Home > Български > Mike Quinsey - SaLuSa, March 10, 2010

SaLuSa, March 10, 2010

С оглед на относително краткото време, което имате преди Издигането, е разумно да приведете делата си в ред. Това ще улесни всичко за вас и водачите ви ще могат да ви помогнат по-директно. Те са с вас от раждането ви и както може да кажете, са разпределени към вас поради техния опит, който съвпада с вашия жизнен план. Знаейки, че ще живеете пълнотата на този конкретен живот, те като вас искат да гарантират, че ще изчистите всяка останала карма. Във вашите моменти на спокойствие и съзерцание можете да откриете, че започвате да разбирате уроците, които сте дошли да научите. След приключването на този цикъл повече няма да е необходимо да преживявате същото, тъй като вече ще сте станали извисени и в състояние да живеете напълно в Светлината.

Цялото време, което сте прекарали в дуалността, е било, за да намерите своя път от ограниченията на по-ниското измерение и да бъдете готови да се издигнете, когато ви се даде възможност. Ако сте честни относно вашите недостатъци, няма да е необходимо твърде много усилие, за да ги преодолеете. Голяма част от помощта идва при вас, веднага щом я поискате и би било необичайно, ако се провалите при тези обстоятелства. Веднъж след като имате намерението да се извисите и да се придвижите към Любовта и Светлината, наистина няма причина да не постигнете пълен успех. Вие със сигурност можете да го направите и това е път, по който сте вървели преди и просто сте забравили, когато сте паднали в дуалността.

Делата на Земята постепенно ще привличат все по-малко и по-малко интереса ви, тъй като се отделяте от по-ниските вибрации. Фокусът ви съвсем правилно ще бъде върху бъдещето на красота и спокойствието на по-високите вибрации и вие ще помогнете за проявлението им. Възможно е да оставите света да мине покрай вас без да бъдете замесени в неговите проблеми. Бъдете наясно какво се случва, но не се свързвайте с него, освен ако не е във ваш интерес. Вашата енергия не трябва да се пилее, а да се използва за нещо, което е извисяващо. Има много неща, които можете да направите, ако желаете да служите на другите и няма да трябва да чакате дълго, за да намерите възможност. Тъй като вие всички сте Едно, всяка помощ, която давате издига другата душа и повишава експоненциално нивото на колективното съзнание. Всичко е енергия и силата на мисълта ви може да я моделира както пожелаете. Колкото повече се изкачвате по стълбата към по-високите измерения, това става по-мигновено. Като правите това, вие също ще се научите да контролирате правилно тези способности.

Очакват ви всички видове развитие и постепенно ще осъзнаете, че обещаните промени са в ход. Веднъж след като започнат нищо няма да ги спре и Човекът ще трябва да бъде внимателен да следва всичко, което се случва. Бързината ще бъде от съществено значение за свеждане до минимум на евентуалните неудобства за вас, но вие ще пътувате с обичайната си смелост и сила. Зората на промените ще продължи да настъпва, докато Светлината освети напълно Земята. Тогава ще изпитате спокойствие, което няма равно на себе си и ще се пренесете в Новата Епоха.

Галактическата Федерация не е тук само, за да бъдете преведени през промените и ние можем да предложим много, що се отнася до вашия духовен напредък. В продължение на векове сте били погрешно информирани относно целта на живота ви, понякога от незнание, а друг път чрез съзнателно намерение. Всичко за вас ще бъде разкрито с особено внимание, за да се гарантира, че сте с ясно съзнание за това, какво е Издигането. Вашата световна история е изопачена по същите причини и когато ви бъде правдиво разкрита, ще бъдете шокирани как сте били използвани. И все пак, трябва да бъде казано, че ако сте имали колективен стремеж към повишаването на Светлината на Земята, вие можехте да се преместите на различен път, който щеше да пренапише всичко. Ние по никакъв начин не ви налагаме наказание, но фактите са факти и не могат да бъдат отречени. Може би някои от вас неволно са отстъпили силата си на онези, които са били прекалено жадни да ви управляват за собствената си изгода. Сега разбирате, че всеки от вас е душа от Източника и има неограничена сила. Използвайте я сега мъдро и ще изиграете добре ролята си в успешния завършек на този цикъл.

Вие искате да бъдете като нас и това наистина е вашата съдба, както е божествено постановено. Ние се намираме там, където е планирано да бъдете, като заемете мястото си в 5-тото измерение, където ще можете на изразите напълно своето Божествено Аз. Много от вас сега служат на другите и вече работят съзнателно на по-високо ниво. Вътре във вас има мощна сила, която ви мотивира и разкрива вашия духовен израз в това, което правите. Вие сте отличен пример за това какво може да бъде постигнато, когато имате добър контакт с вашето Висше Аз. Както често препоръчваме, той може да се осъществи като намерите подходяща за себе си медитация, която ви носи спокойствие и хармония. Вие ще имате полза от такава директна комуникация и ще разберете със сигурност, когато тази връзка е направена. При тези обстоятелства егото ще бъде оставено настрана и източникът няма да бъде объркан.

Помнете, че всяка душа на Земята пътува по пътя, който е избрала, затова са позволени много подходи за постигането на една и съща цел. Те ще се различават доколкото сте на различни нива на разбирането и някои са далеч зад другите. Тук няма крайни срокове, тъй като вие напредвате с подходяща за вас скорост. И все пак, всеки, който желае да се издигне, ще трябва да си постави цел, за да гарантира, че е готов за това в края на този цикъл. Вече ще имате добра представа относно перспективите за постигане на успех, но никога не се отказвайте да се опитвате да издигате вашето съзнание. Успехът често се забелязва по фините промени в начина, по който се държите. Внезапно ще откриете, че вашата загриженост и любов към другите се разпростира върху всички, тъй като разпознавате душите, които са вътре, като души от Светлина.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и когато ви моля да ни възприемате като ваши братя и сестри, това е, защото нашите отношения са да сме в голямото Галактическо семейство. Понякога може да чувствате, че сте по-второстепенни същества, но това е далеч от истината. Това е просто, защото сте се чувствали сами и отделени от Източника. Това беше необходимо до известна степен, за да можете да преживеете дълбоко какво би могло да бъде. И все пак, също така е планирано да ви бъде позволено да намерите пътя си обратно и в този момент много от вас са на пътя обратно към пълно съзнание. Вие сте на път да завършите пътуването си в дуалността с приключването на този цикъл. Насърчаваме ви да ни повикате, ако имате нужда от нашата помощ и ние ще отговорим с любов и ще ви помогнем, където е възможно.

Благодаря, СаЛуСа.
Майк Куинси.
Website: Tree of the Golden Light


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.