Home > Български > Mike Quinsey - SaLuSa, April 9, 2010

SaLuSa, April 9, 2010

Ние виждаме, че чувството за очакване на големите промени се разраства и това е много окуражаващо, тъй като означава, че повече от вас са наясно с това, което е планирано за вашето бъдеще. Във всеки случай има много хора, които усещат, че се случват промени, дори и да не са толкова добре информирани за естеството им. Рухването на старите порядки едва ли можеше да мине без да бъде забелязано и общо взето това означава, че хората са много възприемчиви за идеята да получат нещо ново. Те все още няма да видят това да се случи при сегашните световни правителства, тъй като има нужда от пълна промяна в администрацията и персонала преди да може да се продължи напред. Възможно е да има слухове и спекулации относно това, което предстои, но само по-висшите източници ще бъдат в състояние да определят ясно подробностите на плана. Въпреки, че той е променен, където е необходимо, като цяло се придържа към централните си цели, които са ключовите изисквания за вашето извисяване.

Предстоящото Издигане е било предмет на много учения и послания в продължение на много дълго време, тъй като краят на дните е ясно определен след отдавнашното начало на този цикъл. Това е целта на всичко, което се случва и планът се изпълнява, така че да получите максимална полза от него. Мили Мои, става въпрос за опита, така че вашата духовна еволюция да се придвижи по-напред. Отнася се за противоположностите като добро и лошо, както бихте ги определили, а дуалността е изминала пътя си и е време да приключи. Въпреки че някои души минават през едни и същи преживявания няколко пъти, винаги има какво да се научи. Често има групи от вас, които се събират с тази цел и вие си помагате, за да напреднете. Играете ролите си изцяло потопени в характера, който сте избрали и що се отнася до вас, това е абсолютна реалност.

В продължение на много животи вие се поставяте в различни роли и наистина сте отлични актьори на сцената на живота. Проблемът за някои души е, че те стават толкова дълбоко ангажирани в ролите си, че не оставят място вътрешната им същност да излезе на повърхността. Надяваме се, че всяка душа има моменти на внезапно осъзнаване, които са повече отколкото изглежда. В крайна сметка те носят Божията искра с тях по всяко време и тяхната Светлина не може да бъде напълно потисната. Някои ще отрекат Бог, но често това става поради ученията за един ядосан и отмъстителен Бог, от който трябва да се страхувате. Това е образът на един фалшив Бог и няма място да се притеснявате. Бог е и винаги ще бъде съвкупността от цялата Любов, защото Любовта Е. Ако следите духовните послания, има много малко, които изобразяват Бог и Висшите Същества по друг начин, освен като изпълнени с Любов и Светлина. На техните нива в по-високите измерения не може да бъде по друг начин, тъй като може да съществува само Истината. Бог е обвиняван за толкова много неща и това може да възникне само от неразбирането какво е Бог. За съжаление някои учения залагат на идеята за един ядосан Бог, който раздава наказания и това се използва като начин да се държат хората в постоянно състояние на страх и подчинение.

Вървете уверено към бъдещето, знаейки, че Бог е Цялата Любов и независимо колко се отклоните от истинския път на разбирането, това винаги ще остане така. След временното ви пребиваване на Земята вие сте винаги добре дошли обратно с отворени обятия, дори ако сте прегрешили и носите вина. Това всъщност е ненужно, тъй като всичко се разглежда като опит и благодарение на допълнителни възможности можете да преодолеете вашите слабости без самонаказание. На едно ниво вие всички сте равни и единствено Човек е този, който избира да вижда другите като различни или отделени от него. Дуалността разбира се насърчава това схващане, но нейното предизвикателство е как да преодолеем това. Вижте всички души като от един и същи източник и част от Бог, и ще разберете, че те са толкова част от вас, колкото вие от тях.

С напредване на времето всички неща ще станат ясни и вие вече започвате да навлизате в период, в който всичко, различно от истината, ще се разкрие, за да бъде трансмутирано. Това са неща с по-ниски вибрации, които нямат място в бъдещето. Както сигурно забелязвате, действията за разкриване на истината за Човека и неговия опит набират скорост. Съвсем определено можем да кажем, че докато стигнете до края на този цикъл, всички камъни ще са се преобърнали. Нищо няма да остане скрито, независимо колко много е било прикривано преди. Това ще ви помогне да напреднете, ако предприемете цялостен и честен подход към нещата. Започнете да го привеждате в действие и станете това, което сте в действителност - Същество от Любов и Светлина. С течение на времето ще става по-лесно да правите това, тъй като нивата на съзнанието ви се повишават много по-бързо.

Мили Мои, всичко се прави, за да ви се помогне да се придвижите все по-напред и трябва да сте в състояние да се фокусирате много по-лесно върху бъдещето си и да не се отклонявате. Опитомете онези емоции, които понякога излизат извън контрол и вие действително ще се чувствате толкова по-добре от това. Когато сте разстроени, вие нарушавате не само хармонията във вашето тяло, но и енергиите около него. Такъв дисбаланс може дори да ви накара да се чувствате болни и отнема време да се възстановите. Ако това се случи, опитайте се да се центрирате колкото е възможно по-бързо и да се обградите с чистата светлина на зеления лечебен лъч. Това ще ви помогне да се завърнете към мирното и спокойно състояние и да ускорите възстановяването си. Помислете за момент върху това защо Човек обикновено е заобиколен от толкова много зеленина и пътуванията сред природата могат да бъдат толкова извисяващи. В един ясен ден, защо красотата на синьото небе изглежда толкова спокойна като лежите и се взирате в него?

В по-високите измерения вие ще бъдете напълно заобиколени от красота и енергии, които са благоприятни за мира и тишината, които нямат равни на Земята в момента. Всяко усилие, което полагате сега, за да се движите по посока на Издигането, ще си струва, тъй като това, което имате сега, е малко в сравнение с това, което ще бъде ваше много скоро. Повече няма да минавате през опита на смъртта и лошото здраве ще е нещо от миналото. Липсата ще е дума, която повече никога няма да използвате и животът ще бъде райско преживяване във всеки смисъл на думата.

Аз съм СаЛуСа от Галактическата Федерация и ние толкова искаме всички вие да се издигнете, когато се появи възможността. Станете любящите души, които сте в действителност и напуснете физическото измерение за вашия истински дом сред звездите.

Благодаря, СаЛуСа.
Майк Куинси.
Website: Tree of the Golden Light
Translation: Camelia


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.