Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, June 6, 2012

СаЛуСа, June 6, 2012

Новото ви аз изплува от сенките на старата парадигма, ново сияйно аз, което осветява всичко и всеки около вас. Вашата Светлина се протяга съм другите, които чувстват вашата издигаща енергия и тя ги пробужда за по-висшата истина. Тъй като повече души правят това, Светлината на Земята се повишава и пътят към Издигането става по-сигурен. Тя бързо носи мир в един размирен свят, който в противен случай би бил в пълен смут. Където има проблемни точки, вие виждате последните следи на ефектите от векове отрицателни вибрации. Нужно е време, за да се премахнат те, но вие печелите битката. Има далеч повече любов, изпращана към тях, отколкото някога преди и тя помага за изчистването на такива райони. Това ще бъде завършено, когато на Земята дойде пълен мир и ние ще извършим окончателното почистване.

Подготовките за Издигането продължаваха доста дълго време, а сега се усеща пълната полза от тях. Голяма част от тази работа беше насочена към внедряване на нашите съюзници, така че те да са в състояние да проникнат в тайните планове на тъмните сили и да ги забавят или да ги спрат. Подкрепата от наша страна, разбира се, беше най-важна, а ние бяхме техните уши и очи, за да ги държим в течение с развитията. Скоро ние ще сме в състояние да работим много по-близко заедно и нямаме търпение да изпълним обещанието си открито да се срещнем с вас и да ви се представим. Необходимо е това да стане по време, когато е безопасно да се направи това и няма да предизвика твърде много тревога сред онези, които не са подготвени за такъв повод. Някои хора имат толкова ограничен поглед към живота, че отказват възможността, че съществуваме и отказват да повярват на това. Въпреки това, ние ще се представим по начин, който се счита, че ще премахне фактора на страха. Ние не сме страшни и скоро ще се разбере, че сме нежни и миролюбиви Същества, които служат на вас и на Бог.

Трябва да е съвсем ясно, че нашето пристигане не е, за да замени контрола с друг. Това сте вие, хората, които ще определят бъдещето си и ще имате много повече неща да кажете по отношение как ще се случи това. Вие ще научите правата си по силата на Общия Закон, а Конституцията ще бъде въведена отново, за да се гарантира, че е спазена. Често ви информирахме, че сте суверенни Същества и ние възнамеряваме да ви уверим, че към вас се постъпва съобразно това. Конституцията ще възстанови самочувствието ви и ще ви даде пълно признание на вашите постижения. С право можем да кажем, че бяхте в Ада и се върнахте, но моля, разберете, че тези опити бяха ваше собствено дело. Ето защо ние толкова се възхищаваме от всички вас и вашата смелост да си позволите да изпитате по-ниските вибрации. Това беше далеч от избора на всеки, но вие знаехте, че ще бъде дадена голяма помощ, за да се гарантира, че отново се извисихте.

Сега вие действително се възползвате от дадената помощ и тя не е само от Космическото ви Семейство. Духовните царства дълго ви придружаваха през вашето пътуване и никога не е било да нямате напътствие. Ще продължи да е така след като се издигнете и наистина ще имате повече пряк контакт с нас и Владиците. Нека да се знае, че вече самите вие сте висши Същества, но просто забравихте. Ниските вибрации на дуалността притъпиха ума ви, но с продължаващото извисяване чрез Светлината и Любовта, изпращани към вас, ситуацията се променя много бързо. Всяка душа има равна възможност да се придвижи в Светлината, но някои са толкова окопани в старите вибрации, че им е трудно да реагират. Не се притеснявайте, що се отнася до тях, защото те ще имат също толкова много помощ и внимание, като онези, които са просветени. Всички вие сте обичани без изключение, така че не се чувствайте като изгнаник и не се чувствайте безполезни. Често именно кармични опити, през които сте преминали, са това, което ви накара да се чувствате по този начин. Все пак, имайте предвид, че вие се учите от тях и след като ги завършите, няма да ви се налага да се връщате отново към тях.

Скъпи мои, ние ви разбираме и разбираме разочарованията ви сега, когато знаете какво предстои и с нетърпение очаквате извисяването си, но моля, бъдете търпеливи. Много повече неща се случват от всякога, за да доведат промените колкото е възможно по-бързо. Определено въпросите повече не могат да бъдат задържани, тъй като има много работа, за да напреднете до позицията, в която всичко може да тръгне. Може да сте сигурни, че ние следим отблизо събитията, които се случват на и извън Земята и имаме контрол над тях. И все пак това означава, че ние сме ограничени в това, което ни е позволено да правим, що се отнася до включената карма. Ние не можем да се намесваме във вашите творения, тъй като вие трябва да ги видите такива, каквито са, но ни е позволено да се намесим, когато цивилизацията ви е заплашена. Например ние върнахме извънземни, които имаха намерение да превземат планетата ви. Обаче в случая със Сивите ние не можехме да направим това, тъй като те бяха поканени да останат от тъмните сили.

Вие сте доста в неведение какво се случва във Вселената, а тя е кошер от дейности. Животът изобилства навсякъде, но тъй като вашата планета беше под карантина, за да се предотврати намеса в живота ви, вие имахте малко знание за това. Сега вие сте освобождавани от вашия”затвор” и скоро ще сте посрещнати обратно от нас в истинската ви реалност. Позволете си да мечтаете какво може да означава това, защото почти със сигурност ще е далеч по-велико, отколкото вероятно можете да си представите. Най-радостният аспект ще е пълният и краен мир, в който ще се озовете и ще го намерите възторжен и поглъщащ ви в най-чудесната енергия на любовта. Ще го намерите за неустоим и ще искате да останете в него вечно и може да го направите за колкото дълго желаете. Въпреки това, вие също ще имате силно желание да пътувате из Вселената, за да посетите други цивилизации и така да започнете друго приключение.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и знам, че животът на Земята може да е вълнуващ и удовлетворяващ, но той неизбежно има и ниска страна, когато вие сте въвлечени в по-ниските вибрации. Това е природата на вашите опити, които се очакват в дуалността и ви представят с много предизвикателства. Ето как вие еволюирате и действително имате способността да ги преодолеете, ако имате това намерение. На някои от вас им липсва волята да го направите и са засмукани по-дълбоко в блатото на тъмнината. Винаги има изход без значение колко време ще отнеме и от никоя душа не се очаква да постигне незабавен успех. Отнемa време и понякога много животи да преодолеете слабостта си, но най–накрая ще успеете.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.