Home > Български > Mike Quinsey - SaLuSa, February 5, 2010

SaLuSa, February 5, 2010

Посоката, в която насочвате мислите си, е мястото, където отива вашата енергия и колкото повече се фокусирате върху това, толкова по-силна става връзката за вас. Така че, Мили Мои, можете да видите защо е важно да не изпускате от погледа си благотворните промени, които са ви обещани. Правейки това, вие им помагате да се проявят по-бързо, отколкото би станало в противен случай. По този начин се развива вашата сегашна реалност и следователно можем да кажем, че вие я създавате сами. Няма Бог, който да излива презрението или гнева си върху вас, а вместо това има голяма любов на разбирателство, която ви приветства обратно в Светлината, когато завърши преживяването ви в двойствеността. Тъй като съществува фундаментално вярване сред много хора, че Бог изисква подчинение, има също така и приемане на самообвинението. Бихте били по-мили към себе си, ако това е под формата на самоанализ, за да определите защо се считате за виновни за някое нарушение, което се смята за грях.

Както сме ви информирали по-рано, вашият живот е предназначен да ви позволи да преживеете двойствеността и да се учите от нея. Ясно е, че не можете да очаквате нещата винаги да протичат гладко и в тези моменти са налице предизвикателства за способността ви да се придържате към вашата Светлина. Грешките или лошите решения не са нещо, за което сте обвинявани, но от ваша лична гледна точка, нараняването на друга душа е нещо, което ще ви донесе поука. Наистина. Вашата собствена преценка и ничия друга ще реши как да реагирате. Едно нещо, с което трябва да се борите, е Човешкия закон, който води до наказание, когато е нарушен. Въпреки това, духовните закони са определени от Бог и се прилагат за всички форми на живот, които имат дара на свободната воля и когато те не бъдат спазвани, преживяванията ще се повтарят, докато не ги преодолеете. Това е духовна еволюция и вашето съзнание няма да бъде издигнато до по-високи нива, докато уроците не бъдат научени.

Поради общоприетото религиозно учение много хора носят със себе си голяма вина и това не е просто бреме, а като тежест, окачена на шията ви, което забавя вашия прогрес. Мисли като „недостойнство” се вмъкват в умовете на хората и им пречат да видят техния истински аз. Каквото и да сте направили, което поражда такива чувства, помнете, че сте обичани колкото всяка друга душа и няма дискриминация срещу вас. В действителност, в известна степен, вие сте по-важни, защото успехът на Човешкия Род зависи от всяка душа, достигнала състояние на съвършенство. За да ви помогнат, Ангели и Водачи ви обръщат внимание и придружават всяка душа по нейния път. Това, че не ги усещате и не знаете за присъствието им, няма значение. Очевидно би било по-добре, ако ги приемете, тъй като те ще са възхитени, ако вие си „говорите” с тях и ги приканите да ви помогнат. Ако все още не се чувствате комфортно с тази идея, тогава се обърнете директно към Бог и помощта ще ви бъде дадена по начин, който е във ваш най-добър интерес.

С израстване на вашето съзнание вие ще усещате Духовните Помощници около вас, ще ги виждате и ще разговаряте с тях съвсем естествено. Някои от вас вече го правят и това е признак на по-висока вибрация, която ги привлича към вас. Подобното несъмнено привлича подобно, поради което отново трябва да бъдете внимателни къде насочвате фокуса си. Вашите Помощници са с вас, за да гарантират, че изпълнявате всеки житейски опит в съответствие с плана за вашия живот и те прилагат Божията Воля. Всичко, което те правят е с голяма любов и разбиране, тъй като знаят колко важна е ролята им за вашето развитие. Някои души наистина вярват, че са наказани, но те може да се изненадат като разберат, че са се съгласили със своите житейски преживявания. Поради това вие можете да разсъждавате над тях по начин, че да разберете каква е целта им за вас. След като успеете да направите това, животът става по-поносим, вместо да изглежда безсмислен.

Може да попитате дали ние също сме имали подобни на вашите преживявания. Отговорът е, че не е необходимо, тъй като има много пътища, които водят към Издигането и не всички от тях включват цикъла на двойствеността. Въпреки това, тъй като сте на етапа на завършването, трябва да ви кажем, че това е един от най-бързите начини да се развиете. Това трябва да е бил фактор при решението ви да преживеете двойствеността. Възможността, която имате сега е за масово Издигане и това е много специално събитие, което се случва само веднаж на всеки слънчев цикъл. Въпреки това, както често споменаваме, този път се издигате с вашето физическо тяло. Това няма да е смърт на старото ви тяло, а просто промяна, която ви позволява да го използвате в по-високата вибрация. Вижте нас, тъй като това е мястото, където ще бъдете, що се отнася до вашето развитие. Ние винаги сме били приемани като пример за телесно съвършенство и в разцвета на силите си. В действителност ние може да сме на стотици години без никакви видими белези на стареене, защото това не е част от нашия опит.

По един или по друг начин имате да очаквате толкова много, затова питаме какво са още няколко години за вас. Вие можете да видите, че краят на дните е пред вас и промените са в ход. Поддържайте се душевно силни и търсете промените в себе си, защото вероятно ще забележите колко по-добри сте в концентрирането върху бъдещето. Също така и как можете да запазите самообладание каквото и да ви конфронтира. Вие наистина имате успокояващо влияние върху другите около вас и мъдростта, която идва с разширяване на съзнанието. Все още има път, който трябва да извървите, но процесът на Издигането ще бъде ускорен, когато можем да се срещнем открито. Ще ви просветим в духовното разширяване и издигането на вашето тяло, докато клетките станат кристални. Накрая вие ще преминете в пълно съзнание и ние също ще имаме пръст в това, така че да стигнете до завършване.

Промените може да звучат плашещи за някои от вас, които все още не са толкова добре информирани. Винаги помнете нашето обещание да ви помагаме по пътя и всяка стъпка ще бъде обяснена, така че да я направите с пълна увереност и разбиране. Нашето най-голямо желание е вашият успех, за да можете да се присъедините към нас за великото пътуване, което ще ни отведе надлъж и нашир в Космоса. Той е безкраен и величествен, и изобилства с живот навсякъде. Не можете ли да усетите какво ви очаква и вълнението, което това ще донесе, а двойствеността ще избледнее на заден план заедно с всички онези моменти, които са ви причинили болка и скръб. Преминете в Светлината и Любовта с нас и ние ще бъдем пионерите на новото движение за мир, където и да отидем.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и се надявам, че ви предадох много неща, за които да мислите, което ще ви позволи да завършите този цикъл с пълно щастие.

Благодаря, СаЛуСа.
Майк Куинси.
Website: Tree of the Golden Light


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.