Home > Български > Mike Quinsey - SaLuSa, February 8, 2010

SaLuSa, February 8, 2010

Дните на тъмните сили са преброени, но влиянието им ще остане докато важните промени не доведат до тяхното отстраняване от позициите на властта. С отминаването на всяка седмица ситуацията става все по-ясна и нашите съюзници се подготвят за последните стъпки, които ще доведат до първото изявление. Бихме се радвали да споделим повече информация с вас, но достигаме критичен момент, когато е най-добре детайлите да се пазят в тайна. Ние сме изправени пред коварна опозиция, която няма да се спре пред нищо, за да блокира нашите планове и колкото по-малко се знае за тях, толкова по-добре. Предимството ни е, че знаем какво се планира и можем да предприемем подходящи действия, когато е необходимо. Нашите ръце са вързани, както може да кажете, само дотолкова, че ние играем по правилата и няма нищо непочтено или незаконно в действията ни. Имаме божествена заповед да гарантираме, че ще достигнете безопасно края на този цикъл и че всички от вас, които са избрали да се издигнат, ще са в състояние да го направят.

Вашето бъдеще е обвързано с това на цялата Вселена и с милиони други души. То няма да бъде задържано или отлагано от странните интриги на тъмните сили и бъдещето ще продължи според избраното ниво на преживяванията. Имайте предвид, Мили Мои, че има други Вселени, където душите могат да се преместят, ако това е от полза за тяхната еволюция. Вашият напредък не се приема с безразличие, а е внимателно обмислен за всяка душа и вие сте ръководени да преживеете това, което ви предлага най-добра възможност за развитие. Всичко, което можете да си представите, вече съществува някъде в Космоса и няма нещо, което да не можете да преживеете, за да изпълните желанията си. Създателят ви е изпратил да се учите от опита си, така че благодарение на всички вас може да има споделяне и да се открие пътя към по-високо ниво на съзнанието. Вие като нас се развивате чрез групово съзнание и то постепенно ще обхване все повече души, които признават Единството на Всичко, Което Е.

Еволюцията е нещо съвсем естествено и желанието да се развивате остава с вас завинаги. Това е забавно и възнаграждаващо, особено след като преминете в по-високите измерения. Божествено може да е дума, която би изразила какво имаме предвид, но вашите спомени за тези времена са замъглени от времето, което вече сте прекарали в двойствеността. Въпреки това, тъй като вие ще изпитате пълното съзнание като част от процеса на Издигането, вашите спомени за миналите животи в по-високите измерения ще се завърнат. Това, което е сигурно е, че като станете по-просветени, идеята за Издигането и всичко, което тя носи, ще отговори на желанията ви за по-добър начина на живот. Тя ще осигури щастието и мира, които търсите и ще е в хармония с душите, които са намерили своето Божествено Аз.

Огледайте се и приемете, че всяка душа, която виждате, някога е била като вас, велико Същество на Светлината, което е съществувало в по-високите измерения. Вие целенасочено и съзнателно сте напуснали тези измерения за благото на всички останали души във Вселената. Резултатът от вашите преживявания ще помогне на другите, когато е необходимо, тъй като все още има цивилизации, развиващи се в по-ниските измерения, които ще се нуждаят от това. Дори сега можете да проникнете в Масовото Съзнание, но това е ограничено от сегашното ниво на вашето съзнание. Въпреки това, след като се издигнете ще имате цялото знание, достъпно за вас.

Вие излизате от кошмара, за да изживеете мечтата, която всъщност ще стане вашата нова реалност. Може да сте имали краткотрайни преживявания на истинско щастие, но това ще е нещо малко в сравнение с това, което ви очаква. Мирът и щастието отвътре и отвън е абсолютно блаженство, а да бъдете с души, които са точно като вас в това отношение, е божествено. Ние знаем това, защото така ще ни намерите, тъй като отдавна живеем в хармония с всичко живо. Всички цивилизации, които членуват в Галактическата Федерация, са издигнати и заедно ние сме голяма сила, която служи за доброто на Създателя.

Започнете да проектирате мислите си към бъдещето и вижте дали можете да уловите усещането за енергията на Любовта и Светлината. Онези от вас, които успешно са стъпили на пътя към Издигането, най-вероятно вече са го изпитали. Това е вашата непосредствена цел, а като издигнете вибрациите си ще прекарвате повече време в Любовта и Светлината. Виждаме, че много хора се пробуждат за своята собствена същност и колкото повече правят това, толкова по-бързо ще достигнете критичното Мнозинство. Междувременно много източници продължават да обсипват Земята със Светлина и извисяването продължава.

Учителите се завръщат, някои от тях вече са инкарнирани и работят, за да заведат колкото е възможно повече души до Светлината. Вие имате идея кои са те, но за момента те предпочитат да работят без да бъде съобщено за тях. Въпреки това, след като големите промени приключат, някои Учители ще разкрият имената си. Св. Жермен, който е тясно свързан с вашата еволюция, винаги е идвал и си е отивал, когато пожелае и той със сигурност ще ви се представи. Той е председателствал много важни срещи относно този период, неговото влияние е могъщо и полезно за вас.

Копнежът ви за промени е нараснал значително и ние сме доволни, че разбирате, че те ще издигнат всеки на Земята. Няма друг избор, освен вашия като индивиди и никой не е отхвърлен, ако пожелае Издигането. И все пак, това не е дар без предварителни условия, както бихте могли да кажете, и вие трябва да се съсредоточите върху задачата да се подготвите за него. Доживейте до най-високото си разбиране за това какво е необходимо и бъдете сигурни, че ще получите помощ по пътя. Това уникално събитие се случва само от време на време и вие не сте имали тази възможност от много хиляди години. Циклите на живота постоянно идват и си отиват и на вас ви е предложен шанс да промените посоката от по-ниското измерение. Никой не е считан за недостоен за тази възможност, но зависи от вас да докажете, че можете да се издигнете.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ние знаем, че ще почувствате известна тъга при перспективата да изоставите всичките си притежания, но това е малка цена, която трябва да платите, знаейки, че всяко ваше желание ще бъде изпълнено в по-високите измерения. Когато можете да създавате точно това, от което се нуждаете за вашия комфорт и щастие, какво повече бихте желали. Създателят се грижи за всяко ваше желание, свободната воля е най-големият ви дар и ние знаем, че ще го използвате мъдро.

Благодаря, СаЛуСа.
Майк Куинси.
Website: Tree of the Golden Light


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.