Home > Български > Mike Quinsey - SaLuSa, April 7, 2010

SaLuSa, April 7, 2010

Ние ви гледаме с любов в нашите сърца и очи, тъй като вие надминахте себе си след началото на Хилядолетието. Беше ясно, че при положение, че има повече време, Светлината ще расте експоненциално и ще ви отведе безопасно до Издигането. Разбрано беше също, че тъмните сили ще увеличат дейностите си, за да ви задържат и вие вече трябваше да се справите с няколко големи инциденти през този век. Всеки от тях, като 11 септември, имаше за цел да предизвика страх, на основата на фалшиви твърдения, че сте били под терористична атака. Следователно бяха намерени причини за упражняване на още по-голям контрол върху вас, отколкото при предишни случаи. Имаше сценарий, при който битката между тъмнината и Светлината стана интензивна и вие бяхте в опасност да бъдете смазани. Но тъмните сили станаха прекалено уверени и действаха безразсъдно и истинските им цели започнаха да бъдат разбирани. В среднощния час Светлината внезапно проби и проникна в мрака на Земята, и оттогава набира сили и сега е сила за добро, която не може да бъде спряна. Вие, Мили Мои, победихте и напредвате все по-близо до Издигането, знаейки, че нищо не може да ви спре да постигнете целта си.

Разбира се, че ви е оказана помощ, но импулсът трябваше първоначално да дойде от вас преди да можем да дойдем да ви помогнем. В позицията, в която сте, сега трябва само да поддържате фокуса си, за да пресечете печелившата линия. Краят на дуалността ще доведе до ново начало и вие ще стъпите здраво на пътя към Издигането. Тъмните сили ще продължат със смъртта и разрушенията, вярвайки, че ще могат някак си да променят съдбата ви. Казваме ви категорично, че само Създателят има властта и силата да направи това и начинът, по който ще дойде края, вече е постановен. Ние ще заявяваме отново и отново, че вече сте победители и ще преживеете най-чудесното освобождаване от тъмнината и всичко, което тя владее. Тя ще бъде пометена в едно прекрасно шоу от Светлина и Любов и всичко се намира на мястото си в готовност за вашето празнуване. Големите промени са в ход и нашите съюзници настояват за първото съобщение, което ще определи падането на първото домино. Няма да има спиране на промените, както и на разкритията, които ще ви покажат ясно как е бил манипулиран животът ви в продължение на стотици години от Илюминатите.

Естествено някои от вас са объркани от мисълта, че сте били мамени толкова дълго време, но Илюминатите формираха световна група, чиито пипала се простряха надлъж и нашир. Това беше постигнато главно с помощта на основните банкови фамилии, упражняващи властта си, за да контролират света чрез контролиране на паричното предлагане. Това се разрасна в мощни влияния чрез компании в индустрии като петрол и фармацевтика. Последните са все още могъщи, но дните им са преброени и не след дълго те ще са принудени да приемат промяната. Освен това, поради новите източници на енергия и нови методи на лечение техният пазар постепенно ще престане да съществува. Всички тези промени само чакат да се появят на сцената и представянето им е внимателно и щателно планирано. Веднъж след като подробностите са обявени, знаем, че ще получим пълната ви подкрепа, тъй като ще бъде ясно видяно колко полезно ще е това.

С отпадане на старото е разбираемо, че сте загрижени, защото все още не можете да видите какво ще се случи. Въпреки това, фактът, че виждате края на това, което се оказа неподходящо и отговорно за сегашното ви положение, означава, че няма лесно да приемете възобновяване на същото. Това е несъмнено желателно, тъй като в противен случай би имало връщане към старото положение. Планирано е да придвижите напред вашата цивилизация, така че да има естествен прогрес към Издигането. Това, което ви е било отказвано, ще дойде бързо в живота ви и ще даде отговори на проблемите, пред които сте изправени днес. Ние можем да се занимаем с всички въпроси, така че да направите квантов скок към Новата Епоха.

Ние споделяме отговорността за бъдещето ви точно толкова, колкото и вие и заедно няма да имаме трудности в подготовката ви за чудесните и вълнуващи времена, които предстоят. Вече сте получили достатъчно информация, за да разберете природата им. Да разчистим последиците от години на замърсяване е напред в списъка ни и въпреки, че размерът на задачата е изключително голям, с помощта на нашата технология ще се справим с това почти за нула време. Околната среда трябва да бъде възстановена като първа мярка за издигане условията на живот на всички. Тогава основните нужди на по-бедните хора ще бъдат обезпечени напълно. Доволните хора са щастливи хора и радостите на живота ще бъдат тук, за да можете всички вие да ги преживеете.

След като материалните ви нужди бъдат задоволени, ще бъдат предприети стъпки да достигнем до всички вас с подробности за пътя към Издигането. Тъй като методите на комуникация ще са напреднали до нива, които могат да свържат всеки с когото си пожелае, никой няма да пропуска необходима информация. Както сме заявявали, цялата мисия е внимателно планирана с мисъл за вас, тъй като съвсем ясно знаем вашите истински нужди. Населението на света е голямо, но за Галактическата Федерация това не представлява проблем, като имате предвид, че ние имаме милиони кораби под наше командване. Затова, въпреки че времето продължава да минава бързо, няма истински проблем, доколкото се отнася до нас.

Ние сме тук в любов и мир и бихме искали да се видите един друг по същия начин и да видите колко бързо се променя начина на мислене на Земята. Били сте подвеждани да вярвате, че имате врагове, чакащи на всеки ъгъл, но в действителност те са ваши братя и сестри, които търсят подобен живот като вас. Когато Човек позволява на другите да изразят себе си и да изпълнят желанията си, вече няма да има заплаха за техните вярвания. Научили сте, че е безсмислено да налагате вижданията и мненията си на другите, тъй като това не е продуктивно и може да доведе до войни. Когато истината за целта на живота ви е известна на всички вас, вие ще имате съвсем различно мнение един за друг от преди това.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и благодаря на всички вас, които работите за Светлината, тъй като вие сте Посланиците, които дойдоха на Земята с цел издигане на другите. Можете да се чувствате добре удовлетворени от посвещаването на ролите си в този момент, тъй като сте постигнали това, което започнахте да правите. Много души, хванати в капана на тъмнината, намериха изхода с ваша помощ и още повече ще го направят.

Благодаря, СаЛуСа.
Майк Куинси.
Website: Tree of the Golden Light
Translation: Camelia


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.