Home > Български > Mike Quinsey - SaLuSa, April 5, 2010

SaLuSa, April 5, 2010

Този особен период в Западния календар е такъв, в който има много интроспекция, тъй като празнуването на Великден е в памет на Исус. Може би е тъжно, че фокусирането е повече върху разпъването на кръста и по-малко върху делата, които тази велика душа извършва през живота си. Вашата история показва, че периодично сред вас се появява лидер, който ви показва пътя с учения, подходящи за съответното време. Исус не дойде, за да започне религия, а за да покаже чрез примера си начина, по който Човек трябва да живее. Той беше идеален пример за Човек, който живее според думите си и когато проповядваше любов, той беше точно това – Въплъщение на Любов. Няма нищо друго в живота ви, което да е от такова значение и това започва като обичате Себе си и после останалите. Тъй като вие Всички сте Едно, защо бихте се отнасяли към друга част от себе си по различен начин от всеки друг. Вашият основен урок е да можете да изразите Безусловна Любов и когато можете да направите това, тогава можете да твърдите, че сте намерили Пътя. Ние знаем, че не е лесно изведнъж да погледнете на живота по съвсем различен начин от този, с който сте свикнали, но ако искате да напреднете, ще трябва да промените вярванията си.

Вие може да стоите на едно място и дори да се връщате назад, но с помощта на натрупания опит в крайна сметка ще вървите напред. Естеството на дуалността е да ви помогне да се изправите пред това, което наричате добро или зло, така че да разберете какво е да преживеете липса и раздяла. Тези предизвикателства подпомагат вашата духовна еволюция и чрез разбирането си вие се издигате над ограниченията си. Тогава вие също можете да станете един жив пример за истината в действие и бъдете сигурни, че другите ще забележат това. Хората са заобиколени от примери за лъжливост и явни лъжи и е налице усещане, че е приемливо да се постига успех по този начин. Дори онези, на които се възхищавате и почитате, често са склонни да съобщават по-малко от истината и честността става рядко качество. Опитайте, Мили Мои, изкарайте един ден без да говорите друго освен истината, това е далеч по-трудно, отколкото можете да си представите. Но ако желаете да се издигнете и да привлечете чистите вибрации към себе си, ще трябва да се стремите към нищо по-малко от честни отношения с всички, които срещате.

Ние от Галактическата Федерация нямаме такива проблеми, защото отдавна сме минали отвъд пътищата на Хората. Може да ви звучи странно, но на нашето ниво може да съществува само истината, защото всичко по-малко от нея се „чувства” чрез промяна в енергиите, придружаващи изговаряната дума. Това се вижда също в аурата ви, тъй като чистотата на цветовете губи своя блясък. Това важи и за телепатичния контакт един с друг, което е нашият нормален начин за комуникация. Виждате ли сега, че когато говорим с вашите правителствени служители, не можем да бъдем измамени от никакви лъжливи намерения от тяхна страна? Повечето от вашите представители са нарушили клетвите си да ви служат и ние сме напълно наясно, както за тези сред вас, които вземат присърце вашите най-добри интереси. Когато правителствените промени бъдат направени, както ще стане много скоро, можете да сте сигурни, че само онези, които са духовно мотивирани ще бъдат преназначени.

Много от вас биха искали да се присъединят към нас, но това не е толкова просто, колкото може да изглежда. Вие можете да го направите чрез старанието си да повишите вибрациите си, по начина, по който ви информирахме по-рано. Тъй като, ако не можете да съвпаднете с вибрациите на по-високите измерения, не можете да преминете в тях. Когато намерението ви е да направите това, ще ви бъде дадена всяка необходима помощ и в този случай вие почти със сигурност бихте имали успех. Всеки от вас има потенциала да се издигне, но желанието трябва да е силно. Вие не можете да се доближите до него с половин сърце и се изисква малко работа от ваша страна, за да постигнете целта си. Няма значение, ако не успеете този път, тъй като всеки напредък, който осъществявате, ще ви постави стъпили здраво на следващата пътека към Издигането. Циклите на живота постоянно ви дават възможност да се развивате, тъй като никой опит не е никога изгубен.

Тези времена са вълнуващи, ако погледнете какво предстои, защото от хаоса ще се появи определен план, който всички ще разберат. Веднъж след като това се задвижи ще има промяна след промяна, всички те целящи пристигането на Новата Епоха. Вие имате много да се осведомявате и това ще повдигне духа ви почти за нула време. Целите ще бъдат съвсем ясни и ще ви бъде предоставена достатъчно информация, за да ви помогне да разберете. Всеки, който следи посланията за Издигането, вече ще има добра идея за това накъде води всичко. След много обещания за действие можем да кажем, че нещата достигат критичен момент. Тъмните продължават да отслабват поради липсата на единство и сила. Това ги прави опасни за известно време, тъй като, подобно на притиснато животно, те ще започнат да ритат. Въпреки това, ние следим техните дейности и не очакваме драматични събития. Нашите съюзници са в добра позиция, за да удържат всяко внезапно движение.

Нека този период да бъде такъв, в който обмислите постиженията си до момента и ако отделите време да погледнете към себе си открито и честно, вие ще знаете докъде трябва да отидете, за да сте готови за Издигането. Съсредоточете се върху задачата да напреднете с подготовката, тъй като възнаграждението е толкова голямо. От самия момент, когато първоначално се спуснахте в по-ниските измерения, вие знаехте, че този период ще ви освободи от дуалността. Затова го поемете с две ръце, знаейки, че няма да трябва да правите това пътуване отново. Оставете нещата, които отвличат вниманието ви, да ви отминат, тъй като те нямат влияние върху вас, освен ако не им позволите. Всъщност вие вече би трябвало да имате силна защита срещу тях, знаейки, че силата на вашата воля е всемогъща.

Мили Мои, вие обикновено сте така търпеливи и ние имаме все още малко време преди да можем да обявим подробности за нашето присъствие. Не считаме това за спешно, тъй като вече има голямо приемане по отношение на нас. И все пак, организирана е цяла поредица от събития и след като станат публично достояние, те ще продължат ускорено напред. Ние сме в това, което бихте нарекли „близко време”, защото на няколко пъти сме били толкова близо до отправяне на нашето съобщение. Дръжте очите си отворени и ще подушите кога предстои да се разкрие нещо важно.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и мога да ви кажа, че количеството на Светлината на Земята нарасна изключително много напоследък. Така че можете да отдъхнете спокойно, знаейки, че вибрацията се покачва, както е необходимо, за да се осъществи Издигането. Сенките изчезват, тъй като Светлината прониква във всеки ъгъл и трансмутира тъмните енергии. Продължавайте чудесната си работа, тъй като всички вие сте необходими и много обичани.

Благодаря, СаЛуСа.
Майк Куинси.
Website: Tree of the Golden Light
Translation: Camelia


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.