Home > Български > Mike Quinsey - SaLuSa, December 11, 2009

SaLuSa, December 11, 2009

Щастието, което се поражда от очакването за приятни и незабравими празнични тържества, спомага да се засенчат някои от вашите притеснения. Влиянието на финансовата криза в никакъв случай не е приключило и ви предстои трудна година. Има планове ситуацията да се използва във ваша полза, но това няма да се случи още известно време. Бъдете сигурни обаче, че не след дълго ще има промени, които ще са вестители на нова глава във вашия живот. Важната стъпка, която ще задвижи нещата, е Разкриването и то ще дойде независимо колко пречки има по пътя. Това е чакано дълго и ние работим усърдно, за да го предизвикаме.

Последните години са непрекъсната битка за поддържане на плана за вашето бъдеще в правилната посока. Поради скорошното идването на Издигането ни е наредено да предприемаме каквито действия са необходими, за да вървим напред. Ние ограничаваме използването на сила, освен ако не сме поставени в ситуация да се защитаваме. Това е малко вероятно, тъй като имаме правомощия да гарантираме защитата ви и да ви осигурим възможностите, необходими за вашето Издигане. Тъмните сили може да спечелят моментно предимство, но ние скоро ще им наложим собствените си планове, за да ги контролираме.

Ние сме тук, там и навсякъде, тихо и невидимо, като следим какво се случва на Земята. Повечето от нашите наблюдения са от нашия Космически Кораб, който кръжи около Земята и от нашите Разузнавателни Кораби, които се движат в атмосферата ви. Ние можем да се разкрием, когато желаем, но предпочитаме да работим незабелязани, така че от това следва, че някои кораби, които виждате, са от собствената ви армия. Това може да причини объркване, но ви напомняме, че нашето присъствие е по мирни причини и можете да сте сигурни, че никои негативни инциденти не са свързани с нашите кораби или с нас. Тъмните сили сериозно обмислят да поставят такъв инцидент, но ние ще го предотвратим.

Вие, Мили Мои, чрез липсата на разбиране причинявате несметни щети на Земята, не на последно място и чрез вашите непрекъснати воювания. За щастие нивото на вашето осъзнаване се повишава и сега вие виждате безсмислието от тях. Това тласка назад развитието на много души, тъй като продължавате да се връщате докато научите съответните уроци. Чрез Закона на Милостта може да ви бъде позволено да се откажете от кармата, при условие че се обърнете към Светлината. Бог не е неразумен и напълно разбира вашето намерение, и чрез развиване и доказване е извършен вашият прогрес в това да живеете своята истина. Душата, която е прегрешила и намерила пътя към Светлината и Любовта, е посрещната обратно като отдавна загубен син. Затова не се безпокойте много за вашия по-ранен стил на живот, тъй като това, което е важно, е сега и дали искрено сте насочили погледа си към развитието до по-високи нива на осъзнаването.

Вие ще разберете дали сте се допрели до духовното прилежание и колко добре се справяте. Просто се придържайте здраво към целта и със сигурност ще я достигнете. Когато Учителите дойдат отново на Земята, ще има много неща за обсъждане и Човек ще има възможност за достъп до неговата/нейната вяра в светлината на Истината, която те ще донесат. Краят на времето е, за да разкрие истината за вашата история и вашата истинска цел в живота. Вие трябва да сте напълно подготвени за Издигането и Нищо освен истината не може да ви придружи по този път. Да бъдеш на Земята не е трудно през цялото време и има моменти, когато имате блажени и щастливи преживявания. Само си представете съществуване, при което няма никога какво да ви разстрои и всичко е в хармония с всичко останало. Това е обещанието за това, което ще дойде с вашето издигане към по-високите измерения. Думите не могат да обрисуват истинската картина, но си помислете за моментите, когато сте се чувствали едно с всичко и това преживяване е най-близо до това, което ви очаква. Каквото и да е необходимо да направите, за да се издигнете, си заслужава и когато погледнете назад, вие ще сте толкова доволни, че сте били упорити. Тогава миналото бързо ще се превърне в сън и ще избледнее на заден план.

Вие трябва да приемате всеки ден, тъй както идва и да направите всичко възможно да запазите спокойствие, независимо какво се случва. Все още има вероятност да ви бъде оказан натиск, тъй като изглежда, че промените ще причиняват хаос докато бъдещето стане ясно и определено. Ние желаем да задържим всичко, свързано с тъмните сили в миналото, където му е мястото. Толкова много неща нямат място във вашето бъдеще и ако не са от Светлина, няма да могат да бъдат в хармония с новите вибрации. Следователно ще бъде невъзможно те да продължат с вас в Златната Епоха.

В периода, който остава преди Издигането, вие ще имате достатъчно време да свикнете с промените, които ще го придружават. Вече сте в състояние да визуализирате и дори да „чувствате” какво е да живеете в по-високите измерения и това помага за проявяването му. Помислете за съвършенството и за Новата Епоха и ще се доближите до радостите, които ви очакват. За някои това звучи твърде хубаво, за да е истина, но всички уверения, от които се нуждаете, за да бъдете убедени, ще дойдат навреме. Ще има много помощници, които ще дойдат на Земята, за да ви напътстват при вашия преход. Никой няма да бъде изоставен, освен ако не откаже помощ, но ние ще направим каквото можем, за да ви предадем истината по приемлив начин. Ще има световна комуникация и нашата технология ще направи това възможно по начини, които ще са нови за вас.

Ние искаме да сте щастливи и да можете да виждате отвъд това, което се случва около вас. Концентрирайте се върху резултатите, които са ви обещани, защото вие сте пред прага на поредица от големи събития. Трябва да има ускоряване на процеса, който ще ви отведе към Издигането, но не се страхувайте, тъй като ние можем да планираме нещата съобразно с това. Това е също така и защото докато тъмните сили не бъдат отстранени от власт, пред нас ще има препятствия. Ние ще подходим към тях с голяма нежност и разбиране, тъй като сега има много страх сред редиците на онези, които разбират, че с тях е свършено. Идва времето те да отговорят за това, което са направили и това няма да бъде в името на отмъщението, а за справедливост и в съответствие със Законите на Единството.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви благодаря за подкрепата, от която ние неизбежно се нуждаем за тези, които наричате хора от народа. Можете да направите безкрайно добро като просто оставите умовете на другите хора в покой, тъй като страхът все още е факт в живота на много хора. Някои виждат само смърт и разрушения за бъдещето на Човечеството, така че разпространете вашата Любов и Светлина около вас и им помогнете да го преобразят.

Благодаря, СаЛуСа.
Майк Куинси.
Website: Tree of the Golden Light


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.