Home > Български > Mike Quinsey - SaLuSa, December 14, 2009

SaLuSa, December 14, 2009

За повечето от вас приближаващите празници са добре дошли и ви позволяват да откъснете мислите си от по-неотложни въпроси. Това създава възможност да отклоните фокуса си от проблемите, които ви заобикалят в момента. Наистина, ако вече сте наясно с причините за промените, които виждате, че стават около вас, можете да направите всеки един ден празник. Защото вие знаете причините, поради които те трябва да се случат и радостта ви идва от очакване на резултата. Това също означава, че промените не предизвикват страх у вас и вместо това вие търсите знаци за завършване. Мина доста време откакто сме започнали контакт с вас и вие трябваше често да променяте очакванията си. Както ние се адаптираме към промените в нашия план, така и вие премествате съответно вашия фокус. Все пак един фактор остава непроменен и това е процесът на Издигане, който ще достигне ключов момент на извисяването до края на 2012 г.

И така, Мили Мои, знайте, че независимо от това, което се случва, може да има само един изход. Само Създателят може да промени съдбата на Човечеството и никакви опити от тъмните сили няма да спрат похода към освобождаването ви и завършването на този цикъл. Онези от вас, които са от Светлина, могат да бъдат сигурни, че ако това е вашето намерение, ще бъдете издигнати както е предвидено в по-високите измерения. Преди това ние би трябвало да сме се приземили открито на Земята и да сме координирали плановете си с нашите Земни Съюзници. Времето сега лети, но от момента, когато навлезете в позитивните аспекти на промените, то ще напредва със спираща дъха скорост. Какво облекчение ще е за вас след като веднъж завинаги Илюминатите бъдат отстранени от власт и можете да си почивате спокойно в домовете си, знаейки, че заплахата за вашето благополучие си е отишла завинаги. Можете ли да усетите колко отпуснати ще бъдат хората и усмивки ще заменят тези притеснени, намръщени лица. Ще е започнал един вълнуващ период в живота ви, който ще бъде продуктивен и който ще изпълни обещанията, дадени ви от нас.

Цивилизациите могат да се квалифицират да бъдат членове на Галактическата Федерация, когато достигнат ниво на Светлината, което индикира тяхната вярност към Създателя. Те служат на другите по безкористен начин, разбирайки, че е задължение на онези, които са се развили, да помагат на другите по същия път. Как ще подходите към това зависи от вас и вие разполагате с цялото време, в което да преживеете многоизмерието. Този вътрешен порив винаги ще ви тласка напред и вие ще останете точно толкова дълго, колкото е необходимо за по-нататъшното ви развитие. Докато се придвижвате по-нагоре, има привличане между близки души, което засилва вашето разбиране. С други думи, вие не трябва винаги да преживявате нещата директно от първоизточника, за да се развивате.

Животът наистина е ясен и некомплициран, при условие че се основава на Любов и Светлина. Учудващо е, че не е трудно да бъдеш в бъркотията, която създават промените, ако се фокусираш върху резултатите. Нека всичко, което няма място във вашия живот, да отмине, тъй като то не може да ви засегне, освен ако не го привлечете към себе си. Това не означава, че непременно трябва да избягвате такива ситуации, тъй като тяхното осъзнаване понякога е полезно за вас. Да бъдете подготвени за последиците от това, което се случва, е разумно, както и да не сте изненадани. Какво правите в резултат често може да се реши интуитивно, без външна помощ. Ние вярваме, че болшинството от вас сте разумни и загрижени за другите и ще вземете подходящи решения.

Приближаващата година ще бъде приета като година на голяма възможност и в много случаи хората ще бъдат мотиватори на това, което става. Тяхното недоволство от старото положение ще гарантира, че те няма да се плъзнат обратно. Нивата на осъзнатост са се издигнали толкова, че новите идеи имат всички шансове да се проявят. Това се отнася за всички области на живота и особено за онези, които са свързани с благополучието на хората. Новият начин на мислене обхваща по-висшето духовно разбиране, че всеки от вас е пазител на събратята си. Твърде дълго време сте приемали, че хората са отговорни за себе си. Въпреки че това е вярно до известна степен, не всички са родени равни или имат еднакви възможности в живота. Но вие всички трябва да изиграете своята роля и в едно честно и справедливо общество всички би трябвало да си поделят облагите.

Поглеждайки назад към скорошната си история, ще видите, че в нея са преобладавали войните. Това което е видно е, че никоя политическа система не е успяла да отговори на нуждите ви. Нещо повече, никоя от тях не е успяла да спази политическите си обещания. Поради това всички те се провалят и както изглежда не се насърчават нови идеи. Но когато вашите представители се просветят духовно, ще има голяма промяна в начина, по който правителствата са организирани и функционират. В по-високите измерения Съветите се състоят винаги от души, които имат супер ниво на съзнанието. Дори сега те наблюдават Земята и хората на нея и вземат решения, които влияят на бъдещето ви. Сред тях има йерархия, която е носител на техния опит. Големите ръководители винаги имат много специални Водачи, както и повечето души, които са навлезли в живота с конкретен план в съзнанието.

Ето ви на прага на влизането в чудесен период на промяна и ще знаете, че резултатът е издигането на хората в Светлината. Както често сме заявявали, не е толкова важно как ще стигнете до дестинацията си, колкото да стигнете там. Двойствеността е пълна с възходи и падения, но стига да не губите целта си от поглед, вие ще бъдете победители. Каквото и да правите, намерението е всичко и то изпраща енергия, която ще привлече възможностите, които търсите. Другото, което то прави, е да ги пригоди към кармичните отговорности, затова вие не винаги получавате точно това, което бихте искали. Не се безпокойте, ако това е, което сте преживели, тъй като то е напълно правилно съобразно с вашия етап на развитие.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ако се чудите за нивото на нашето развитие, ще ви кажа, че ние сме постигнали Космическо съзнание. Ние не се чувстваме по-висши от вас, тъй като егото отдавна е балансирано в нашата психика. Всъщност ние сме много скромни и не бихме мечтали да се опитаме да се издигнем над която и да е душа. Вие също ще последвате този път и вашата състезателна страна ще се укроти. Силата на вашата воля ще стане движеща сила за доброто на всички, заедно с Безусловната Любов.

Благодаря, СаЛуСа.
Майк Куинси.
Website: Tree of the Golden Light


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.