Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, January 6, 2012

СаЛуСа, January 6, 2012

Нищо няма да е в състояние да застане на пътя на промените, които са на път да започнат, тъй като те са важни, за да доведат до съществуване крайните времена. Всичко се променя, когато стъпите в по-високите вибрации и бързо преминете през процеса на Издигането. Мисълта, че вие никога не ще трябва да се върнете на Земята чрез Колелото на Прераждането, трябва да е мисъл, която прави всичките усилия, които сте положили, струващи си. Още повече, че вие получавате добра представа за това какво означава в действителност да оставите зад себе си робията, грубостта и изтощаващите силата енергии от по-ниското измерение. Дори сега, когато толкова много се издигат над агресията, антагонизма и омразата, които все още опустошават Земята, това скоро ще премине, тъй като енергиите на мира се установяват върху нея. Един ден много скоро безсмислието на конфронтацията и войната ще отвори път за любещи взаимоотношения и за сътрудничество между всички хора. Дори сега младите сред вас виждат безсмисленото пилеене на живот и енергия в търсенето на завоевания и искат незабавен край на това. Мирът идва и този път той няма да бъде временен, а постоянен и ви води напред към блажено и екстатично състояние.

Все пак вие сте в разгара на толкова много различни енергии, които сега създават смут. Старият гард се придържа към своята парадигма, която ги държа на власт, но новият е всемогъщ и ще измести всичко, което е останало от стария докато Любовта и Светлината обхванат Земята. Само за няколко месеца промените ще са в ход и ще са по-забележими и ще послужат за известяване на тъмните сили, че Новата Епоха напредва в проявлението си. Техните действие повече на могат да носят заплахата, която преди носеха, тъй като структурата на тяхната мощ продължава да се срива. Така че, Скъпи мои, на този важен етап по пътя ви към Издигането не позволявайте на никакви натоварени със страх пророчества да задържат вашето въображение. Ние от Галактическата Федерация сме с вас по всяко време и сме доста наясно какво вероятно предстои. Ние не можем да направим всичко за вас, но ще се наложи, ако е необходимо, за да ви предпазим.

Скоро ще бъдем по-активни в небесата ви, една от причините ще бъде да покажем на хората, че ние можем да влизаме във вашето пространство и да се защитаваме. Разбира се ние се грижим да не причиняваме инцидент, който би послужил на тъмните сили, които все още търсят възможност да причинят хаос, ако е възможно. От много, много години нашите кораби са били виждани от милиони хора, но чрез умишленото потискане на фактите това не изглежда така важно. Следователно Разкриването е повече въпрос на това колко скоро нашето съществуване може официално да се признае, така че да може да бъде дадена истината за нас. От края на последната Световна война ние сме се срещали със служители от всички велики сили на Земята и предложихме нашата помощ, която се избягваше при всяка възможност. Бихме могли да поддържаме световен мир, но Илюминатите не се грижеха за живота на хората на Земята, а единствено за контрола и за натрупването на голямо богатство. Тези моменти ще заемат мястото си във вашата история, тъй като вие имате нужда да разберете как животът ви е бил манипулиран от тях. Тяхната сила беше такава, че много добри души от Светлина жертваха живота си в опити да преодолеят техните планове. Истината зад много убийства също ще стане известна, а виновниците ще отговарят за престъпленията си.

Както често ви напомняме всички вие напредвате добре и въпреки че се състезаваме с времето ние ще бъдем в състояние да завършим мисията си изцяло според плана. Може би ще трябва да ускорим действията си, но това не е проблем за нас, така че можете да бъдете спокойни. Просто дръжте под око финалната линия, разпростирайки Любов и Светлина по пътя си. Също така бъдете подготвени да помагате на онези, които ще бъдат объркани относно това, което ще се случи, тъй като повечето от вас, които работите за Светлината, знаете достатъчно, за да сте в състояние го направите. Най-добрата гаранция, която можете да дадете, е, че ние работим с вас и че няма нищо, от което да се страхуват. В края на краищата вие ще получите повече, отколкото бихте могли вероятно да изгубите, а това се прилага и към физическите ви притежания, въпреки че ние няма да подкрепяме нищо придобито, освен чрез честни сделки.

Много от вас навлизат в този последен период на възраст, когато не са непременно в добро здраве. Бъдете сигурни, че по времето, когато ще заемете мястото си в Издигането, всички тела ще са се променили в кристални, а това означава, че всички признаци на заболяване или болести ще са изчезнали. Подобно на Майката Земя, която ще бъде върната към девствено състояние, вие също няма да показвате опустошенията на времето и също ще имате физическо тяло, което се е върнало към съвършенството на първоначалния му план. Във високите вибрации няма място за остаряване и вие ще избирате точно как ще изглеждате, ако решите да промените чертите си. Когато отивате още по-високо в измеренията, вашите творчески сили да създавате ще продължат да растат и в края на краищата вие ще станете Същество от Светлина. Имате много пред вас и то е ваше за придобиване веднъж след като се издигнете. Светът сега може да бъде вашата мида, но Вселената ще бъде детската ви площадка в близко бъдеще.

Все още не е време за парти, но тържествата ще започват веднъж, след като имате доказателството, че тези, които са ви заробили, са били отстранени. Животът ще поеме по различен оттенък и ще е радост, че си жив всеки ден. Целта на това ще бъде разбрана и хората ще продължат напред знаейки как да се възползват максимално от възможностите, които се появяват и да извличат заслужените си награди. Вие ще имате ясни цели, които да следвате и те ще са ваш избор, тъй като свободния избор все още ще е с вас. Ако искате да подражавате на живота на някого, на когото се възхищавате, ще се изненадате да разберете как те ще дойдат до вас като този човек. Всички души в по-висшите царства могат лесно да се появят така както са били във всяко въплъщение и да споделят знанието си и уменията си с вас. Няма статут, който поставя една душа над друга, освен че има Вселенски Закон, който постановява, че вие не можете да продължите по-високо от нивото, с което резонират вашите вибрации.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и се чувствайте сигурни, че регистрирате разширяване на съзнанието си, а това ще ви помогне през настъпващите промени. Както започвате да разбирате, животът извън Земята никога не свършва и предлага най-чудесните възможности да преживявате това, което искате. Вие имате цялото време, от което се нуждаете и всъщност не сте подчинени на времето, както знаете сега, а пътуването чрез мисълта е мигновено. Следователно няма мярка за време и не е нужен календар, тъй като всичко е в Сега, а това означава миналото, настоящето и бъдещето. Много от това, което сега приемате за нормално е характерно единствено за Земното ви съществуване, така че бъдете подготвени и с отворен ум, за да можете да се приспособите по-лесно. Ще възприемете всичко в своя ход, а с по-високото си ниво на съзнание напълно ще разберете чудесните дарове на Създателя, които изпълват всички измерения на Вселената.

Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси
Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven InspiredShare |СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.