Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, July 7, 2010

SaLuSa, July 7, 2010

Чувствате ли се спокойни в разгара на това, което се случва навсякъде около вас, защото времената са много тежки? Въпреки това, най-добрият начин да се справите със затрудненията, породени от тях, е, ако можете да се издигнете над това. За разлика от изминалите години, случващото се, ще има само краткотрайно влияние върху вас, тъй като ще бъде бързо заменено от по-позитивните действия, които ще бъдат предприети. Несъмнено трябваше да има пресечна точка, в която Светлината отново да стане доминираща сила на Земята. Вие, Мили Мои, носите още Светлина на Земята, което ускорява придвижването по пътя и всички свързани с него промени. Не можем да не споменем Петролния Разлив в Мексиканския залив, който е голяма грижа за много от вас. Той може да застраши вашите брегови линии, но в контекста на размера на Земята, може да изглежда като относително малък инцидент. Въпреки това, като важно съобщение, новината обиколи целия свят и въздействието ѝ засегна много, много хора. Тя подчерта опасността от Човешките действия и крещящата нужда да се спре изнасилването и замърсяването на Земята. Често е необходима заплаха от този род, за да събуди хората за надвисналата опасност, че този разлив би могъл да се разпространи надлъж и нашир.

Колкото повече човешка сила се използва за подпомагане на промените, толкова по-вероятно е да имаме успех като започнем да действаме. Вашите лидери са наясно, че в повечето държави има настроение за промяна и че хората осъзнават, че е време да ги накарат да действат в техен интерес. Затова крачка напред ще направят нов тип лидери, които ще ги вземат присърце и тъмните сили няма да са в състояние да предотвратят избирането им. Ще бъдат поискани справедливи и честни избори и ще се вземат мерки за премахване на фалшивото гласуване. Ще научите, че повечето от тях напоследък са били фалшифицирани, за да се гарантира избирането на марионетките на тъмните сили. Духовността трябва да бъде изразена във всички аспекти на живота ви, ако искате да имате общества, които се отнасят помежду си с любов и уважение.

Това, на което давате силата си, ще разцъфне и даде плод, и ако намерението ви е да изпитате един нов начин на живот, който е радостен и щастлив, то това ще се прояви. Всъщност това е, което се случва сега, тъй като толкова много души се издигат към Светлината и носят необходимите енергии. Така, че вие се оказвате на практика живеещи в два свята едновременно – единият, който вече не служи на вашите желания, и другият, който докосва сърцата ви с обещанието за всичко, което бихте могли да си пожелаете. Вие избирате кой от тях да се отвори пред вас и се полагат всички възможни усилия, за да бъдат събудени онези, които се мъчат да внесат Светлина в живота си. Вярвайте ни, защото няма нито една душа, която е осъдена да остане в по-ниските вибрации. Възможностите да се издигнете са пред вас, но ако ги подминете, това е вашият личен избор.

Като хора вашата смелост срещу нещастията е легендарна и историята ви е известна из цялата Вселена. Земята е много специална в това отношение, създавайки толкова предизвикателства, предвещаващи беди, и въпреки това смелите души останаха верни на убежденията си и се научиха как да преодоляват това, което застане срещу тях. Благодарение на поредицата ви от животи, преживяванията ви са ви превърнали във воини, които са станали непобедими. Вашият щит е Светлината, която носите, а в ръцете си държите меча на свободата. Ето защо ние можем със сигурност да ви кажем, че вече сте спечелили битката между тъмнината и Светлината. Затова можете да поемете към Издигането, тъй като последните дни на тъмните сили са преброени и те вече не могат да спрат вашия прогрес. Може и да се опитат, но без успех и вие ще ги прогоните. Ние от Галактическата Федерация ще бъдем с вас по целия път към дома и присъствието ни ще ви насърчи да прекъснете връзките си с всичко, което принадлежи на миналото. Вие създавате една нова парадигма, което ще осигури плавно преливане от едната към другата. Промените често нарушават спокойствието на хората, но това, което предстои, ще ви изпълни с наслада и ще осъществи обещанията, които са ви били дадени.

Вие със сигурност усещате ускоряването на времето повече от всякога преди и става очевидно, че преходът към по-високите измерения наближава бързо. Вашето Издигане е най-важното събитие от всички и това, което се случва, е специално планирано, за да се ускори движението ви към него. Казано по-просто, трябва да се отървем от старото, за да направим място за новото и нашата намеса ще стане по-видима с течение на седмиците. Много неща се случват зад кулисите и ние не винаги сме в състояние да предоставяме информация за това. Достатъчно е да кажем, че наблюдаваме отблизо всичко, което се случва на Земята и както винаги ще изиграем ролята си да задържим тъмните сили.

Както отделните индивиди имат свой собствен житейски план, така и Човешкият Род има такъв, който произлиза от колективното съзнание, създавано през хилядолетията. Вашата свободна воля можеше да ви насочи по друг път от този, на който сте в момента. Както вашите по-ранни цивилизации, вие можехте да се подхлъзнете още надолу по тъмния път към разрухата. Въпреки това, благодарение на желанието да се извисите, вие предотвратихте това, което лесно можеше да стане още една катастрофа. Сега силите на Светлината са толкова добре установени на Земята, че не може да има завръщане към тъмнината, която я беше обгърнала.

Небесни Същества с много голяма сила знаят вашето бъдеще и ви водят към него, а то ще бъде едно пътуване из измеренията на Светлината. Животът на Земята доведе до прекъсване на контакта ви с други цивилизации, чак до последната част на този цикъл. Сега започвате да разбирате, че Вселената гъмжи от живот. Вие постепенно се запознавате с онези, които са като нас и които пътуват с вас по вашия път. Това е планирана програма за запознаването ви с нашите кораби и за да се даде възможност на естественото ви любопитство да потърси знание за интелигентните същества, които стоят зад тях. Не е лесно да ви насочваме към истината за нас, тъй като източниците ви на информация замъгляват въпроса чрез дезинформация. За щастие съзнанието ви се пробуди за необятността на космоса и живота отвъд Земята. Сега е известно, че на луната ви и Марс е имало живот, такъв какъвто го разбирате вие и всъщност все още се използват като бази на различни извънземни. Вие ще научите още много по тези въпроси и ще ви бъдат дадени доказателства за истината, каквато вече е известна.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ми е толкова приятно, че изпълнението на мисията ни наближава, и ще можем най-после да посетим открито вас и вашата красива Земя.

Благодаря, СаЛуСа.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Translation: Camelia


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.