Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, June 7, 2010

SaLuSa, June 7, 2010

С всяко послание ние се приближаваме до времето, когато ще се случи дългоочакваното разкриване. То ще освободи информация, която е била крита дълго, но по-важното е, че ще позволи цялата тема за НЛО и Извънземните да бъде преразгледана. Има много погрешни схващания за нас, подхранвани от постоянна дезинформация, която е целенасочено оповестявана, за да ви обърка. Когато истината може да бъде свободно изразявана и дискутирана, нашето присъствие не само ще бъде прието, но и приветствано. Има много неща, които трябва да се направят, за да бъдат спрени намеренията на тъмните сили да удължат времето си на Земята. Въпреки това, ден след ден тяхната сила отслабва и след нашето идване тя ще намалее напълно. Те са създали своето собствено бъдеще, както прави всяка душа и не могат да избягат от последиците на собствените си действия. Законите на Вселената се прилагат във всички случаи, независимо дали човек е наясно с тях или не. Затова не е необходимо да се безпокоите относно прилагането на справедливостта или да се страхувате, че Елитът ще избяга от отговорността за злодеянията си.

Вие вече започвате да възвръщате силата си и с нея идва увереността да поемете отговорност за бъдещето си. Твърде дълго време ви е било нареждано и пречено да изявите своята божественост. Неизбежно е и наистина планирано, че трябва да възвърнете суверенитета си и постигането на това няма да отнеме много дълго време. Правителствените промени наближават и с тях ще бъдат премахнати много пречки за придвижването ви напред. За всички вас ще бъде едно прекрасно преживяване да скочите в бъдещето и новооткритата ви свобода ще бъде вълнуваща и радост, каквато досега не сте виждали. Всичко, през което сте преминали или ще преживеете преди края на дните, няма да има особено значение пред перспективата да се завърнете към вашето по-високо ниво на съзнание. Ще бъдете освободени от влиянието на по-ниските вибрации, а Светлината и Любовта ще бъдат вашият дом.

В сърцата си знаете, че този цикъл почти е приключил, също и че ще ви бъде помогнато да се придвижите към по-високите измерения като част от вашето завръщане към истинския ви дом. Ние се възхищаваме на вашите постижения и сме готови да ви посрещнем обратно като равни. Всички ние сме братя и сестри, които пътуват заедно през Царството на Създателя и това ни обещава преживявания и удоволствия отвъд сегашното ви въображение. Струва си да служиш с Братството на Светлината и да помагаш на онези, чието пътуване едва е започнало. Това, което ще забележите, е колко спокойно е всичко, защото времето не съществува, такова каквото го познавате. На Земята вие се състезавате с часовника и като че ли нямате достатъчно време да направите всичко, което желаете. Вие никога отново няма да бъдете в тази позиция, тъй като ще пътувате моментално за малко или никакво време. Разстоянието не се измерва както го правите вие и всичко е в Сега. Това е нещо, към което бързо ще се адаптирате след като се издигнете и ще свикнете много лесно.

Ако промените ви звучат трудни за разбиране, не се притеснявайте, защото докато напредвате, всяка стъпка от пътя ще ви бъде обяснявана. Галактическата Федерация е тук да ви служи и е правила това в продължение на много дълго време. Вашето място сред нас е гарантирано и ние очакваме с нетърпение възможността да ви позволим да посетите нашите кораби. За някои от вас те ще изглеждат познати, тъй като вече сте ни срещали във вашите преживявания извън тялото. Спомените от такива събития обикновено стоят на заден план, за да не ви разсейват от отговорностите ви на Земята. Затова бихме казали, че не сънувате, когато имате неясни спомени, че сте ни срещали. Може да са налице връзки с нас още векове назад и един ден ще разберете своята истинска същност и връзката си с нас. Нека просто да кажем, че ви познаваме по-добре, отколкото вие познавате себе си.

Приемете каквото и да се случва сега с лекота, защото сте напълно способни да се придвижвате заедно с промените, знаейки, че всичко ще се развие добре за Човечеството. Само когато съществува несигурност, започвате да се притеснявате за бъдещето си. В крайна сметка наследството на тъмните сили ще бъде премахнато и ще видите как промените идват много скоро. Те ще бъдат много важни и ще донесат позитивна перспектива за вас, тъй като ще бъде ясно, че това, което остава, ще бъде най-доброто за вас. Когато преживеете загуба, това ще бъде компенсирано с вашите печалби и те ще са много повече, отколкото можете да мечтаете днес. Планът е да ви придвижим по-близо до условията, които ще преживеете, когато се случи смяната на измеренията. Това ще бъде едно постепенно въвеждане в новия начин на живот, който дава пълна радост и щастие. Това също така ще изпълни и всички наши по-ранни обещания относно освобождаването ви от тъмните сили.

Ние от Галактическата Федерация, както бихте казали, „горим от нетърпение” да продължим и искаме много да започнем по начин, по който вие да сте наши сътрудници. Сега имаме правомощията да продължим и да станем по открити в помощта си към вас. Създаването на подходящи условия, за да позволим на първите промени да се случат, беше трудно поради съпротивата срещу тях. Но сега можем да използваме по-мощни средства, за да я премахнем. Казвайки това, ще има разбира се много хора, на които ще им отнеме доста време да приемат намесата в живота им. Човекът никога не е склонен да приема промените, докато не бъдат разбрани истинските ползи от тях. Всичко, което идваме да направим, е по заповед на Бащата/Майката Бог и ще доведе до най-приемливите промени, които ще ви издигнат.

Слънцето е на път да изгрее в новия ден, който ще промени посоката на живота ви завинаги. Любовта и Светлината ще бъдат насъщният ви хляб и препитание и ще ви бъде дадена силата да създавате според желанията си. Дотогава ще сте научили, че това идва с отговорност и ще я използвате разумно и по позитивен начин. Можете ли да си представите потенциала, който ви дава това и може би по-важното – вашата свобода. Необходимостта да работите заедно във вашия физически живот ви е научила на много неща за толерантността и споделянето. Това също така ви преведе през изпитанието да намерите любов към всичко живо, която като вас произлиза от Източника на Всичко, Което Е.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и мисля постоянно за предстоящите за вас промени и как ще бъдете толкова щастливи да оставите миналото зад вас. На негово място ще дойде всичко, което бихте могли да си пожелаете и ще настъпи Златната Епоха.

Благодаря, СаЛуСа.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Translation: Camelia


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.