вие ще се придвижите в Единството с всички останали възнесени форми на живот. Това като пример е да преминете от индивидуализъм, където акцентът беше върху Аз – а, към Единство, където всички служат един на друг. Когато Майсторите се завърнат, вие ще научите много повече за по-висшите измерения и как ще трябва да се адаптирате към изискванията, необходими, за да живеете в тях.

Майката Земя продължава да предприема свои собствени действия, за да почисти планетата, а ние сме активни от нейно име. За щастие вие издигнахте вибрациите, така че нивата на негативността значително бяха намалени. Това значи, че тъмните енергии бяха прочистени от много райони, което прави работата на Майката Земя много по-малко вероятна да причини някакви големи проблеми на населението. Също така, ние имаме средствата да предскажем точно кога са налице събития, които могат да ви застрашат и можем да действаме по съответния начин. Вие няма да бъдете оставени да се справяте сами с такива събития.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и изпращам любовта си на всички вас, за да помогне за вашето извисяване и напредък към Издигането.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.