Home > Български > Mike Quinsey - SaLuSa, December 9, 2009

SaLuSa, December 9, 2009

Както споменахме няколко пъти, звукът играе голяма роля в живота ви, както за релаксация, така и за лекуване. Недостатъкът му на Земята е, че се използва с честоти, които могат наистина да ви побъркат и да предизвикат заболяване. Използван по този начин, той е един тих убиец, който е трудно да бъде открит. В случаите, когато срещу вас са използвани технологии, ние няма да позволим това да ескалира срещу световното население. Проблемът с неправилната употреба на технологиите съществува от дълго време и означава, че новите открития се пазят в тайна. Това се прави за печалба и се пречи дори на откритията, които биха били полезни за вас. По този начин сте били лишени от прогреса, до който те са били предназначени да ви доведат. Но еволюцията не може да бъде статична твърде дълго и онези, които я правят такава, накрая ще бъдат отстранени от позициите си във властта.

Цялостното развитие на Човечеството винаги е подлагано на преоценка и е наша отговорност, както и на другите като нас, да гарантираме, че правите големи стъпки напред, когато е уместно. Изобретения и идеи се дават подсъзнателно на лица, които имат интереса и способността да ги разкрият за благото на всички. За съжаление някои изобретатели са заплашвани или изнудвани да предадат откритията си на тъмните сили. Същото става със Сивите, които им дадоха модерна технология, която беше използвана само с военни цели. Въпреки това някои технологични резултати, като чиповете, намериха своя път към общото потребление, но все още много от тях остават скрити. Всичко това ще се промени с нашето идване и е причина да преживеете голяма еволюционна стъпка напред. Всъщност вие ще стигнете далеч отвъд мястото, до което би трябвало да сте стигнали досега. Така че вие ще имате много да се учите, но също така ще имате времето да развивате много повече дейности отпреди.

Времето на Земята до голяма степен е ваш враг, тъй като рядко имате достатъчно време да направите всичко, което искате. Да правите това, което изберете, ще означава вашето освобождаване от тежката работа, която е необходимо да се върши, за да се върти света. Много неща са непродуктивни, когато времето ви може да бъде използвано по по-добър начин. И отново, не след дълго това ще се промени и вие ще имате възможност да прекарвате времето си като използвате своите таланти за благото на всички. Вие имате опита и талантите да поемете всеки проект. С наша помощ и напреднали технологии ще имате приятни и удовлетворяващи преживявания. Този прогрес ще бъде част от вашето обучение, което ще ви даде възможност накрая да заемете своето място сред нас. Ще видите как тези промени са част от вашето Издигане. Последното постижение ще бъде преминаването ви към пълна осъзнатост.

Знаем, че някои от вас смятат, че нямат нужда от помощ за проблемите си, но тя е необходима, тъй като, за да завършите успешно този цикъл, вие не можете да го направите сами в рамките на оставащото време. Има много мнения за това как ще завърши цикъла, но за онези, които ни поканят в живота си, Издигането е пътят, който е отворен пред вас. Ние не виждаме масовите разрушения, които някои предричат, въпреки че на части от вашата Земя може да се наложи преместване на душите в други безопасни зони. Не трябва да се забравя, че тъй като Майката Земя е част от Издигането, на нея също трябва да й бъде позволено да преживее промените, необходими за нейната подготовка. Всички в Слънчевата Система имат възможността да се издигнат и вие предстои да се присъедините към другите планети в това много важно събитие.

Вие наистина водите двоен живот, тъй като по отношение на ежедневното ви съществуване животът продължава както и преди, а освен това се подготвяте за Издигането. Все още не можете напълно да се освободите от старото, но постепенно преминавате към нов начин на живот. Той съответства на вашите очаквания и състоянието на вашия начин на мислене, което дава възможност на промените да дойдат при вас. Докато продължавате да проектирате погледа си към бъдещето, ще му помагате да се прояви. Затова ви казахме, че вие създавате вашата съществуваща действителност и никой друг не е намесен. Бог гледа и вижда, че всичко е наред, защото ви е дадена свободна воля да създавате както желаете. Сега вие изпитвате по-високи нива на пробуждане на съзнанието и насочвате поглед към създаване в по-голяма степен на съвършенство. Вие осъзнавате, че имате силата и с нея знанието как да я използвате разумно.

Ние виждаме, че вие се събирате и ставате по-силни и способни да диктувате хода на постиженията на Човечеството за доброто на всички. Това доказва колко далеч сте стигнали за относително кратко време и също показва, че много от вас са се преместили в Светлината. Вие изпитвате какво е да се издигате от третото измерение към по-високите 4-то и 5-то нива и този процес ще продължи докато достигнете вашата оптимална точка в новия цикъл. Вие винаги търсите максимално изразяване на себе си, тъй като ви е вродено да знаете, че съдбата ви е да се върнете при Източника. Няма да сте завършени, докато не го направите, но това време е толкова близо или далеч, колкото искате да го направите. Вие имате всичкото време, през което да се опитвате и всичко вече съществува Сега.

По времето, когато се издигнете, съзнанието ви ще се е преместило далеч отвъд, където е сега. Вие ще бъдете напълно нов тип Същество и много подобни на нас и ще можете да се държите с Безусловна Любов. Много от вас едва сега започват да разбират, че животът е свещен, както и да се почитат. Вие дължите много на различните царства, които са ви партнирали по вашия път през двойствеността. Те също се развиват и вие ще имате последна възможност да се занимаете с вашето пренебрежение и злоупотреба с техните услуги за вас. Вие сте предназначени да бъдете Пазители на Земята и в тази връзка имате да учите още уроци. Когато достигнете етапа, в който да можете да се свързвате телепатично с тях, вие ще знаете ясно какво се очаква от вас. Животните са били жестоко малтретирани в миналото и въпреки това ще откриете, че те имат голяма любов за човека.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и трябва да ви кажа, че ние от Галактическата Федерация ви се възхищаваме, тъй като вие сте слезли в собствения си ад, но сте могли да намерите вашия път обратно към Светлината. Никога отново няма да трябва да минете по този път и вие сте научили уроците си. Това, което ви е довело до по-ниските измерения, в никакъв случай не е било наказание. Вие се изправяте пред предизвикателството на двойствеността заради любовта си към Бог, знаейки, че никога няма да бъдете измамени.

Благодаря, СаЛуСа.
Майк Куинси.
Website: Tree of the Golden Light


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.