Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, June 9, 2010

SaLuSa, June 9, 2010

Можете ли да видите, Мили Мои, как на всяка криза е позволено да се развие и по този начин ви очите ви се отварят за нещата, които са погрешни в отношението на Човека към неговата околна среда и живота около него. Това от своя страна ви кара да търсите решение, което ви отдалечава от старите порядки, които вече не ви служат. Отговорите може още да не са ясни, но те се държат от онези, които са разпознали вашите нужди и тези на Майката Земя. Тяхното желание да помогнат на човечеството е било отблъсквано от онези, които поставиха личния си интерес на първо място над този на масите. Скоро те ще влязат в публичното пространство и нищо няма да ги спре да бъдат представени, за да преодолеят проблемите, които заплашват да ви смажат. Прогресът не може да бъде задържан неопределено време и вие ще имате да наваксвате много. С добавянето на нашите напреднали технологии, промените ще дойдат бързо и ще ви тласнат напред към Новата Епоха.

Може да чувствате, че нещата вече са непоносими, но преодолейте това време, знаейки, че тъмните сили губят битката за вашите души. Може да звучи драматично, казано по този начин, но от дълго време вие сте хванати в капана на физическите си тела с малка перспектива за по-нататъшен духовен напредък. Но много души целенасочено са се присъединили към вас за този период от време. Тяхната роля е да гарантират, че краят на дните не е сигнал за вашата смърт, а вместо това е голям скок напред към по-високите измерения с напълно обезпечено бъдеще. Издигането е естественият край на дуалността и винаги предназначено да бъде изпълнено. За онези от вас, които са наясно какво се случва и вярват силно във вашето бъдеще, предстоящите събития просто ще изпълнят очакванията ви. Бихме ви помолили да използвате добре знанията си и да помогнете на другите да разберат, тъй като несигурността в умовете им ще причини реакции на страх. Последното нещо, което искаме да видим, е връщането към паниката и обърканото мислене. Такава помощ ще стабилизира нещата докато можем да се движим открито между вас. Някои групи със свои собствени вярвания държат на мнението, че могат да се справят без нас, но случаят не е такъв и без помощта, която вече ви е била дадена, вие не бихте били днес тук. Вие можете лесно да подцените заплахата, която представляват Илюминатите, защото повечето от операциите им са били черни и провеждани тайно. Те също така са били много умни при прикриването на следите си, но това е било безполезно, тъй като не можем да бъдем измамени толкова лесно.

Нищо не може да бъде скрито от онези, които наблюдават Земята, тъй като всеки от вас може да бъде прочетен като книга. Галактическата Федерация може също така да не изпуска от очи всяко лице, което желае да проследи. Всеки от вас има свой собствен подпис, формиран от вашите енергийни излъчвания, които са уникални за всяка душа. Няма значение дали сте на открито или скрити далеч от нашия поглед, ние ще ви открием. Тази информация ще обясни също как при всякакви спешни случаи, които налагат издигането ви, ние можем да ви намерим. Няма да бъде първият път, когато спасяваме хора, правейки това и някои от вашите Астронавти могат да разкажат истории, когато са свободни да го направят.

С излизането на истината за това, което е ставало без ваше знание, ще бъдете удивени, че сте могли толкова лесно да бъдете измамени и да отстъпите пред тъмните сили. Методите, които са им позволили да направят това са били коварни и проведени по такъв начин, че не бихте заподозрели истината. Те също така са прикривали операциите си с хора, които не са били напълно наясно, че са използвани. Техният любим трик е да създадат обстоятелства, които да ви накарат да ги призовете, за да предприемат действието, което са планирали. Ще има сензация след сензация, когато истината излезе наяве и някои много големи репутации ще бъдат сринати. В бъдеще, обаче, ще знаете на кого можете да се доверите и душите, които ще ви служат, ще бъдат избрани на базата на тяхното ниво на духовно развитие.

Някои от вас може да попитат защо не е можело да имате всички предимства, които ви обещаваме, много по-отрано. Причина е, че като цивилизация вие се оставихте отворени за по-ниските вибрации и не напреднахте достатъчно на духовния фронт. Ако го бяхте направили, щеше да бъде планирано да ви бъде дадена помощта, която да ви издигне. Също така биха се инкарнирали повече души с по-голямо духовно разбиране на позиции, от които биха ви придвижили напред. Обратът във вашия прогрес може да бъде проследен обратно до началото на 20 век, но това беше едно много бавно пробуждане. И все пак, имаше явен скок към края на 20 век във връзка с Хармоничната Конвергенция. След Милениума този процес се засили отново и сега е в готовност за друг голям скок напред. Тъй като се засилва експоненциално, това ще продължи като една неудържима сила, която ще отведе всички вас на пътя към Издигането.

Големите промени са не само на хоризонта, а във вас, изчаквайки подходящата възможност да продължат напред. Затова, когато говорим за тях, че са толкова близо, точно това имаме предвид. Някои са готови да се проявят до седмици, ако обстоятелствата останат постоянни. Но има много аспекти, които определят „правилното” време и след като сме стигнали толкова далеч, няма да застрашим резултата като прибързваме. Това не е нашият метод и наистина е необходимо, тъй като във всеки случай ние работим здраво по отношение на крайната дата за предприемане на действие. Няколко седмици повече няма да имат реално влияние върху резултата, но ще гарантират, че всичко е на мястото си за последния тласък. Нашето решение не се ограничава до това, което се случва само в една държава и ние винаги трябва да имаме предвид ситуацията по целия свят. Фокусът може да е върху това, което се случва в САЩ, но трябва да се има предвид, че ние идваме с обещанието за мирно бъдеще за всички във вашия свят.

Финансовата криза продължава и все още не е достигнала дъното, а нейното влияние се усеща в целия свят. Това даде възможност на всички замесени да намерят по-задоволителен начин за управление на вашите парични въпроси. Не може да има връщане към старите системи, тъй като те са доказали, че не работят във ваш интерес. Необходимите промени вече се обсъждат и се договаря представянето им.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и вярвам, че моят подход към проблемите ви, е помогнал да ви вдъхне увереност и вяра в нашите решения, направени за вас.

Благодаря, СаЛуСа.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Translation: Camelia


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.