Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, March 7, 2012

СаЛуСа, March 7, 2012

Повече от вас започват да вярват, че промените стават значителни, а детайлите са налице за онези, които са подготвени да ги търсят. След няколко разочарования вече е достигнат етапа, където събитията се придвижиха до точка, където Тъмните сили не могат да спрат или да обърнат това, което се случва. Дните им са преброени и те се изправиха пред притеснението да изгубят позицията и богатството си. Често и двете са придобити чрез подкупи и корупция и за тях се случва нещо неописуемо. Не само че са принудени да се откажат от поста си, но и да изгубят нечестно придобитите си печалби. Ще им бъде отсъдено справедливо според престъпленията им, а и ще бъде научен ценен урок. Към тях не се постъпва по-различно, отколкото към всяка друга душа и ще се отстранят щетите, които са направили.

Нищо не е пропуснато, когато вие преразглеждате всеки живот и нищо не може да бъде скрито. Всичко ще бъде видяно и разбрано точно поради причините да се случи и ако е необходимо за по-голяма яснота вие ще пре-живеете някои аспекти отново. Това се отнася до всеки, с който участвахте в живота си, и естествено, когато дойде времето те също ще преживеят подобно отзоваване. Ако имате гузни тайни, сега сте съветвани най-добре да си простите, тъй като никой не може да направи това за вас. По този начин вие ще избегнете себе-наказние, което не е необходимо, тъй като всеки опит се разглежда като носещ уроци за вас. Свикнете с живота си и се уверете, че не повтаряте отново същите грешки, тъй като можете да сте сигурни, че ще сте тествани отново. Карма може да бъде изчиствана в същия живот, в който се е получила, въпреки че повечето от нея обикновено се пренася нататък и се случва в някой бъдещ живот.

Ние вече споменахме, че има Закон за Милостта, който може да се приложи, за да ви освободи от Карма и той ще влезе в сила повече, тъй като наближавате края на времето. Всъщност измежду всички ваши животи настоящият ще изпита повече незабавна Карма, тъй като вие няма да я носите напред с вас до Издигането. Така че, Скъпи мои, обърнете внимание на вашите преживявания и ако те са за вашата еволюция, научете това, което те трябва да ви кажат. Някои Служители на Светлината вече преминаха отвъд тази точка, където в живота им има още уроци за тях. Те вече са с двата крака във времевата линия на Издигането и са издигнали нивата на съзнанието си и са прерязали връзките си с по-ниските вибрации. Вие инстинктивно ще знаете какви са те и може да помолите за помощ, ако имате някакви трудности за изчистване. Вие често спорите със себе си срещу това да се откажете от нещо, което обичате, дори и ако то е болезнено за физическото ви съществуване и е духовно неприемливо. Пристрастяванията може да са трудни за контролиране, но когато имате твърдо намерение да ги преодолеете, ще успеете.

Не само лошата диета поврежда тялото ви, но също и злоупотребата в резултат на лоши навици, както и негативните енергии, създадени от лоши думи и музика, която е в дисонанс. Смущенията, които те предизвикват, могат да ви направят податливи за болести – и физически, и психически, ако продължите. Вашето тяло има забележителни лечебни сили, които взимат връх веднъж след като изберете различен път в живота. Издигането е толкова близо и е разумно да прецените какво точно искате и как смятате да го постигнете. То е ваш избор, така че решавайте какво желаете да правите и работете за него.

Звукът заема важно място в живота ви, а вие сте обградени от такава какафония от различни звуци, а някои са отвъд вашите сетива за слух. Следователно изборът ви на музика има голямо влияние върху това как се чувствате. Чистите звучи, както можете да си представите, са много полезни и носят лечебни свойства, поради което те се използват за терапевтични причини. Основните ви чакри са серия от енергийни центрове от Базовата ви чакра до Коронната чакра и според тяхното състояние вие ще се радвате на здраве или болест. Звукът може да ги приведе в равновесие или да ги смути заедно с жлезите, които са свързани с тях, което е определящо за вашето здраве и благосъстояние. Звукът може да унищожи или дори да убие, той е мощен и понякога се използва като оръжие по време на война.

В по-високите измерения не съществуват нехармонични звуци и вие сте обградени от енергии, които са балансирани и красиви. Те извисяват по-финото ви тяло и душата и това може да се опише като чувствено преживяване. Попитайте какво е всеки, който е бил в астралните области, известни като Земята на лятото, и те неизбежно ще ви кажат, че вие сте обградени от енергия, която е мирна и от любов. Все пак това е, което вие наричате четвърта плътност и когато се възнесете, вие отивате още по-високо в пета плътност. Можете ли следователно да получите представа за това какво трябва да е това и не е чудно, че душите не са склонни да напускат такива нива. Вие се справяте с по-ниските вибрации на Земята, защото свикнахте с тях, но за разлика от по-високите такива, те са тежки и трудни за контролиране. Обаче, вие станахте майсторите в работата с тях и всеки от вас ще бъде много похвален.

Не всички от нас в Галактическата Федерация са преминали през човешкия опит. Следователно ние сме изключително заинтересовани от вас и от това как можете сами да се справяте. Фактът, че ви е дадена помощ, не отнема фантастичното ви постижение в преодоляването на притегателната сила на по-ниските енергии. Вие сте мощни Същества, доказващи колко сте умни в справянето си с Тъмните сили. Един ден в бъдещето дори те ще се учудят на вашите изумителни сили да преодолеете каквото и да са ви хвърлили. Вашите колективни опити ще бъдат пазени в Залата на Записите, за да се виждат и да се учат всички от тях.

Издигането не само ще бъде добре дошла почивка от предизвикателствата на дуалността, но и промяна на живота към такъв, който е най-удовлетворяващ и радостен. Това ще бъде нещо, което вие ще приемете като напълно нормално, тъй като това е, с което бяхте свикнали, преди да напуснете по-висшите царства. Илюзията, която живяхте на Земята, ще е преминала, но не без разширяване на нивата ви на съзнание. Всички опити ще са допринесли за цялостното ви разбиране за по-ниските вибрации. Това означава, че не трябва да сте напълно в осъзнаване за тях, а в осъзнаване само на научените уроци.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и мога да потвърдя това, което сега научавате от много различни източници, че голямото начинание е в ход, за да се отстранят онези, които стоят на пътя на напредъка. Нашите дейности също се активизират, за да подкрепят съюзниците ни и нашата любов е редом с всички вас.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!
Share |

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.