Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, June 11, 2010

SaLuSa, June 11, 2010

Нещата все още се ускоряват, вие сте в разгара на събитията и понякога е трудно да сте в крак с всичко това. Поредица от събития продължават да ви придвижват напред и те си пробиват път към финала, когато ще се случат някои велики промени. Всичко върви добре зад кулисите, въпреки че външно може да ви бъде простено за мисленето, че навсякъде е налице пълна бъркотия. Ние продължаваме да държим конците, които ни свързват с всички дейности на Земята. Нищо не може да избяга от вниманието ни и ние насочваме енергиите си към постигането на голяма промяна, която ще е от полза за всички нас. Не можем да кажем повече на този етап, но натискът върху тъмните сили е до такава степен, че те бягат изплашени.

Светлината придобива все повече сила, тъй като входящите енергии се увеличават и нивото на вашето съзнание се издига. Колкото повече ги поемате, толкова повече се увеличава устойчивостта ви на по-ниските енергии и вие бавно затвърждавате мястото си в Светлината. Това е, за което сте работили от много дълго време и ви подготвя за финалното извисяване при Издигането. Пътят е бил дълъг и неравен, но не след дълго той ще стане гладка пътека, която ви отвежда напълно към Светлината. След това ще можете да кажете, че сте се превърнали в Същества от Светлина и ще започнете ново приключение в по-високите царства.

Първо, обаче, трябва да се справим с настоящите проблеми и всеки от вас може да помогне като изпратите своята Светлина към онези, които се нуждаят от помощ. По този начин вие създавате канал от Светлина, който достига до тях и той ще расте и ще привлича още повече Светлина. Ще ви помолим да включите онези лидери, които понастоящем са в челните редици на всичко, което става, а вашият Президент Обама е важен играч в събитията, които се случват. Ще видите, че той е играл търпелива игра, за да се възползва от възможността да свали от постовете им тъмните сили и той ще използва целия си авторитет, за да направи това. Определянето на точния момент е от съществено значение за успеха и ние често сме подчертавали това.

Когато стане трудно, моля не забравяйте факта, че това ще продължи само толкова дълго, колкото е необходимо, за да преминете към новата парадигма. Тя ще ви освободи от хватката на тъмните сили, в която сте били в продължение на стотици години. Това ще бъде най-голямата и най-важна промяна, която сте преживявали от много, много години. Свободата чука на вратата ви и тя ще се върне при вас като част от ранните промени. Ненужните контрол и закони ще бъдат отменени и животът ще приеме нов облик като ви се даде думата относно вашето бъдеще. Споделянето и грижата ще бъдат много удовлетворяващи и ще събират хората заедно, независимо от богатство, статут или положение. Те ще бъдат приемани за това, което са в действителност като Една Раса и всички те имат да играят роля в Единството на Човечеството.

Няма да мине твърде дълго време преди животът да се промени напълно във всички аспекти в сравнение с това, което е сега и да се създаде матрицата на това, което можете да очаквате, когато се издигнете. Това ще бъде вкусване на онова, което предстои и тук се включва свързването ви с нас. Това ще стане лесно, тъй като вие достигате до нас и скоро ще бъдете като нас. Всъщност преходът няма да бъде странен, тъй като много от вас някога са били на нашето ниво. Това ще бъде една възможност за вас да се завърнете към позицията, която някога сте имали преди да паднете окончателно към по-ниските вибрации на дуалността.

Бихте могли да кажете, че по отношение на информацията за Издигането вие имате много възможности за избор, тъй като много източници долавят новите вибрации. Въпреки това тълкуването им може да не съвпада и тогава в играта влиза вашата собствена интуиция. Приемете само това, което звучи правилно за вас и не носи чувство на неизбежна гибел или страх. Истинските послания, които носят Светлина, се основават на любов и разбирателство и ще говорят за възможността на всеки да се издигне чрез свободата на избора. Истинските учения не говорят никога за наказание, тъй като всяка душа на Земята е обичана и напътствана, щом като поиска това. Понякога до пробуждане води някакво специално събитие в живота на човека и това често е свързано с преживявания близо до смъртта. Когато успеете да зърнете живота отвъд Земята в по-високите измерения, това може да остави у вас толкова силно впечатление, че наистина да е променящо живота преживяване.

Ние знаем, че нашето идване и контакт с вас също ще окажат влияние върху издигането ви. Вие ще видите в нас себе си и просто да бъдете в наше присъствие ще ви позволи да преживеете по-високите вибрации на любовта. Ние в никакъв случай не казваме това, за да се хвалим, нито поставяме себе си над вас. Ние сме просто души, които идват при вас от нива, които са толкова различни от това, с което сте свикнали на Земята. Това прилича много на времето на Исус, Буда и други Учители, които са обикаляли Земята с аури, които са излъчвали мощна енергия на любов, обгръщаща онези около тях. Вие също сте почти същите, с изключение на това, че вибрациите ви са много по-ниски и не толкова очевидни. И все пак, когато срещнете някой, който е развил по-високо съзнание, вие можете да усетите мира и любовта, които носи със себе си. Развитието до тази степен изисква посвещение, за да останете съсредоточени върху целта си и да се откъснете от по-ниските вибрации. Никога не е имало такава чудесна възможност да направите това като сега, поради изключително високите енергии, които се получават на Земята.

Целта на плана винаги е била да увеличи енергиите бавно, но сигурно, за да позволи постепенното ви пробуждане. Също така планирано беше те да бъдат увеличени значително след Милениума, за да ви се помогне да се подготвите за последното извисяване, което ви е известно като Издигане. Това ще бъде най-важната стъпка, която сте предприемали след началото на последния цикъл и затова толкова много Същества ви придружават в последните етапи на вашата подготовка. Бъдете сигурни, че ако намерението ви е да се издигнете, ще ви бъде помогнато по целия път до последния велик ден, когато се издигнете. Сега ще разберете защо толкова често споменаваме вашето Издигане, тъй като това сте дошли да постигнете в този цикъл. По този начин вие ще сте се оказали победители в преодоляването на усещаното от вас отделяне от Бог. Вие ще сте се идентифицирали със своето истинско Аз, едно великолепно Същество от Светлина.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и е радост да комуникирам с вас в такъв важен момент от вашия опит, тъй като вие сте толкова отзивчиви и осъзнати.

Благодаря, СаЛуСа.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Translation: Camelia


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.