Home > Български > Mike Quinsey - SaLuSa, March 12, 2010

SaLuSa, March 12, 2010

Както може би бихте очаквали от пиеса във вашия местен театър, вие можете напълно да се потопите в нея, но когато завесите паднат, реалността се завръща. Мили Мои, всички вие сте актьори, които са написали своите собствени сценарии за целите на опита в дуалността. Сега представлението наближава своя край и вие ставате по-осъзнати за вашата истинска реалност. Разбирате, че сте повече от това, което изглежда и че съдбата ви е да се завърнете в истинския си дом сред звездите. Вие сте били прикрепени към Земята толкова дълго, че почти сте забравили колко сте специални. Независимо от многото животи на Майката Земя, вие не произлизате от нея. Тъй като краят на този цикъл вече се вижда, вие се подготвяте да се върнете обратно към по-високите измерения, откъдето сте дошли.

Краят на дните несъмнено води до промените, които преживявате сега и става все по-очевидно, че не можете да запазите старата парадигма. Всичко, което няма място в бъдещето ви, ще отпадне и това мигновено ще ви причини дискомфорт и катаклизми. Това е неизбежно, тъй като се извършва прочистване, но ви уверяваме, че това ще бъде заменено с условия, които са по-подходящи за появяващия се нов Човек с все по-разширяващо се съзнание. Всичко е добре планирано предварително и не може да се провали и ние, като Галактическа Федерация, играем жизненоважна роля, за да осигурим перфектния изход. Не се отклонявайте от целта си поради сътресенията, които може да ви докоснат, а знайте, че това ще е краткотрайно. Продължавайте да гледате към бъдещето и към голямото извисяване, което идва към вас.

Последните събития може би не се проявяват точно както сте очаквали, базирайки се на много пророчества, свързани с физически промени. Ползите от NESARA /Национален Акт за Икономическа Сигурност и Реформация/ са се превърнали в част от общите промени и са включени в плана, по който работим сега. Преднамерено е наложен дълг на бедните страни като средство за контрол и отнемане на техните активи под формата на петрол и други ценни стоки. По същия начин самият Човек е бил подложен на закони, които често са били нелегални и които са гарантирали, че той може да живее само с финансова помощ. По този начин и страните, и тяхното население са били държани в дълг. Затова се вземат мерки за промяна на ситуацията, след като вашите досегашни правителства бъдат заменени. В САЩ те са съществували само чрез покосяване на Законите на вашата Конституция. Финансовият контрол и проблемите, възникващи от него, са проникнали в по-голямата част от света и това трябва да се промени, за да се постигне честно и справедливо разпределение на богатството.

Много облаги са на ваше разположение, но има приоритет, когато става въпрос за Третия Свят. Гладът и липсата на подходящи водни съоръжения са причинили много мизерия и смърт сред тях. Качеството на техния живот е поддържано изкуствено ниско, тъй като на Земята има достатъчно ресурси, които да осигурят на всеки приличен стандарт на живот. Преди края на дните трябва да има извисяване навсякъде и обединяване на всички хора, така че те да станат като Едно. Вие вече сте души с равен статут, които са дошли от Източника и всички вие заслужавате да споделяте един щастлив живот, където липсата е изкоренена. Като хора, способни да бъдат напълно любящи, дали наистина бихте се отнасяли различно към вашите братя и сестри? Ние вярваме, че вие разпознавате вашата Божественост и виждате живота по различен начин от преди и можете да погледнете отвъд външната физика.

Изминалата история ще покаже, че вашите лидери подкрепят идеята, че някои хора не са нищо повече от второстепенни същества и могат да бъдат използвани като роби. Вместо да им се помогне да станат образовани и да се повиши стандарта им на живот, те са потискани и са им отказвани основни грижи, необходими за оцеляването. Можете ли да видите как кармата се създава от вашите предци и защо има да се поправят много неща преди да завърши този цикъл? Както може да кажете, време е за разплата и с повишаване на съзнанието ви ще разберете, че всяко действие предизвиква ответна реакция. Кармата е нещо, което трябва да бъде изчистено както за индивидите, така и за Човешката Цивилизация и е включена във Вселенския Закон.

Повечето от това, което ви се случва в личен план е известно подсъзнателно, тъй като сте планирали това време и възможността да се издигнете. Независимо от опита ви, ако усещате, че някак си има напредък, тогава може да сте сигурни, че вървите към изпълнението. Когато помислите върху преживяванията си, може да признаете, че сте имали нужда от съответните уроци. Много от вас се въртят около личните отношения и е мъдро да оставим Земята да сложи край на всички различия. Нещо по-важно, като се помирявате с другите, помнете, че прошката също така включва и вас.

Онези, които възприемате като най-злите хора, са също Божии искри и те имат нужда от любов, за да ги събуди за истината на тяхната същност. Тъй като работите по посока на Безусловната Любов, за да станете Христови Същества, никога не е твърде рано да се подложите на изпитание. То започва със състраданието и способността да не съдите. „За Божията благодат аз отивам” е мощно изказване, което си заслужава да се запомни, тъй като без изключение всички вие сте прекарали животи, когато светлината е била слаба. Тези преживявания не са петно върху вашия характер, което остава завинаги и на всеки е дадена възможност да ги компенсира. Няма такова нещо като осъждане, което ви проклина завинаги и ако Бог може да ви прости, не трябва ли Човекът да последва примера му.

Някои от вас може да четат тези послания, чувствайки се недостойни и съмнявайки се в способността си да отворят съзнанието си и да позволят на Светлината да влезе. Все пак, веднъж след като започнете да обмисляте тези перспективи, вие се отваряте за Светлината и ако започнете да вярвате в себе си, помощта също ще дойде. Както всеки друг, вашите Водачи винаги ще са с вас и ще ви отворят възможности за напредък. Вие никога не сте изоставени, а е точно обратното, тъй като на пропадналите души се отделя голямо внимание, за да се върнат обратно към Светлината.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и мога да ви кажа, че ние чакаме с нетърпение да бъдем ваши учители. Нашият опит е такъв, че сме в състояние да разберем проблемите ви и да ви водим нежно към вашите нови животи като Галактически Същества. За момента ние ви изпращаме нашата любов и пожелания за бързо приключване на времето ви в дуалността. Ние се приближаваме с всеки изминал ден, тъй като Първият Контакт се задава и какво празненство ще е това за всички нас.

Благодаря, СаЛуСа.
Майк Куинси.
Website: Tree of the Golden Light


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.