Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, July 9, 2010

SaLuSa, July 9, 2010

Във времена като днешните има напрежение сред хората и онези, които не са толкова добре информирани или духовно напреднали, често ще обвиняват Бог за това. Те вярват, че ако Бог беше Любов, той не би позволил съществуването на сегашните условия. Но както сме ви информирали преди и понякога е необходимо да го повтаряме, вие колективно сте създали своята собствена реалност. Въпреки че е вярно, че вие сте в дуалността и това означава да преживявате едновременно Светлината и липсата на Светлина, все пак вие сте тези, които определят какъв ще бъде начинът ви на живот. Вие можете еднакво лесно да привлечете Светлината, както и по-ниските вибрации. Колкото повече потъвате в плътните вибрации, толкова по-бързо губите връзката си със Светлината и това позволява на същества с подобна вибрация да се инкарнират на Земята. Погледнато от по-висока перспектива, колкото повече Светлина привличате на Земята, толкова повече условия създавате, които позволяват на Висши Същества да идват при вас.

Сега ви питаме, как може Бог, който ви е дал свободата на избора, да бъде отговорен за вашите избори? Вие знаехте, че предизвикателството ще бъде много тежко, но ви беше обещано, че колкото и дълбоко да паднете, ще ви бъде помогнато да намерите своя път обратно. Всъщност вие знаехте, че този цикъл ще завърши с Издигане. Така че можем също да ви попитаме, защо трябва да очаквате Бог да се намесва в действителността, която сте създали за своя опит? Въпреки това Висшите Същества не биха ви позволили да унищожите Земята, което е имало опасност да се случи. Едно нещо е да излагате себе си на риск, но не може да бъде позволено действията ви да засегнат другите извън Земята. От доста дълго време вие сте на ръба на пълно унищожение, но когато става въпрос за Майката Земя като напълно съзнателно Същество, на нея трябва да ѝ бъде позволено да се издигне, както ще направите и вие.

Не е основателно да предполагате, че ако създадете бъркотия, трябва да очаквате тя да бъде почистите, тъй като в противен случай не бихте оценили пълните последствия от своите действия. Нашите коментари са породени от чувствата ви по отношение на петролния разлив в Мексиканския залив и на нас не ни липсва състрадание към онези от вас, които са пряко засегнати от случващото се. Ще ви напомним, че нашите съюзници са близо до постигане на условията, които ще доведат до официалното обявяване на нашето присъствие. Това ще ни позволи да влезем във връзка с вашите власти и да осъществим операция по прочистване, която бързо ще върне земите и водните ви пътища към първоначалното им състояние. Въпреки това докато Илюминатите и техните слуги не бъдат отстранени, над вас виси призрака на още проблеми, тъй като те все още вярват, че контролират нещата. Фактът е, че те имат малко останала сила и наближават събитията, които ще доведат до техния крах.

Ще трябва да почакате още малко, за да видите някои категорични индикации за това, което се случва, но победата над тъмните сили наближава. Без помощ вие не бихте могли да ги отстраните и ние ще подпомогнем нашите съюзници, когато те пристъпят към действие. Нямаме желание за кавги или намерение за възмездие, просто искаме да ги отстраним безопасно от пътя, така че нашите проекти да могат да се осъществят без намеса. Знаем, че когато истината излезе наяве, ще има гневен отговор от страна на голяма част от обществото. Не може да бъде позволено да се създава повече негативност и законът ще се прилага справедливо и честно.

Това да сте на Земята в такъв важен момент ви предоставя възможност да преживеете от първа ръка края на дните, както и прогресът от един цикъл към следващия. Някои от вас вече участват в трансмутацията на негативната енергия, която се е акумулирала на Земята, докато други донасят Светлината, която ще я издигне. Това е наистина забележително време, на което имате привилегията да сте свидетели и в което да участвате. Всички вие, които сте Работници на Светлината, допринасяте за прочистването, което се провежда и когато можем да се присъединим към вас, целият процес ще се ускори значително. Компютри управляват по-голямата част от нашите технологии, а също и роботи, които могат да отиват на места, където Човек би се затруднил. Вашата способност за промяна е много добра и вие лесно се приспособявате към нови идеи и технологии. Времената ще са вълнуващи за всички нас и ние искаме да продължавате да гледате към бъдещето, което обещава повече, отколкото можете действително да разберете без нашата помощ. Ние сме мостът между старото и новото, и ваши пазители и наставници, които ще ви осигурят цялата помощ, от която се нуждаете. Целта е Издигането и всички усилия ще бъдат насочени към постигането на щастлив край на този цикъл. Не е необходимо да обръщате внимание на негативността около вас на Земята, тя няма да продължи да съществува още дълго, тъй като Светлината издига всичко.

Истината за много скрити планове на тъмните сили ще стане известна. Много смели души са решили, че е време да направят крачка напред и да разкрият каквото знаят. Това ще насърчи и други да направят същото и със сигурност ще доведе до ефекта на снежната топка, което скоро ще освободи задръжките. Тъй като са били заблуждавани по отношение на много въпроси, хората разбираемо са много подозрителни към това, което чуват. Понякога истината ще ви шокира до състояние на отказ да повярвате. Но ние възнамеряваме да ви дадем абсолютна неоспоримо доказателство, що се отнася до големи събития като 11 септември. Тези въпроси трябва да бъдат изяснени, за да се даде време на хората да си ги представят и да преодолеят шока и болката. На определен етап ще трябва до продължите и да се съсредоточите върху светлото си бъдеще, и да оставите скръбта и мъката зад вас. Много души на Светлината дадоха живота си, за да насочат вниманието към ужаса и страха, създавани от тъмните сили. Те привлякоха световното внимание към 11 септември и гарантираха, че истината ще бъде търсена, а извършителите ще бъдат идентифицирани и подведени под отговорност.

Списъкът с престъпленията срещу Човечеството е огромен и обхваща целия свят. Вие няма да видите как всеки престъпник е наказан, но ако е необходимо, те ще бъдат напълно отстранени от Земята. Няма изключения, тъй като всички вие правите преглед на живота си след като се завърнете в измеренията на Духа. Тъмните сили мислят, че са умни и ще се измъкнат, но всичко се записва, за да се изправят пред него, тъй като само истината съществува. Тя не може да бъде манипулирана или изопачена и ще остане в съзнанието ви. Може да звучи страшно за някои от вас, но наказания няма и вие сте тези, които решавате какви уроци трябва да научите.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и намирам, че е забележително колко бързо отговаряте на Светлината и Любовта, които проникват на планетата ви. Има ли нещо по-добро от това, което би могло да ви помогне да се извисите и да отворите сърцата и умовете си за истината.

Благодаря, СаЛуСа.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Translation: Camelia


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.